Saw - Fűrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

namost kérem szépen ez egy vicc akar lenni?
ez a színvonal 90-es évek elején egy B-kategóriás popcornmozinak se felelne meg.
"Hello Strahm ügynök! be van zárva egy kalitkába mint Amanda 5 résszel ezelõtt! Fincsi mi?"
ha ilyen irányba haladunk akkor forgassuk le a következõ saw filmet Kocsolán vagy Ózdon 200 ftból és megvan a masszív bevételünk.
tehát a rajongók teljesen le vannak szarva? kezdjünk már el egy kicsit a TÖRTÉNETTEL is foglalkozni ne csak a gyilokkal.
esküszöm beszélek ezzel a Hackl gyerekkel vagy ne legyen a nevem saw123!!
Nemcsak szerinted, hanem az is teljesen egyértelmû...márminthogy Hoffmann van a maszk mögött. Ezt a szánkba rágták a 4. rész végével.

Az hülyeség szerintem, hogy Amanda rakta Strahmot a csapdába. Ez nem feltámadásos sztori, csak kellõképp csavaros. Amanda meghalt a 3. részben. Strahmot meg Hoffmann rakja majd bele a csapdába, én ezt is biztosra vélem. Hiszen mostmár tudja ország-világ, hogy õ viszi tovább Jigsaw játékát.
Dynamic
Strahm van a trailerben, ez egyértelmûen látszik.
A maszk mögött meg sztem Hoffman.
de ha ténleg strahm ügynök van a trailerbe akkor öt nem érdemes beirni a maszk mögé
nem rosz variáció de sztem azzal rontánák el az egész filmet ha ezt a fordulatot beleraknák
5c0rp330n
qrvajó 😊

cassoneitaly
Kérlek szépen az emberke a csapdában az Strahm ügynök...
Olvastam a hivatalos fórumban az egyik srác teóriáját, hogy vajon ki tehette a csapdába? A srác szerint elõfordulhat hogy Amanda <#wow1>
Mert mi van, ha Amanda nem halt meg, és ugye volt egy levél amirõl semmit nem tudunk.. Lehet az egész egy játék része, és Jeff lövése nem ölte meg Amandát... Tudom elég õrült ötlet, de itt minden lehetséges...

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

nem tom hogy ki az az ember aki van a trailerbe gondoltam megprobálok rájöni hátha segit valamit aban hogy kitaláltjam ki van a maszk mögött de nem sokra jutotam

bár az emberkére lene 2 tipem bár mind egyik hülyeség az az ember hasonlit jeffre is meg adamre is itt csak 1 a bökenö mind 2 meghalt
cassoneitaly
His message is rigtheous..His love is everlasting.His GIFT is LIFE.This Halloween Belongs to.SAW V!!!

Mondanivalója igazságos..Szeretete maradandó..AJÁNDÉKA az ÉLET..Az idei Halloween a Fûrész V-rõl szól...

<#nevetes2><#nevetes2><#worship><#nevetes2><#nevetes2>
___________JiGSaW___________

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

II Rocky II
nem sokat mutattak 😄 "helo" 😄ddd

24 - Exile -Nov.23

Ez a trailer így fasza ahogy van. Zenéstõl, mindenestõl<#worship>
Istenem, mikor lesz még hálovín
kicsit megijedtem a trailer elején mikor ment az a hülye nyálas zene azt hittem hogy valami hülye szerelmestörténet lesz a 5. rész de aztán nem csalodtam én már várom

asmugy a trailer jo kivéve azt a nyálas zenét amit már emlitetem
cassoneitaly
Na itt egy jtúbos link,ez biztos jólesz <#kacsint>

Challanger
Itten van

nem történt semmi!! hogy rohadjon ki az összes foguk!! de egy maradjon hogy az fájjon!!

botrány
még 1 perc
ejjha
cassoneitaly
Új info gyerekek!!!Kicsit böngészgettem a hivatalos fórumban <#vigyor>

Amerikai idõ szerint ma este 9:00-kor megkapjuk az elsõ trailert!!! <#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2>

Idõ a Trailer-ig

Can't wait.... <#taps>

cassoneitaly
Az elsõ kockák a SAW V-bõl hamarosan láthatóak lesznek! [ COMING SOON... ] OFFICIAL SAW NEWS

Én olyan Augusztus 15-re saccolom az elsõ trailert, általában akkortájt szokott kijönni az elsõ "anyag"... <#idiota>
Csak jöjjön mááár... <#vigyor>

LiVe Or DiE - MaKe YoUr ChOiCe

wesker24
Hát te valamit félreértettél én nem a Saw V-re mondtam azt hogy felfog tünni egy ismerõs alak ! Mikor a Saw 4-et forgatták ott mondták hogy feltünik egy ismerõs arc habár nem mutatják mert el lett maszkozva !
Méghozzá Troy a Saw3-ból.

De most hogy mondod elképzelhetõ hogy benne lehet a Saw V-ben. Ebben a filmben minden lehetséges.
De azért olyan szereplõkben ne reménykedjetek, akik eleve kizárt hogy ebben a részben visszatérjenek, maximum flashback formájában.

Egyébként Wesker24 írta, hogy a forgatáson fel fog tûnni egy ismerõs arc. A legvalószínûbbnek én Daniel Matthews személyét gondolom. Nyomós oka lehet rá, hogy visszatérjen, hisz az apja eltûnt (azóta mi már tudjuk, hogy kellemetlen halállal el is hunyt), ígyhát õ meg akarja keresni.
Dr. Lawrence Gordon valószínûtlenebb a megjelenésre, mert minden épeszû ember arra gondol, hogy mivel lefûrészelte a lábfejét, nem sokkal azután, hogy kivonszolta magát a WCbõl az elsõ rész végén, el is vérzett. Hacsak nem kavarnak be megint azzal, hogy Hoffmann neki is segített a túlélésben, akárcsak Eric Matthewsnak. De én ezt az esetet kevésbé látom valószínûnek. Daniel Matthews logikusabb lépés volna.
Herr Lehrer
Eric Matthews?
Hát sztem egy szétloccsant fejre elég nehéz lenne maszkot húzni😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Atkamon
Igen de ezekben a filmekben már minden lehetséges... eddig egyik részben sem úgy történt semmi ahogy azt vártuk😊

Miért gondoljátok, hogy Strahm van a maszk mögött? Egyértelmûen Hoffmannra utalnak vele, ez teljesen nyilvánvaló. A 4. rész végén egyértelmûen bemutatták, hogy Hoffmann lesz Jigsaw utódja. Strahmot eleve bezárta abba a helységbe a film végén, ahol Jeff, Amanda, Jigsaw és Lynn is meghaltak. Ez tuti, tegnap néztem meg a 4. részt.

Mellesleg olvassatok kisit külföldi oldalakon is az 5. rész sztoriját illetõen, nagy valószínûséggel Rigg és Strahm játékáról fog szólni.
wesker24
Azt pontosan nem tudni hogy Darren milyen feladatot adott neki !

De a forgatáson azt mondták holnap feltünik egy korábbi ismerõs arc !
Épp akkor forgatták azt a részt amikor Riggs-et elrabolják !
saw123 neked angol verzio van emg ha gondolod bemásolhatom a linket ahonan lelehet tölteni a magyart?
kinek a szerepét játszota?
II Rocky II
"na abban tökéletesen látszik a Strahm-es hajszerkezet, a kis pajesz és a fül. egy az egyben mint a plakáton. még a fejtartása is."

és mivan ha hoffman is pajeszt növesszt,haját máshogy viseli ? am jigsawra én is kicsit merészen tippelnék 😄 de az a 3dik variánsom lessz majd 😄

24 - Exile -Nov.23

najo mit kapok ha nyerek? 😊

csak én szavaztam Strahm-re. hogy miért? nézzétek meg a kis pajeszkapitányt az arcán.
Saw.4.2007.R1.Unrated.DvDRip.AC3.Eng-leetay.avi verzióm van és 1:25:50 - 1:25: 53 ig van egy oldalra nézése. na abban tökéletesen látszik a Strahm-es hajszerkezet, a kis pajesz és a fül. egy az egyben mint a plakáton. még a fejtartása is.
Hoffman arca az elején látszik tisztán a boncolásnál csak nem balra néz hanem jobbra. se pajesz, se kócos haj, neki hosszúszálú ápolt haja van.

ezzel ellent mond sajnos hogy mit keresne õ a maszk mögött, hiszen õ áldozat nem gyilkos. szóval ha nem lenne Strahm én is egybõl Hoffmant mondanék tuti. de valahogy gyanús nekem az ügynökcsóka.

Pákó meg nem lehet, igazatok van, hisz õ fekete és nem is ismeri Jigsawt.
ForzaInter
én azt mondom a képen Jigsaw van😊))

Yo, Bitch!

II Rocky II
😄 ennyire azért nem vágom az ünnepeket 😄
de ja végülis logikus 😊

24 - Exile -Nov.23

wesker24
Pedig benne volt õ is kapott egy kis szerepet a Saw 4-ben !
Challanger
Halloween, mint mindig 😊
II Rocky II
nah,a minap megnézem ujra mindet😄 és ha végnéztem aztán adom le a voksomat én is XD
szal 1-2-3-4....
ööö nem szeretnék visszaolvasni már csak ugy kérdem mikor is jön moziba az 5dik rész?

24 - Exile -Nov.23

én is beszálok
sztem az elsö hffman mert igy oldaol a maszk mögöti embernek nagyon széles a váli mint hoffmanak

1. Hoffman
2. Strahm
3. Eric Matthews(neki sincs sok esélye csak gondoltam 3.nak beirok vmi baromságot)
troy a 4. részbeén nem tok rola
wesker24
Akkor már én is ! <#vigyor>

1. Hoffman
2. Strahm
3. Dr.Gordon
szerintem nem kell olyan halálosan komolyan venni ezta képet, mert csak egy sima plakát figyelemfelkeltésre készítették és arra pont jó. beszélünk itt arrol hogy ki van mögötte, aztán nem is errõl fog szolni a film, szerintem ki sem fog derülni. ezzel talán azt próbálják szimbolizálni hogy Hoffman az új Jigsaw. de azért:

1. Strahm ügynök
2. Hoffman
3. Fekete pákó

wesker24
Troy-ra visszatérve tudtátok hogy õ is szerepelt a Saw 4-ben.
II Rocky II
azt mondom mindenki irjon le sorban 3 tippet egymás utan.😄 én feljegyzem amgamnak és a film jelenése utan ,amikor mindeki látta eredményt hirdetnék 😄
kiderülne ki tippelte meg jól 😛
nah mit szoltok?
így kéne.:
1.- szereplõ1
2.-szereplõ2
3.-szereplõ3

szereplõ helyére természetesen a nevet kéne 😄
akinek az elsõ tippje jönne be az 3 pontot kap akinek a 2dik az 2 akinek a 3dik az meg 1-et 😄
na ha gondoljatok feljegyzem,csak tippeljétek meg és kész <#ravasz1><#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

5c0rp330n
sztem Troy vagy Kerry nyomozónak hasonló esélye lenne 😊

Atkamon
ááh biztos nem Gordon az... Õ a legvalószínûtlenebb

Errõl beszélek!!!
Akkor mit keresne Dr. Gordon a maszk mögött???
Hacsak nem tolószékben 😊😊😊
Atkamon
Hát egy ilyen apró részletet biztos nem nehéz elfelejteni... végülis csak amiatt a jelenet miatt Fûrész az egész széria címe😄

Akkor kicsit sántikálni fog, hacsak nem vétettek olyan hibát, hogy figyelmen kívül hagyják, hogy az elsõ rész végén levágta a lábfejét a fûrésszel...
cassoneitaly
Dr. Gordon esetleg? <#wow1><#hehe><#idiota>

engem kicsit Agent Straham-re emlékeztet a fejforma,de fogadni nem mernék rá másrészt meg mit keresne õ ott.
cassoneitaly
Biztos hogy Hoffmann van a maszk mögött ? <#conf><#idiota>[#fejvakaras

cassoneitaly
POSZTER (1280x960) :