Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
http://www.hasznaltauto.hu/2206683_fiat_coupe_1995
TDU Nick: Ubi[HUN]
A lakatos meg nem olyan drága dolog.Kicsi a sérült felület.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
valószínûleg azért adja ennyiért, mert sérült, engem viszont nem zavar, ennyi pénzt még talán össze is tudok kaparni, még az se zavarna, hogy az ország másik felén van
Szerintem a teljesítmény megfelelõ az hogy 91-es az nem jelenti azt hogy amint téde lesz behal a motor.
Enyhén sérült sztem az sem gond.Elviszed egy lakatoshoz megcsinálja és már nem is zavar.A fogyasztását nem írja de sztem olyan 6 7 8 liter között lehet.Hangulatos a belseje de a sebváltózsákot kicserélném.
Hmm látom a sérülést.Lakatos rendbe tudja hozni.Tetszik a motorháztetõ és a kipufogódob.Biztos dübergõs hangja van.Gyárilag sport hmmm Jó.
Érdemes lenne rá beruházni de megkéne tudni hogy hanyadik tulajdonostól vennéd és mennyire hajtotta az illetõ.De sztem "elsõ" kocsinak ideális.De nézelõdjél még hátha találsz még jó kocsit.
http://www.hasznaltauto.hu/1826971_renault_clio_1991
Majd talán valaki megveszi
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
1 perc 11másodperc 75 kiló.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Bizony kicsit tartok a 150 LE-tõl de addigra megtanulok anyáén vezetni.Legalábbis ezt tervezem.Nem árt elõkészûlni a KRESZre sem.Elsõre AKAROK átmenni.
Aragorn:Amm lehet sõt sztem neked lesz igazad.Nem igazán vagyok otthon ebben a témában.Azt tudom hogy nekem PCIE-es kell <#hehe>#hehe>
AMD az a processzór akkor.......my fault
Megszeretném kérdezni hogy valaki aki anyagilag jól áll nem venné meg az egyik olcsó kocsimat elég jó áron<#vigyor2>#vigyor2>
Lehet kicsit sokra gondolok de kb 5milláért😄
Elõre is köszi aki megveszi
látom barátom kezdésnek máris aszfalt szaggató gépet akarsz csinálni 😄 sztem kezdésnek elég lenne 1 120LEmax 😄
(69LE-s ladán kezdett)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Az istenért 5-én lesz a KRESZvizsgám, jövõ hónapban már talán meglesz a jogsim, moped kategóriára😊 Motorom másfél éve van(igazából 8 éves korom óta) de most ez az igazi! A Nagy Õ!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Igazából az ilyen pénzes gazdaságos dolgokat apával beszélem meg.A szerelmi nõi cuccokat anyával.Néha apa is kap belõle.=D
Chucky én meg csak 17 de hidd el neked is és nekem is eljön majd aza nap amikor baromira fogsz izgulni hogy meglegyen a jogsid utána meg idegeskedni hogy legyen már kocsid.
Hát Fatal lehet hogy majd egysuer beszerzek egy olyat és nekem bõven elég 1 is.Nem vagyok akkora negy PC mágus az alapokat nagyából tudom de tudod nekem fontos dolog hogy PCIE vagy AMD.xD
Roger gondoltam hogy nem rosszándék vezérelt csak hogy tisztán lássatok leírtam a helyzetet és a tömör valóságot.Te már ezeken mind túl vagy ezért hallgatok a szavadraés köszi.Sok a kívánság sok az álom de ha küzdünk még mindig elõrébb leszünk minthogy bele se merjünk vágni.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Memphis, te egy felvilágosult FASZA GYEREK VAGY!
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
http://goo.gl/gd6Zi5
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Hát attól függ milyen, mert nekünk volt egy Golf I-es GTI és az még ha 120-nál beletapostam a gázba, izomból belepréselt az ülésbe <#nevetes1>#nevetes1>
HUNMemphis: <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Gyárilag jók az órajelei,(mielött belekötne valaki gyártónként változnak a memóriák és a graf procik érdemes összehasonlítgatni mielött vásárol az ember, a 2-3 ezerrel ólcsóbb néha sokkal gyengébb) és nagyon jó rajta a hûtés.
3870
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Igazából kicsit olyan nagyzolósan hangzik de ez az igazság.Õszínte ember vagyok nem kell itt szégyenkezni.Manapság igen nehéz megélni jó szinten.Rengeteg a probléma a családokban.
Ezért is írtam le mert Ti is jófejek vagytok plusz idõsebbek is és Ti többet láttatok mint én eddig.Tudjátok mirõl beszélek habár nem sok közöm volt eddig a dolgokhoz.
Komolyan gondolkozom tervezek álmodozok mérlegelek.ÉS JÁTSZOM!!!
Befejeztem az OFF-ot.
Gabó:Toyota Suprát is szeretnék majd de az eléggé drága kocsi.Az még nagyon a jövõ zenéje..
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Segitséget szeretnék kérni,egy haver megvette a TDU-t feltelepiti és nem indul el,aszt irja ki hogy exe hibát észlel.Ha valaki tud segicsen,köszi.
TDU Nick: Bull26(HUN) TDU klub: HUN Easy Riders
Hétfõn jön ismét apa Barátja a Porscheval.Az gép 360 pacis.1x ûltem benne hát fostam.Szeretem a sebességet inkább a gyórsulást de meghalni csak azért az 1 percért nem érdemes.Legyen sok 30 másodperc inkább.
És köszi az elismerést.Igyekszem átültetni a játékba azt amit a valóságba szeretnék megtenni.Jó jó nehéz ellenálni egy 650 LE RUF-nak de meglehet erõszakolni magunkat.Meg ott van a fogyasztás is.Ha taposod a gázt és kockáztatsz akkor fizetsz!Ha ésszel mész nyugisan akkor kevesebbet kell költeni.
Ne egy sportgéppel kezdj vezetni, szerintem. egyrészt, nagy valószínüséggel itt-ott horpadni fog, (parkolás, ugye) másrészt, kevés ember állja meg, hogy ne lépjen oda neki autópályán. Márpedig, 160-ra az ember nem kész egy friss jogsi birtokában. És akkor nem is mondtam nagy sebességet. Kezdésnek elég egy golf. Nem túl gyors, de azért megy, ha horpad, hadd horpadjon, stb... Aztán 1-2 év múlva, belehet nevezni az ÁLOMGÉPBE. Az a lényege a dolognak, hogy amikor már azt hiszed, tudsz vezetni, na akkor figyelj oda nagyon! Az a legveszélyesebb idõszak. Mikor már nem vagy annyira biztos a dologban, na akkor lehet gyors gépet venni. Akkor már félted annyira a tyúkszarost, és rutinod is van annyi, hogy ne csinálj hülyeséget....
http://www.freetvmaci.info/
Hidd el nem írnék ilyeneket ha nem lennék biztos a dolgomban.A jogsiról meg annyit hogyha leteszem kisteherautóra is akkor ingyen megúszom.Mindig is jólbánt a család a pénzel.Nem vagyunk gazdagok sem elkényeztetett.Nincs Izom PC-m sem több 100 ezres bicóm.Nincsen D&G bugyim sem karkötõm.<#hehe>#hehe>
Szorgalom és elhivatottság kérdése az egész.
Tõzsdézünk.Okosan oldjuk meg a problémákat.Villanyt lekapcsol,Fölöslegesen nem megy a klíma sem a PC.
20 éve ûzi az ipart az öregem büszke vagyok rá.Voltak neces hónapok amikor majdnem tönkre ment de nem hátrált meg.Szívinfarktusa is volt a meló miatt.Túlélte.Ma már kevesebbet dolgozik mert megtette azt amire kevesen képesek.Nem hõs nem isten.Okos jóember.
A tuning meg hosszúlejáratu lesz.Meg lesz a kocsi örülök majd mint atom.Szépen elmegyek melózni ésszel nyomom a gázt és tanulok.Lassan ezt azt összeszedek hozzá.Neten rengeted olcsó jóminõségü áru van.Ésszel kell csinálni.Ez nem amerika nem a Halálos Iramban C. film.Hopsz áhh veszek egy Evot bazze meg egy Suprát felnyomjuk majd Dominic garázsában 2 nap alatt.Regisztráltam a Tuning magazin
honlapjára és idén elkezdem a V.T.-t megtanulni.Szeretném viszontlátni a munkáimat a magazinban is.
Hidd el apám nem szórja a pénzt.Soha nem mondtam neki azt hogy vegyél nekem 8800GTX-et.Minek?Jó a 7600GT is.Majd ha ott lesz az ideje akkor megkérem max segítsen be egy 10 ezressel.Logikusan gondolkozik nem nagyban.Álmaim vannak sõt neki is.Yachtot akar venni 26 millióért de tudja hogyha megteszi azzal kockára teszi a család anyagi hátterét.Pedig megtehetné és leszarhatná és azt is mondhatná hogy gyerekek ne gépezzetek mert a Yachtot kell törleszteni.Ne legyen magas a villanyszámla.
Fatal:SLI alaplaphoz jó?PCI Expresses ugye? Nem AMD.Mellesleg megint ATI.<#vigyor2>#vigyor2>
(ez csak tanács volt)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De asszem ezek után ha beruházok VGA-ra akkor Gainwardot keresek majd.A neve is bejön.
1000KM-es krúz:
Arra gondoltam hogy ebéd után kéne olyan 40 percel kezdeni a gyülekezést.Megkérem anyát csinálja 13:00-ra a kaját és sztem 14:00-kor kezdõdhet is a gyülekezõ.Természetesen elõre meg lesz adva a talihely fotóval.Türelmes srác vagyok de olyan 20 perc után elindulok.Már tudom is hól szoktak kevesen lenni.Általában át suhannak az emberek azon a területen.Pedig egész hangulatos az a Motel.
Folyt köv......
No akkor én a pagani szalonnál leszek fél9kor, aki akar jöjjön Dkatos kocsival 😊
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Hát sztem csak tíz után érek rá, mert edzésem lesz, aztán meg asszonypajtással lesz találkozóm! (A nõk mindig bekevernek! :-) ) Menjetek nyugodtan valamerre, aztán csatlakozom, amint tudok. Ha véletlenül a csajomnak közbejönne valami, akkor viszont ott leszek fél 9-kor! Ja! Milyen kocsival lesztek/leszel?
Grabowszki kollega, este kellene nyomni egy kanyart, nemde? Fussunk már össze mondjuk fél9kor a Pagani szalonnál 😉
TDU Project Paradise nick: ToMeE