Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak 1.66a és jó a buli 😊

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

pointer4
Gyors kérdés. Nem toltam TDU-t lassan 1 éve. Most kedvem van megint krúzolni. Gyorsan a fenti linken be is szereztem a MegaPackot. Arra vagy az elé kell valami patch ?
Kexmesterhun

pxxl
jahm jóvolt 😊 aztán mi még maradtunk, mer' Fatal meglépett 😛
csak leállt a proci hûtõn a venti, passzív hûtés powa...80 fok árnyékban = laggolás
sajnos félbe kellett szakítani a krúzt 😞
de mostmár stabilan 60 fok alatt van a hõmérséklet 😛

All hail the double x!

Na te aztán tényleg nyomod!!<#vigyor> Gondolom, hogy már nem is emlékszel erre az autódra<#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Pepsi Twist
nagytérképen jobb klikk a célpontra aztán oda visz majd a GPS

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Higany
Help! Hogyan tudom bekapcsolni, hogy a GPS-en lássam az autószalonokat és a boltokat? Bookmarkot kell letenni mindegyiknél vagy mi? Köszi! Amúgy tegnap rendeltem meg a játékot cdgalaxisból! <#vigyor4>

Pepsi Twist
jók vagytok gyerekek? 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

megbeszélünk egy talit és megmutatom, egy ugratás az egész, utánna bent csinálsz egy bookmarkot és bármikor be tudsz teleportálni

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

PhilipMorris
Szevasztok egy kérdés, elnézést ha már régebben téma volt esetleg.
A repülõtérre, a repülõ tér körüli útra hogyan lehet bemenni?
Azt látom hogy este felé baromi sokan vannak ott de én bemenni nem tudok végig fal, néha egy zárt bejáróval.
elõre is thx

&#8220;Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás. Te ásol.&#8221;

nm, máskor is 😊 mi köszi

Thx Enjoy!! A többi képet be se rakom... ez is sok 😊

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

Képek:
part1:

[HUN]FaTaL
Kössz a krúzt pixxel, KisVuk 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Falcon and me... a mai minitali egy pillanata:

[Gigabyte UD3 // Intel I5 3,6 GHz // Sapphire Radeon HD4850X2 // 4 Gb DDR3 //2X320Gb Sata] TDU Nick: Crampus[HUN]

Pedig azóta ott bohóckodok a kocsival... valami net hülyeség lehet.

Kösz a kocsit, csúcs! Next time meet!:-)

[Gigabyte UD3 // Intel I5 3,6 GHz // Sapphire Radeon HD4850X2 // 4 Gb DDR3 //2X320Gb Sata] TDU Nick: Crampus[HUN]

Falkon
Voltam ott és sehol senki!
Mind1 mennem kell
Bocsi majd máskor
Crampus remélem jó a kocsi<#vigyor2>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pxxl
saleen elöt állok

All hail the double x!

nem akar rádspawnolni, pedig ott wok

pixxel tali vhol ?

pxxl
várok mint a jógyerek 😄 még mindig 😄

All hail the double x!

Falkon
oda megyek csak Crampus kapott egy kocsit tõlem

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pxxl
na vaccap? 😄 ennyit nem késik egy óra sem 😞

All hail the double x!

pxxl
ott leszek B kategóriás Ascarival mivel csak az van 😄

All hail the double x!

Falkon
válasz erre: #62600

Falkon
hát nem tom
Jó akkor 8
Saleen elött
Katerogria mi legyen?

8? most volt egy kis dolgom, most jöttem vissza...

Falkon
Na jön valaki?

Falkon
mondjuk 19:15
Saleen szalon elött
KAt szt G!
De javasolhatsz

Mikor és hol? Kipróbálnám zöldfülüként ezt a krúzolást:-D

fery02
Lehet, hogy ki derítettem így fél év múlva, hogy nekem a TDU-ba miért nem szól mély hang sohase. Kiderült ugyanis, hogy ha valamilyen mikrofon igényû alkalmazást elindítok, akkor eltûnik a mély hang. Szóval valószínûleg a TDU-ba nálam be van kapcsolva a mikrofon. Hogy lehet kikapcsolni a játékban? 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

tsarffi
Hello! Nem tudja vki hogy lehet e rendszámtáblát cserélni a játékba? Ha igen akkor hogy? Thx

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

pxxl
off:
"A reklámanyagot a müntyeni autószalon VIP napján kaptam. A tájékoztató szerint a BMW kifejezetten a magyar piac, azon belül is a vállalkozóipari szakmunkások igényeit figyelembe véve fejlesztette ki ezt a modelljét, mely egyszerre elegáns, sportos és könnyûszerrel múlja felül a hagyományos terepjárók 100 kilométerenkénti 40 literes üzemanyag-fogyasztását. Ideális városi kisautó, mely a legnagyobb csúcsforgalom idején sem akad el, és bármilyen kis helyen képes parkolni. 1300 Watt teljesítményû hangszórói nemcsak utasok könnyûzenei igényeit elégíti ki, de a gépjármû 750 méteres körzetében tartózkodókét is. Beépített 32 forgalomirányító hangmintája a 'Húzzáközeli rokonba,ipariáramotvezesséinkább!'-tól a 'Haladjon tovább, rendõr elvtárs!'-ig minden közlekedési helyzetre kínál megoldást."

<#hehe><#hehe><#eplus2>

All hail the double x!

pxxl
majd este 8 körül esetleg felnézek <#vigyor2>

All hail the double x!

Falkon
Az enzo kicsit photoshoppos!
Nézzd meg az anyós ablakon át a motorháztetõt(hátul<#banplz>)

Dante73
A pénz furcsa dolgokat mûvel.
Jelenlegirõl én se tudnám elképzelni, de sosem lehessen tunni... Teccikérteni?<#vigyor3>

http://www.freetvmaci.info/

Falkon
Jön valaki gurulni?

pxxl
hát igen. na ezért kell olyan nõ aki nem szereti az autókat és/vagy nem tud vezetni <#hehe><#hehe>
hál istennek az én bnõm se nem autóbuzi (autólezbi akkor már) se a rózsaszínt nem szeretni, szal én ilyenek alól mentes vagyok 😛

All hail the double x!

Dante73
Te szadista állat! Élvezted, míg csináltad a fotoshoppal, mi?<#mf2>

0blueman
legalábbis a felsõ kép

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

0blueman
fortuneless<#levele>

Dante73
Úgy elképzelem...
Telibekapom az ötöst a lottón. Veszek magamnak valami régi gépet, mondjuk egy DB5-öst, csajomnak egy ferkát, újonnan. Valamelyik nap megszólal, hogy nem tetszik neki a színe, pinket akar. (Itt elgondolkozok, hogy másik csaj, vagy másik szín...) hagyom neki.
Operabál. Menjünk az övével, hogy a bnõi megsárguljanak. Oké.
Egy gond van.
Ismerõsök, haverok, nem tudják, hogy most irigyeljenek, sajnáljanak, vagy egyszerüen röhögjenek ki? Olyan jól venné ki magát, ha szmokingban kiszállok a pink ferka utasülésérõl.....

pxxl
mi a baj vele? <#eplus2><#eplus2>

All hail the double x!

Falkon
Veszel 50 milláért egy pl Ferkát azt rózsaszinre fújod!!<#duma><#action>

pxxl
áhh gyárilag nem volt ilyen színû. Max ha nagyon sok pénzed volt fújtak egyet, de inkább sztem az volt jellemzõ (márha lehet jellemzõ valami ilyen színre) hogy megvette vki alap színnel, aztán egy fényezõ átküldte rózsára... hát nagy az isten állatkertje marajunk ennyiben <#szomoru1>

All hail the double x!

Dante73
Ha a csajé a verda, akkor elõbb szájba, és csak utána lõném tarkón. És a fegyver sem ugyanaz lenne....
Egyébként tökmind1, hogy volt-e gyárilag ilyen mustang. Ez helyszíni kivégzésért kiállt! Attól, hogy van, nem kell megvenni...

pxxl
ohh jee <#shakehead><#ejnye1>

All hail the double x!

pxxl
az a hülye, aki megvesz egy autót milliókért, és utána támad egy hello kitty-s barom ötlete, és lefújatja rózsaszínre az autót...na az a hülye. helyszínen tarkónlõni... mint a rózsaszín hummer H2 pl áháááá<#guluszem1><#rinya>

All hail the double x!

0blueman
ezt énis tudom<#rolleyes>

mrmilan
Gondolom nem a magának a Playmate-nek van ilyen színe, hanem a rózsaszín/pink jellemzõbb egy Nyuszilánynak, mit pl. a fekete.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM