Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem lehetne simán Lamborghini tali? vagy olasz autós tali? legalább lehessen választani, mondjuk engem nem zavar, egy Gallardo Spyder-el begurulok ha kell 😄
igaz Gallardoból is van több fajta
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Xbox Live: Lunatic HUN
Miura sokkal szebb
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
TDU - Countach
//A videó egy másik Countach videó átszerkesztése, nem saját felvétel...//
bonus car pack - oké, mármint ha a car pack-ra gondolsz...
engedélyezd a rejtett fájlokat, ha nem találod így se, akkor keress rá... addon.txt és társai
de ha visszaolvasol, már 200x le van írva, mert nincs olyan hét, amikor ne lenne ez a téma...
térkép...
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
katt a nevemre és nézd meg a topikokat, amelyikbe házigazda vagyok, olyan faqot csinálhatok...
vettem noblet de nem találtalak bennetek <#conf>#conf>
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Server IP:195.56.55.99:9999
Channel: mmP.net room
pw a channelbe: hoki
ott leszek én fent gyertek abba a szobába
Sordoran - Shelby GT500
Szabi - MB 300 SL Gullwing
Chucky - Maserati 3500 GT "vörösörDÖG"
ToMeE - Pontiac Firebird
akyyy - Shelby Cobra Daytona Coupe
DoGGi_(GeRyYY_91) - Lamborghini MIURA P400SV