Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Azt azért hozzáteszem, hogy még nincs egy éves, azaz augusztusban lesz, de remélem azért rendben marad. 😄
TDU nick: Trimo92
http://goo.gl/gd6Zi5
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Probálkoztam 😄
Akkor az utszélén mentél végig nem?
Nekem ott nem sikerült ilyet, és csak akkor ment 32es idõ ha trafic nélkül.
Jó igaz hogy sokat nem probálgattam mert a belsõnézetett nem kedvelem 😄
Szóval Grat 😄
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
Ha már van rá ennyi pénzed van akkor inkább 4850 csak pár ezret kell hozzárakni és az egy igen jó kari nem mintha ez nem lenne.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
uff

TDU Project Paradise nick: ToMeE
http://goo.gl/gd6Zi5
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
[email protected] az msn-em, beszélhetnénk róla!
Szeretek vele motorozni is, de jobb lenne egy olyan mocikormány...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Érdemes lenne megvenni 35-ért.Média Marktba 70 kiló még mindig. 1 éve is az volt és amíg nem lesz új G szériás kormány max 5000 Ft.ot fog esni az ára.
de értettem.
és ez kb mikor esedékes? nekem max sebesség még csak 150 körül van😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
csak valaki vegye meg az 5éves MOMO-mat 😞
Eldugott honlapokon magánemberektõl lehet venni jó áron.
Nah most minenki készûljön úgy hogy igyekszem majd kajáldákat útba ejteni hogy tudjunk enni inni pisilni fújni egyett.Viszont megkéne abban egyeznünk hogy 5,10 perces idõintervallumon belûl legyünk=>micsoda szakszó!!!
Isolate nem lesz az jön aki ráér akinek van kedve és aki sok tapasztalatot szeretne szerezni.Bátorság is kell.Én biztos felírom egy lapra hogy mennyi van jelenleg a verdába és mennyi lesz plusz egíy ezressel. Így fogom mérni.Azért azt szeretném hogy legalább 2 ember lenyomja velem az 1000-dik km-t is.
Különben srácok tényleg bárki azzal a verdával jön amit szívesen hajt.Lehet az Nissan Skylne vagy Enzo Ferrari.Hiszen ismertek (a nagytömeg) hogy vezetek.Idõben szoktam jelezni mikor jn olyan kanyar amit nem tudok bevenni 160-al.Kormánnyal játszom szóval a fékezés is hosszú és alámpa is világit.Még jó hogy világit baszki ez egy RUF!Bízok benne hogy egy remek laza gumball3000 szerüségü krúzt csapunk 8 vérbeli magyar sráccal.Csajok is jöhetnek de akkor Telefonszám és MSN-címet adjanak.<#nyes>#nyes>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Mert én is kiprobáltam és ugy tudtam ilyesmi idõt menni ha NO Trafic <#boxer>#boxer>
És azért nem vagyok anyira béna <#idiota>#idiota>
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
eddig csak 2 személyesen voltam bercivel<#hehe>#hehe>
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
2.igen,lámpánál megállunk és BALRÓL elõzés(nem vagyunk angolok)
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
én még csak most kezdtem el, most vettem egy ócsó audit, mert a chevi nagyon szarul ment-.-.
lámpánál megálás jobbrol elõzés? érdekes😄
Viccet félretéve, elég egyedi a probléma. Egyszer-egyszer megesett mindenkivel itt, de nem állandó jelleggel! Én valami memória problémára tudok gondolni nálad. Mennyi memória van a gépedben? Mekkora a lapozófájl?
http://www.freetvmaci.info/
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nyilvány sok motoros van köztetek, és sokan vagytok úgy, hogy bármilyen motorotok is van, bármire is képes az, néha csak 100-150 tempóval járkáltok a szigeten. Én is ilyen vagyok. Keresem olyan társa(i)mat aki(k) hasonlóképpen vannak ezzel a motorozósdival, és szívesen túráznának velem, velünk együtt, menénnk a táj szépségéért, felfedeznénk stb stb. Kérem jelezze nekem aki szívesen csatlakozna a motoros túrákhoz! Jöjjön össze egy jó csapat!!
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM