Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit kéne kitörölni a regeditbõl?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
inkább image fájlt használj... és nézd át a txt-t h biztos jó serial van e beírva...
Xbox Live: Lunatic HUN
Amikor megvettem a játékot, akkor se olvasta be(viszont akkor a TC-be se voltak benne a DVD-n lévõ fileok). Ekkor itt valamelyikõtök azt javasolta, hogy akkor rakjam be a lemezt mikor Bottol vagy mit csinál a Windows. Akkor mûködött is.
De most az sem mûködik. Mi lehet a probléma? A DVD nem karcos. Próbáltam No DVD cracket leszedni, akkor el is indul, viszont az Online módot nem indítja el.
Ötlet?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Az a külfödi nem tom mit akart a gallardoval de lenyomtam<#ravasz1>#ravasz1>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Xbox Live: Lunatic HUN
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Felraktam a car packot beírtam a CD kulcsot és azóta nem csatlakozik :S
BattleTag: kabel15#2672
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Memphis, köszi. A felnik feketék, pont ez a poén a képekben, ezért sem tudtam szabadulni a fotó-opcióból, jó darabig...
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
attól, hogy erõsek, egyáltalán nem irányíthatók jobban, mint egy 200Le-s japán Drift kocsi
egyébként igazad van, ezekkel nem szoktak driftelni, az autós mûsorok többségében is csak egyszerûen csúsztatják a kanyarban, ami azért nem ugyanaz😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TS ?
Elõször is bocsi, hogy nem voltam. Olympia... Amíg tudok, ébren vagyok, és este kelek.... Most is "véletlen" hogy fent vagyok, de a Lányok 2 körül kezdenek, és azt nézem! (kézi) Ha sikerült kipihennem az olimpiát akkor azért benne leszek egy ezer km-esben. Addigra talán lesz vdeókarid, és áramod is....<#wave>#wave>
http://www.freetvmaci.info/
csinálj versenyeket, vegyél még autót és hamar meglesz
nekem 2 nap után megvolt, már te is biztos közel jársz
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Egy Ferrari F430 spider megyek majd
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Srácok én tegnap sírógörcsöt kaptam.pörgök nagyba az északi Világítótoronynál erre connection was lost...mi az Isten?Jó akkor dühöngve lépek vissza erre elmegy az áram is!.Nézem az egész házban elment.......jó akkor biztosítékhoz kimászok próba újra.BEindítom a gépemet ismét lecsapja valami.Ordítok anyáékhoz hogy valami zûr van.Lejönnek semmit sem látunk ami lecsapná.Újra és újra próbáljuk elindítani de semmi 1 perc és lecsapja az áramot.Felhívtuk ELMÜT hogy nézzenek már ránk mi lehet a baj.Erre hapsi egyszerûen azt válaszólja.:Ismét kevés az áram azon a környéken....Ilyen már volt és akkor mérték is hogy mennyi jön a konektorból 160-volt a 230-helyett.Siralmas.Szóval nem sikerült az álmom.Az álmom hogy egybe lehúzzak 1000km-t veletek.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Találka helyszín Ford Island közepén lévõ nagyobb parkolóban (térképen lásd lenn)
Megjelenés kizárólag olasz jármûvekkel, azaz ALFA ROMEO, DUCATI, EDONIS, FERRARI, LAMBORGHINI, MASERATI, MV AGUSTA, PAGANI!
Legfeljebb 10 percet várunk, vagy amíg a layer megtelik!
Bevárjuk a lassabbakat, szóval senki ne igazodjon a féktelen száguldozáshoz (persze lesz majd rá lehetõség).
Fényképezni kötelezõ!
Sok szeretettel várunk mindenkit!
Térkép:
thx <#integet2>#integet2>
akkor bármi olasz jármû (kivéve csónak, helikopter, repülõ stb. XD)
bicikli, roller, görkori lehet :p
tehát bármilyen olasz autóval lehet jönni!
csak lazán száguldozunk, de szépen bevárva egymást