Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Amúgy, van holy cask hülyeségbõl töröm össze vissza megam, DE! PL tegnap levezettem a szigeten 76 kilómétert minden szabályt betartva. 😊Ésszel vezetve. ccs el.Nahéz volt megállni, hogy nagy egyenesbe ne essen a talpam a földig, de megálltam 😊
Télleg.
Ma valaki jön talira? Északi világÍtótoronynál 9 kor.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Spirit of Perfomance Koenigsegg
Egyébként a "Micsu" alapból nagyon jó kocsi... A Colt is igencsak eltalált típus. És hiába fapados, kicsit több extra van benne, mint egy azonos korú német kocsiban... Röhej, de jobban felszerelt a kis japán kocsi, mint a nagy kategóriás német...
http://www.freetvmaci.info/
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Én majd szerintem megyek, addig beruházok egy Lambora.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
És igen, kövi kérdés; mekkora a motorja a gépednek?
Nem nekem kell de lehet ha nagyobb leszek megöröklöm😊
Hatalmas móka, mikor a legújabb bömbiket, merciket, stb-ket otthagyod vele pirosnál! Múltkor egy bömössel szórakoztam éjszaka. Piroslámpa vált, taplógáz... 3. lámpánál már láttam a kopaszon, hogy kissé ideges... (Ugye, a kövi pirosnál utólért) 4. v 5. lámpánál szimplán beállt elém keresztben, feltépte az ajtót, kiugrott, odatrappolt hozzám, (-bmeg itt bunyó lessz gondoltam magamban) intett hogy tekerjem le az ablakot, kérdem, mi van. Bammeg! hogy csinálod? mivel megy ez a verda? itt izzadok, Te meg ezzel a szarral otthagysz! Áruld már el, hogyan! 10 perc múlva még mindig ott dumáltunk....
Szóval, nem minden galant képes erre, de a fateromé, igen. Azthiszem, az Autó2 oldalán van egy cikk, egy ilyenrõl, a lényeg, hogy ez versenycélokra lett fejlesztve, viszont csak sorozatgyártott kocsik versenyezhetnek. Ha gondolod, keresek linket a kocsiról...
Én 22 éves vagyok, 1,5 éve van jogsim, és nem sietek.
Ha az én hibámból kések valahonnan, akkor megérdemlem a következményeit, ha meg más dolog miatt, (Pl. baleset), akkor meg így jártam és kész.
De ha elindulok valahova, akkor oda is akarok érni.
hangacsi.blog.hu
Igaz, az könnyebb, alacsonyabb, sokkal jobban fekszi az utat, de az átlag 1,4-1,6-os kocsiknál, amikbõl a legtöbb van azért jelentõsen erõsebb.
Ezeken a jó utakon (én Borsodban lakom), úgysem lehet 120-nál többet menni, mert akkor egy aranyos kis kátyú eltlajdonítja a futómû egy jelentõs részét.
Ha meg 90 helyett 200 lovas, akkor errefelé az csak arra elég, hogy hamarabb érje el az utazó tempót, és gyorsabban letudja a legveszélyesebb forgalmi szituációt, az elõzést.
hangacsi.blog.hu
Eladó egy db Ford Sehlby Cobra 9,999,000 Usa dollárért fent a Tdu-n. Aki elõször válaszol erre a üzenetre és természetesen nincs még ilyen verdája azé lesz. Szóval hajrá.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
<#banplz>#banplz>
Öcsémnek kb 1 éves jogsija volt, reggel elment dolgozni. Golf II. Kora délután szól a telcsim, -Hé gyere, Összetörtek az Auchan parkolójában. Ezerrel repültem. Oda is érek, Öcskös ment 30-al, parkolóhelyet keresett, jobbról telibekapta egy csaj, valami "tank"-al, totálkár. Testvéremen egy karcolás se...
Biztosító fizetett, de sajnos kocsit nem tudott venni, mert az átiratás, és egyébb költségek miatt közel sem volt elég pénze. Faterom épp nem használta a kocsiját, Egy Mitsubishi Galant, 2.0, 16 szelep, aktív futómû, a futõmû beálitásaihoz alkalmazkodó motorvezérlés, 6,7 mp / 100Km/h... Egy vadállat a kocsi, igaz, már öreg...
Öcskös pincér, korán kezd, késõn végez, így hagyta, hogy Õ használja. Fél év után a kocs tönkrement. Ugyanis öcskös, a külsõ vácin járt haza, késõ éjjel... Persze, hogy nyomta neki, mint a megveszekedett, ráadásul a kollégáknak is meg kelett mutatni, mit tud a kocsi, stb...
Nem panaszként mondom a dolgot, de egy lengéscsillapító 120000, és kellett 4, úgy Computer, új motor... (jó azt találtunk osztrákiában, nem kelett a japcsiktól rendelni....) Kb 6-700000 forint volt a szervíz, amit 2-3 évvel még el lehetett volna tolni, csak ugye, egy ilyen kocsinak ugye az igénybevétel, már túl intenzív volt. Öszintén megmondom, ha az autónak nincsen érzelmi értéke számunkra, roncstelep... Fele annyit ér ugyanis az autó, mint amibe a javítása van....
És nem más történt, csak egy tapasztalatlan sofõr kezébe került. Hozzáteszem, öcsém is, én is jóformán az autóban nõttünk fel, gyerekkorunk óta autós-ember az apám, 8-10 éves korunk óta tanulgatjuk a vezetést.... Egész nyáron mentünk vele, iskolaszünetben, (Azért a fekete volgának megvolt a maga feelingje a rendszerváltás elõtt) és ha olyan helyen jártunk, akkor megkaptuk a volánt... (parkolással nincs is gond... pár óra a volgával, letûzött póznák közé betolat, beparkol, kiáll, elölrõl... ha nem állok be egybõl egy parkolóhelyre, hanem igazítani kell, mai napig elszégyellem magam...)
Szóval, ez a dolog összetett. Az észbe nem csak az tartozik, hogy ésszel vezessek, hanem az is, hogy a képességünkhöz mérten válasszuk a járgányt! Jó példa erre akár a sziget is... Hány A katos verdával száguldozó ökröt látni, 2km-enként felkenõdni valamire?
Remélem, így érthetõbb voltam, és azt is érezni, hogy nem észt-osztani, vagy kötekedni akartam!
<#integet2>#integet2>
A mai fiatalok pont ennek az ellenkezõi inkább 10 percel késõbb indulnak hogy gyorsan keljen menni! Pesze mindenki tudja mi az ilyeneknek a vége!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Nekem az elsõ autóm egy 150lovas Lancia Thema kombi volt, és nem szálltam le az útról, és meg sem horpasztottam másfél év alatt. A gázt nem kell tövig nyomni, és nem lehet gond.
A méretérõl meg annyit, hogy pl. tolatásnál amíg nem nagyon éreztem a méreteit, kiszálltam, és hátramentem megnézni, hogy mennyi hely van még.
Most egy újonnan vásárolt G Astrát hajtok (1,4 90LE), az is visszi a 180-at, aminél nem túl jó elszállni.
AZ ÉSZ A LÉNYEG, NEM AZ ERÕ!
Ezzel nem akarok senkit kritizálni, sem megbántani, ez csak az én véleményem/tapasztalatom.
2 hetes volt a jogsim, amikor a pékségnek ahol dolgozom, elkezdtem szállítani egy Ducato Maxival, és elõször féltem tõle a mérete miatt, de 1,5 év és közel 70ezer kilóméter alatt egy karcolás sem lett rajta az én vezetõi hibámból.
A lényeg csak annyi, hogy egy 40km-es útra is inkább 10 perccel hamarabb indulok, mint hogy sietni kelljen és baj történjen.
hangacsi.blog.hu
Grabowszkival krúzoltunk egy jót, jaguaromban meglett az elsõ ezres 😊 Aztán egy Zagato boltog tuaja lettem 😊

TDU Project Paradise nick: ToMeE
3. a T-Com reklámból van? xD
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Jah majd elfelejtettem, ma vagy holnap teszek fel egy versenyt Sg.hu - Murciélago Long néven, 162km hosszú. Forgalom van rajta de csak egyes szóval kb mintha nem is lenne😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Én utálom az idegen nyelveket<#vigyor>#vigyor>
Ahoz grat.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A középfokú angolnyelvvizsgám meglett elsõpre sztem a jogsi sem fog gondot okozni...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nekem már meg van fél éve a sm jogsi
Sok sikert kivánok hozzá és ne bukj meg sehol<#vigyor>#vigyor>
üdv
nagyon megtetszett az a Clio <#szeret>#szeret>
TDU Nick: Ubi[HUN]