Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a lényege a prémium autóknak, a hatalom és a fényûzés, és ez nem az jelenti hogy nem szeretem az átlagautókat, japán tuningcsodákat, stb, egyszerûen csak egy ilyen játékben nincs keresnivalójuk, esetleg azoknak amik már tényleg bizonyítottak pl: Skyline)
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
The Raceway Challange
Csinálgassátok 😊
TDU Project Paradise nick: ToMeE
nemtudom eldönteni hogy meik a legjobb kép😛
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Pld Spyker ,
A Dodge Charger nél meg az oldaló lámpák égnek
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mente et Malleo
Eladó egy legális mo-n vett TDU + a MegaPack (CD-re kiirva). Mindkettõ legális, szériaszámok megvannak!
5000 Ft lenne. Akit érdekel, az keressen meg itt, vagy priviben.

Þór vígi þessi rúnar
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Jönne valaki?
Felpattantam a Ducatira, és elindultam a Japán Motorbolthoz, hogy vegyek egy Kawasaki ZX10R-t. Odafele utat nagyon élveztem, ahogy dohogott alattam a motor, csodálatos hanggal... Odaérve megpillantottam a ZXet. Felcsücsültem, beindítottam, és ekkor tudtam: Mikro eladtam a sajátomat, TDUban a legnagyobb hibát követtem el. Aztán irány a Japan Tuner, ott megkapta a 3as csomagot, és innen a fényezõhöz vezetett az utam, aki átpingálta a vasat feketére. Innentõl lájtos cirkálás vette kezdetét, ami most fejezõdött be. Eladtam az MV Augustát és a Z1000-t. Megvan így mér mind2 motorom, de a Ducati proosodni fog úgyérzem. Lépjetek be motorosok a HUN EasyRidersbe!
Mivel anyámék nem engedték meg hogy megvegyem ezért Udvil átutalta Holecskonak a pénzt (3500 ft)
én meg oda adtam a pénzt Udvilnak papirban!
Igy mindenki jól járt<#idiota>#idiota>
Már vagy 4-5 hónapja nem nyomtam a játékot 😞 mert nem volt idõm meg elromlott a kormányom is és most akarok venni egyet! Aztán jövök vissza krúzolni! Csak az lenne a kérdésem hogy a Logitech DFP megy-e a játékkal, mert úgy tudom az PS3-hoz van, de úgy hallottam hogy jó PC-hez is! Mert azt néztem ki mert jó árban van és nemrossz kormány!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500