Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így kezdtük:
Aztán jött a maffia tali:
Ismét autó csere:
És végül a pályán 1-2 kört mentünk:

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Délen leszek a kedvenc motelomnál...
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Mondjuk a pagani kereskedésnél fél 11-kor.
TDUnick: bevizzoliHUN
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
megjöttem,kicsit késett a repülõ,megyek is aludnih yo8!
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Ti még ott vagytok a gyorsulási pályán viszont én lépek.Sajna teli layer amin vagytok így nemenged be.Majd legközelebb láthatok csodát. <#hehe>#hehe>
Tényleg jó színe van a Porschémnak jól eltaláltam.<#vigyor5>#vigyor5>
Jóéjt mindenkinek!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Szóval, jövõhéten? És hogyan csinálhatnánk meg? Ki venne részt benne? (bármilyen kocsival, de persze A katossal van legtöbb esélyed)
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
//mentségemre szóljon, h doppingolt.... 3 sör...//

Xbox Live: Lunatic HUN
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Örülök hogy ujra itt vagy.
Bakker tegnap elveszett a mentésem picsába <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#duma>#duma><#duma>#duma>

Xbox Live: Lunatic HUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Feltettem a játékot és csináltam profilt, de valamiért ezt írja ki:
így még offline játékot sem tudok kezdeni.
Segítene valaki?
Mondjuk most sikerült eladnom egy Saleen-t 499.000 $-ért 😄
Az tegye fel a 177.79-es driver. Minden problémát megold 😊
Megy fullon szûrések mellett mint az õrült , (~80 fps) és nem akadozik