2292
  • Xerxész
    Hát ha neked megéri a szar kamerás verzió, akkor nézd azt. Ez igénytalanség szerintem...ha már warezol az ember, legalább annyi legyen benne, hogy megvárja, amíg egy normális verzió kerül fel a netre.

Egyébként meg a spoileres részedre reagálva:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mondjuk azért nincs kazi, meg utasítás, mert Strahmot nem Jigsaw teszi próbára. Olvastad egyáltalán, hogy miről fog szólni az 5. rész? Jigsaw halálával Hoffmann lép a helyére, de páran gyanakodni kezdenek rá a rendőrségnél, ő pedig szépen elhallgattatja a gyanakvókat, köztük Strahmot. A részletek meg majd kiderülnek a film alatt.
  • 5c0rp330n
    ahogy vártuk..
  • cassoneitaly
    Talán mert a csapdák nagy része flashback lesz...

Látod, nem is olyan bonyolult
  • Atkamon
    Én amúgy csak azt nem értem, hogy hogyhogy még mindig a Jigsaw hangja van a tvben a csapdáknál...
  • cassoneitaly
    Mondjuk 1-1 preview már elérhető a Charlie Clouser - What it takes -ből, illetve a Charlie Clouser - Trap Attack -ből
  • cassoneitaly
    És egy újabb hír (amire már nagyon vártam)

Ma 'betoppan' a virtuális boltokba a SAW V soundtrack...Szóval sztem estefelé már szedhetjük..Ha fentlesz, egyből megosztom

Addig ízelítőként egy Tracklist:

Saw V: Motion Picture Soundtrack

"Trap Attacks" - Charlie Clouser
    "True Believer" - Testament
    "Death And Destruction (Remix)" - Ministry
    "What's Next (The Blood and Sand Mix)" - Filter
    "Thanks Again, Again" - The Almighty
    "The Banishment" - Prong
    "The Dawning Of Doom" - Die Krupps
    "Power Player" - Clutch
    "ugLi" - Skinny Puppy
    "Strangers" - William Control
    "Unlaced" - Emilie Autumn
    "Blood And Music " - Fixmer/McCarthy
    "Wizard Of Sextown" - The Revolting Cocks
    "Date Of Expiration (Expired)" - Funker Vogt
    "What It Takes" - Charlie Clouser
  • cassoneitaly
    Áá nem szabad már több ilyet néznünk (Ahogyan a srác mondja...) , csak egyre kíváncsibbá tesznek...Várjuk az első CAM-os verziót ( amit remélhetőleg vmi okosabb fickó HD-kamerával vesz fel )

Mondjuk az érdekes, hogy semmi kazetta, lejátszó, semmi tv, szóval semmi utasítás, csak úgy ellepi a víz Strahm-ot ...Ááááá bár látnám már azt a két csavart, ami a filmben van
  • saw123
    Strahm csapda
    Ugy látszik trailert nem kapunk idén.... ez nem jo előjel. lehet nincs sztorija a filmnek?
  • saw123
    TV Spot 5
  • 5c0rp330n
    lesznek itt dolgok :o
  • cassoneitaly
    SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!

'Kiszivárgott klip...Megtudjuk mégis ki van a tükörben, és kinek mondja Jiggy h "Everybody Deserves a chance"...

HOL VAN MÁÁÁR ???
  • 5c0rp330n
    milyen egy aberált állat vagy :S
    tudod, egy fűrész topicbam megkérdezni, hogy ki szereti a fűrészt az nem egy okos dolog :)
    a fűrész pedig topikusan nem erről szól, és ezt nagyon jó tudja, aki csak egy részét látta is.
    ilyen dolgokat bünti topicba lehet linkelgetni kérdés nélkül, ide nem.
  • LittleL
    szeretitek a fűrész filmeket ?

Én tudok olyan oldalt aminek hasonló a témája mint a filmeknek...extrém..XXX..csak 18 éven felülieknek..fétish...szigorúan..kérésre belinkelem
  • Klemice
    igen mivel dzsigszó meghalt és nem hinném hogy találkozott volna hanniballal és kreálhatnának egy ilyen flashbacket
  • angel26
    Egy Hannibal VS Jigsaw cimü eposzt is nagyon szivesen várnék.Kiváncsi lennék melyik gyözne A fredi vs jason is kircsi volt alpon.:)
    Nagy hülyeséget irtam amugy?
  • Lipi1980
    Ez a csapda is tetszik :):):):):)
  • saw123
    üdv!

ezt most találtam:

érdekesség

már csak a trailer várat magára!
  • Xerxész
    Fogják...én biztos vagyok benne.
    Csak olyan módon, ahogy idén is a 4. részt. Alig adja majd egy-két budapesti mozi a durvasága és korhatáros mivolta miatt, pl. a Cinema City Aréna Plaza. Én itt néztem meg a 4. részt is januárban vagy februárban, már nem emlékszem. De ha jól rémlik, akkor a Sugár Mozi is adta...ebben nem vagyok biztos.
  • cassoneitaly
    Itt a tükör

• bxs
    Elég király tv-spotok, főleg a WWJD tetszik. :D
    Érdekes a 0:07 másodpercben lévő kép:
    Ki ül a tükör előtt? Hoffman esetleg? És ami érdekes még, hogy kinek a kezét látni a tükör szélén?
    És vajon Amandának mondja Jigsaw, hogy "Everybody deserves a chance!"?
  • PLackó
    biztos hogy nem vetítik? Én is beültem volna rá :(
  • 5c0rp330n
    5en lesznek a "játékosok"? hát, kemény lesz :)
  • 5c0rp330n
    és a mocskos f@szért nem lehet a hazai mozikban adni, nem nézek meg sok filmet moziban, de a saw filmeket megnézném..
  • cassoneitaly
    [i]Jiggy:[i] Everybody deserves a chance...

Áááá de hatalmas lesz

...Nem hiszitek el mi lesz a vége... Énsem..
  • saw123
    asztabetyármindenségit!!
  • saw123
    asztabüdösmindenségit!!!

2 újabb ütős überbrutál tv spotittésitt

és újabb képekitt

már kevesebb mint 10 nap hogy várhassunk 3 hónapot egy jó minsőgre!!
  • Xerxész
    Lássuk csak, ki lehet ismerős...
    Rigg, Jeff, Eric Matthews, Amanda, Lynn, Obi, Perez ügynök...éssssss...David Tapp nyomozó.

A Saw filmek lassan már nem is a vérengzésről, hanem a visszatérő alakokról lesznek híresek...vagy mondjam inkább úgy, hogy flashback?
  • saw123
    Az imdbn frissült a szereplőgárda! lesznek itt érdekes dolgok!
  • Lipi1980
    Ez a "you won't believe how it ends" duma kezdi felcsigázni az érdeklődésem...
  • cassoneitaly
    Orosz reklám az egyik orosz mozi előtt... lol

És az orosz poszter...

Poszter # 2
  • saw123
    fűű érdekes ez a kép, mármint az az érdekes benne, hogy nekem nem a 3./4. rész végi szobának tűnik, ahol Jigsaw meghalt, hanem ez egy teljesen új helyszín ha jol látom
  • cassoneitaly
    Nah lassan beindulhat a topik...Már 20 nap sincs a premierig...
    Ízelítőnek egy kép

és egy újabb, naon OdabaszósHűdeAztaaaAligvárom-TVSPOT (TvSpoz#4)

Ha nemjó az embed
  • saw123
    Állítólag itt lesz az európai premier :)
  • Atkamon
    igen valószínű... ami még valószínűbb az az, hogy ezt se mutatják be moziban.....
  • 5c0rp330n
    magyar premierről egyébként lehet tudni valamit? ezt is fél évvel később szándékoznak bemutatni?
  • saw123
    hmmm ez a spot nagyon fincsi volt, köszönjük! de vajon hol késik a valódi trailer?
  • cassoneitaly
    Tv Spot # 3

• cassoneitaly
    Ez az új képek közül az egyik kép:

És ez pedig az első részből (Paul csapdája)

A két óra ugyanaz, az idő rajta szintén.
    Szóval eléggé úgy néz ki, hogy kapunk egy flashback-et Paul-ról Lesznek itt jó dolgok... Télleg valamennyire húzni fog az első részhez..
  • cassoneitaly
    Újabb Tv-Spot Ugye ez is rövid, mivel TvSpot, de vannak benne új dolgok...Például egy kis flashback a szögesdrótos csapdáról, (télleg csak bevillan), de azé' újdonság

• II Rocky II