Saw - Fűrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várható volt, hogy ezen a vonalon folytatják...
Que paso! Que paso!

story:

Almost every one brought in to try and solve the jigsaw mystery has died or been injured. With Johns dead body in the hospital, Officer Rigg, badly injured and still in the warehouse, Agent Perez recovering in the hospital and Agent Straum no where to be found, there leaves one. Upon hearing the news that Jigsaws games will continue from his death Detective Hoffman has disappeared and a whole new game is just about to start.

si?
Hát igen valószínû...
5c0rp330n
tudom, volt már ez a plakát, de azért a biztonság kedvéért megkérdezem: az ott Hoffman lesz a maszk mögött, ugye?

Atkamon
Mit vársz hónapokkal a bemutató elõtt... Még trailer sincs.

bertino
de jók vagytok basszátokmeg 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

én nem is mondtam hogy van rajta valami
Ez szép meg jó meg minden, csak semmi nincs rajta a képen és a linken kívül...
Jónak jó, csak az a baj, hogy egy ilyen (a IV. részbõl összevágott) kedvcsináló, nekem csak arra hozta meg a kedvem, hogy mégegyszer megnézzem a IV. részt...

De az is jó <#nyes>
alapozónak jó lesz
5c0rp330n
fanmade trailer <#taps>

Törölt felhasználó
Naon király ez a plakát...
Nálunk ilyen mé nincs?
Atkamon
juj😄 nagyon jó😊

asztaaaaaaaa milyen filinges plakáááááát!!!

teccik
Dynamic
Dynamic
Ez kész.Láttál már olyan filmet, ami úgy kezdõdik, hogy a fõszereplõ visszaemlékezik és az emlékek lesz maga a film? Na ugye.
A Fûrész 4-et is így kell felfogni.Hoffman a boncteremben, kvázi visszaemlékezik a Jigsaw megtalálása elõtti eseményekre.Tehát a boncterem után te már az emlékeket látod.Ilyen egyszerû.

A Fûrész4-ben a "visszaemlékezés" és a Fûrész3 maga ráadásul egy idõben, párhuzamosan zajlik.

Ha ezek után sem tudod összerakni...
még egy utolso dolog tuc vmit a fürész 5-röl mikor adják ki mikor készül el mikor lesz szinkronizálva akármi csak vmi info legyen
wesker24
Na szóval jigsaw ott van a mühelyben mig a 3-dik részben végzik el a mütétet rajta és miután az megvolt Jeff a film végén vágja el Jigsaw torkát és nem sokkal késöbb jön be Strahm ügynök megtalálva a hullákat erre Hoffman bezárja õt !!

Az hogy hogyan került Jigsaw a boncasztalra azt nem mutatták a filmben biztos Hoffman intézett valamit elvileg õ is ott volt a boncteremben és akkor találják meg a szalagot Hoffman számára !!
oké a háromnak a folytatása de akkor is ki hozák jigsawt a müheéybõl megmütik aztán visza viszik a hulák közé és betakargatják vagy mi
wesker24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami a film elején van amikor Jigsaw-t boncolják az tulajdonképpen nem is a film eleje hanem a legvége ugyanis a Fûrész 3 és 4 rész történései egybeolvadtak a filmben ! A film készitõi kissé bekavartak a nézõknek ezzel a csavarral!
segits 1 kicsit mert nem jövök rá
wesker24
Látom nem igazán érted a lényegét ennek a filmnek ! Nézd meg még egyszer a filmet ezúttal jobban figyelj oda és akkor talán megérted hogy mi miért történt !
bertino
egyébként ismered a magyar nyelvet... ? 😊

megszereztem a fürész 4-et szinkronosan de akkor hibát még 1 filmbe se látam mint abba a film ugy kezdödik hogy felboncolják john/jigsaw-t de a végén mikor az fbi-os emberke megtalálja a jef-et jigsaw mühelyébe ot vanak a 3. részben oda került hulllák :
Amanda
Lynn
És jigsaw/ Jonh na itt a baj hogy kerülhete oda mikor az elején a zsaruk boncolták és a gyomrábol kiszedték hoffman nyomzo kazátáját

cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

hello all

aki tudja hogy hol lehet letölteni/megrendelni magyar szinkronosan aki tudja az irjon már ide egy honlapcimet elöre is köszzi
5c0rp330n
sztem ezek még mind kamák, majd õsz környékén ami infó jön róla, már valódi lesz.

a plakáton megint "it's a trap". uncsiiiii!!
cassoneitaly
JULIE BENZ (A DEXTER-bõl Dexter barátnje, Rita, aki szerepel majd az új fûrészben) a SAW V-rõl: "Rémálmaim voltak amíg forgattunk"..."Annyira j dolog egy ilyen jó filmben szerepelni..."
www.officialsaw.com

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Úgy ahogy teccik mondani...
Addig is töltsön el minket a várakozás izgalma, hogy már csak 5 nap és megjelenik a IV. rész DVD-n <#worship>
Tisztára, mint adventkor...
cassoneitaly
Kérem,az egy fake ,összevágott cucc, egy Elisha Cuthbert-ös gyenge horror-thriller-bõl,ami Captivity néven futott,meg benn van pár Fûrész-es jelenet... Fanvideo.. <#bee1><#vigyor>
Várjunk csak még szeptembherig arra a trailer-re <#kacsint>

Hûûûûûûûûû van tök yo fûrész trailer torrenten:!
II Rocky II
megoldják hogy jo legyen ugyis..
sztem lessz annak 7dik része is...illetve majd több év mulva egy ujradolgozás Jig Saw néven 😊

24 - Exile -Nov.23

5c0rp330n
így van, a 3-nál be tudták volna fejezni, ha akarják, de amikor a 4-et bejelentették, leszögezték, hogy 6-ig biztosan elmennek, és akkor gondolom majd megint átgondolják, hogy folytassák-e (még nemtom milyen lesz az 5 és 6 de sztem nem lenne jó ötlet)

Atkamon
eddig is úgy volt, hogy 6 része lesz😊

II Rocky II
joez..engem is idegesitett eleinte..de ez igy jo 3 sorban egy kis uj infot kapunk 😉 joez igy..
ezek szernt már lessz fürész 6 is XD

24 - Exile -Nov.23

bertino
még a vörös maradhat is, de a nagy betût lééééci mellõzzük 😊

cassoneitaly
jaj csak azért gondoltam, hogy ezeket így irom, mert így gondoltam h akárki bejön látja egybõl, hogy ami nagy meg piros, az akkor a hivatalos oldalról egy hír... de látom nem tetszik az elképzelés, akkor ezentúl mellõzöm..

bertino
nincs bajom, de mé nem lehet normálisan beírni ?
én díjazom a törekvésed télleg, köszi, meg minden, csak ez a nagybetû meg a vörös szín, ami zavar 😊

cassoneitaly
Ó, igazán nincs mit az infóért...<#wilting><#levele>
de hogy ezzel most mi bajod van..nem értem <#szomoru1>

bertino
legalább normálisan használnád azokat a makrókat :\

cassoneitaly
"SAW" PRODUCER MARK BURG NYILATKOZATA:
"LESZ NÉHÁNY ÚJ KARAKTER AKIKET IGAZÁN MEG KELL ISMERNIÜK... LESZ NÉHÁNY MELLÉKSZEREPLÕ AKI MÉG A FÛRÉSZ VI-BAN IS BENNE LESZ -
AZ EMBEREK VISZONT AKIKRÕL AZT HISZIK HOGY ÉLNI FOGNAK... ESÉLY NINCS RÁ!"

www.officialsaw.com

Atkamon
Hát elég bénácska... kicsit ötletesebb is lehetne.

Érdekes hír ezen az oldalon, miszerint:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a filmben 6 különbözõ csapda lesz, és a film DVD változatában 3 alternatív befejezés lesz látható...

Egyébként ez a plakáton látható ollót már a IV rész plakátján egyszer elõtték, így egy kicsit uncsi és fantáziátlan...

Ennek ellenére NAGYON VÁÁÁÁÁÁÁÁRROOOMMMM!
váááááááááááááááááááááááááááá. szóval ez
Valamelyik fórumon mintha olvastam volna, hogy állítólag asszem a 2. részben lehet látni egy testet az alaksorban, amikor Eric Matthews megy be a végén a fiáért a WC-s helységbe. És hogy az állítólag Lawrence Gordon teste.
Nem tudom, én még nem fedeztem fel.
Bár józan paraszti ésszel nézve el kellett hogy vérezzen valahol az alaksori járatban.
Vagy neki is segített Hoffmann, mint Ericnek? <#vigyor2> Ki tudja...