Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Köszi mindent holecsko és udvil !!<#integet2>#integet2>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Ha lessz valamikor krúz arra mennénk 2 en most kezdtük el a játékot .
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
na itt a gond, nekem is ez volt, ahhoz, hogy lásd öket a térképen és a listán is, ahhoz te is be kell jelöld õket barátnak és így már menni fog😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Elõször gyorsulgattunk a reptéri egyenesnél jópáran, ami nagyon jó volt! Köszönet Alyra-nak és Mosquitoo-nak, akikkel felmentünk oda és próbáltunk minél többet kihozni a verdákból.
Alyra és Luna között! <#worship>#worship>
Utána pedig Tome-val ettük a km-eket. Nagyon jó volt Tome! thx <#vigyor2>#vigyor2>
És itt lett meg Tome verdájában a 2000 km. Grat neki!<#eljen>#eljen>

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

TDU Project Paradise nick: ToMeE
És itt lett meg a Jaguarban a 2000. km 😊

TDU Project Paradise nick: ToMeE
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
mind1, egy Audi szerû piros - sárga kocsiról van szó

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Az volt régebben, de talán beújítok egyet a Ducati mellé... Lehet hogy az lesz az elsõszámú Motard Nem a Ducati? :s majd kideról.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
üdv a klubban Chucky 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Szeretem amikor ilyen értelmes hibaüzeneteket kapok... <#idiota>#idiota>
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
de ilyeneket még ne kérdezz... örülök ha a klubbot ki tudtam még találni 😉
még át kell gondolnom 1-2 dolgot, de nem most és nem ma...
most a szigeten "gyûjtöm" a km-eket 😉
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Létrehoztam egy Test Drive Unlimited klubot:
"HUN Easy Riders" néven...
Bárki beléphet a klubba, nem számít h mikor kezdte el a játékot, sg-s vagy ph!-s, fiú vagy lány, stb...
a lényeg, hogy szeressen motorozni!
Feltétel a csatlakozáshoz:
csak annyi, hogy legalább legyen egy motor aminek a km órájában van legalább 1000 km!
(Persze lehet trükközni, trade-n venni motort, stb, de elõbb utóbb csak kiderül, h ki motorozott már kb ezer km-t és ki nem, s aki még messze nincs megfelelõ "szinten", azt kirúgom, mint macskát....😊
"Bellows Field"-en van a HQ, ami messze a legszebb hely, szép nagy parkolója is van a klubnak! 😊
Nem az a célom, hogy a legjobb, legnépszerûbb klubbot létrehozzam, azt már megtették Pecc-ék 😉 , hanem egy jó motoros "társaság" kialakítása...
emmszí hámmer
http://www.freetvmaci.info/
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)