2292
-
Xerxész #1811 Hát ha neked megéri a szar kamerás verzió, akkor nézd azt. Ez igénytalanség szerintem...ha már warezol az ember, legalább annyi legyen benne, hogy megvárja, amíg egy normális verzió kerül fel a netre.
Egyébként meg a spoileres részedre reagálva:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk azért nincs kazi, meg utasítás, mert Strahmot nem Jigsaw teszi próbára. Olvastad egyáltalán, hogy miről fog szólni az 5. rész? Jigsaw halálával Hoffmann lép a helyére, de páran gyanakodni kezdenek rá a rendőrségnél, ő pedig szépen elhallgattatja a gyanakvókat, köztük Strahmot. A részletek meg majd kiderülnek a film alatt. -
#1810 ahogy vártuk.. -
#1809 Talán mert a csapdák nagy része flashback lesz...
Látod, nem is olyan bonyolult -
#1808 Én amúgy csak azt nem értem, hogy hogyhogy még mindig a Jigsaw hangja van a tvben a csapdáknál... -
#1807 Mondjuk 1-1 preview már elérhető a Charlie Clouser - What it takes -ből, illetve a Charlie Clouser - Trap Attack -ből -
#1806 És egy újabb hír (amire már nagyon vártam)
Ma 'betoppan' a virtuális boltokba a SAW V soundtrack...Szóval sztem estefelé már szedhetjük..Ha fentlesz, egyből megosztom
Addig ízelítőként egy Tracklist:
Saw V: Motion Picture Soundtrack
"Trap Attacks" - Charlie Clouser
"True Believer" - Testament
"Death And Destruction (Remix)" - Ministry
"What's Next (The Blood and Sand Mix)" - Filter
"Thanks Again, Again" - The Almighty
"The Banishment" - Prong
"The Dawning Of Doom" - Die Krupps
"Power Player" - Clutch
"ugLi" - Skinny Puppy
"Strangers" - William Control
"Unlaced" - Emilie Autumn
"Blood And Music " - Fixmer/McCarthy
"Wizard Of Sextown" - The Revolting Cocks
"Date Of Expiration (Expired)" - Funker Vogt
"What It Takes" - Charlie Clouser -
#1805 Áá nem szabad már több ilyet néznünk (Ahogyan a srác mondja...) , csak egyre kíváncsibbá tesznek...Várjuk az első CAM-os verziót ( amit remélhetőleg vmi okosabb fickó HD-kamerával vesz fel )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk az érdekes, hogy semmi kazetta, lejátszó, semmi tv, szóval semmi utasítás, csak úgy ellepi a víz Strahm-ot ...Ááááá bár látnám már azt a két csavart, ami a filmben van -
saw123 #1804 Strahm csapda
Ugy látszik trailert nem kapunk idén.... ez nem jo előjel. lehet nincs sztorija a filmnek? -
saw123 #1803 TV Spot 5 -
#1802 lesznek itt dolgok :o -
#1801 SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!
'Kiszivárgott klip...Megtudjuk mégis ki van a tükörben, és kinek mondja Jiggy h "Everybody Deserves a chance"...
HOL VAN MÁÁÁR ??? -
#1800 milyen egy aberált állat vagy :S
tudod, egy fűrész topicbam megkérdezni, hogy ki szereti a fűrészt az nem egy okos dolog :)
a fűrész pedig topikusan nem erről szól, és ezt nagyon jó tudja, aki csak egy részét látta is.
ilyen dolgokat bünti topicba lehet linkelgetni kérdés nélkül, ide nem. -
#1799 szeretitek a fűrész filmeket ?
Én tudok olyan oldalt aminek hasonló a témája mint a filmeknek...extrém..XXX..csak 18 éven felülieknek..fétish...szigorúan..kérésre belinkelem -
#1798 igen mivel dzsigszó meghalt és nem hinném hogy találkozott volna hanniballal és kreálhatnának egy ilyen flashbacket -
angel26 #1797 Egy Hannibal VS Jigsaw cimü eposzt is nagyon szivesen várnék.Kiváncsi lennék melyik gyözne A fredi vs jason is kircsi volt alpon.:)
Nagy hülyeséget irtam amugy? -
Lipi1980 #1796 Ez a csapda is tetszik :):):):):) -
saw123 #1795 üdv!
ezt most találtam:
érdekesség
már csak a trailer várat magára! -
Xerxész #1794 Fogják...én biztos vagyok benne.
Csak olyan módon, ahogy idén is a 4. részt. Alig adja majd egy-két budapesti mozi a durvasága és korhatáros mivolta miatt, pl. a Cinema City Aréna Plaza. Én itt néztem meg a 4. részt is januárban vagy februárban, már nem emlékszem. De ha jól rémlik, akkor a Sugár Mozi is adta...ebben nem vagyok biztos. -
#1793 Itt a tükör
-
bxs #1792 Elég király tv-spotok, főleg a WWJD tetszik. :D
Érdekes a 0:07 másodpercben lévő kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ki ül a tükör előtt? Hoffman esetleg? És ami érdekes még, hogy kinek a kezét látni a tükör szélén?
És vajon Amandának mondja Jigsaw, hogy "Everybody deserves a chance!"? -
#1791 biztos hogy nem vetítik? Én is beültem volna rá :( -
#1790 5en lesznek a "játékosok"? hát, kemény lesz :) -
#1789 és a mocskos f@szért nem lehet a hazai mozikban adni, nem nézek meg sok filmet moziban, de a saw filmeket megnézném.. -
#1788 [i]Jiggy:[i] Everybody deserves a chance...
Áááá de hatalmas lesz
...Nem hiszitek el mi lesz a vége... Énsem.. -
saw123 #1787 asztabetyármindenségit!! -
saw123 #1786 asztabüdösmindenségit!!!
2 újabb ütős überbrutál tv spotittésitt
és újabb képekitt
már kevesebb mint 10 nap hogy várhassunk 3 hónapot egy jó minsőgre!! -
Xerxész #1785 Lássuk csak, ki lehet ismerős...
Rigg, Jeff, Eric Matthews, Amanda, Lynn, Obi, Perez ügynök...éssssss...David Tapp nyomozó.
A Saw filmek lassan már nem is a vérengzésről, hanem a visszatérő alakokról lesznek híresek...vagy mondjam inkább úgy, hogy flashback? -
saw123 #1784 Az imdbn frissült a szereplőgárda! lesznek itt érdekes dolgok! -
Lipi1980 #1783 Ez a "you won't believe how it ends" duma kezdi felcsigázni az érdeklődésem... -
#1782 Orosz reklám az egyik orosz mozi előtt... lol
És az orosz poszter...
Poszter # 2 -
saw123 #1781 fűű érdekes ez a kép, mármint az az érdekes benne, hogy nekem nem a 3./4. rész végi szobának tűnik, ahol Jigsaw meghalt, hanem ez egy teljesen új helyszín ha jol látom -
#1780 Nah lassan beindulhat a topik...Már 20 nap sincs a premierig...
Ízelítőnek egy kép
és egy újabb, naon OdabaszósHűdeAztaaaAligvárom-TVSPOT (TvSpoz#4)
Ha nemjó az embed -
saw123 #1779 Állítólag itt lesz az európai premier :) -
#1778 igen valószínű... ami még valószínűbb az az, hogy ezt se mutatják be moziban..... -
#1777 magyar premierről egyébként lehet tudni valamit? ezt is fél évvel később szándékoznak bemutatni? -
saw123 #1776 hmmm ez a spot nagyon fincsi volt, köszönjük! de vajon hol késik a valódi trailer? -
#1775 Tv Spot # 3
-
#1774 Ez az új képek közül az egyik kép:
És ez pedig az első részből (Paul csapdája)
A két óra ugyanaz, az idő rajta szintén.
Szóval eléggé úgy néz ki, hogy kapunk egy flashback-et Paul-ról Lesznek itt jó dolgok... Télleg valamennyire húzni fog az első részhez.. -
#1773 Újabb Tv-Spot Ugye ez is rövid, mivel TvSpot, de vannak benne új dolgok...Például egy kis flashback a szögesdrótos csapdáról, (télleg csak bevillan), de azé' újdonság
-