Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
All hail the double x!
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Persze, sima driver-probléma is lehet....
http://www.freetvmaci.info/
Na mondom magamban, olyan régen toltam, jó kezdés lenne egy million dollar verseny.
Mennyire normális az hogy láthatatlanok a rendõrautók egy része illetve ,hogy csak hébe hóba kapcsolja az Enzo pillangováltóval a fokozatokat ? Néha nincs kedve mûködni, a gombal semmi gond. Manual clutch, de ugye Enzo ott mind1, H váltó állás, G25.
Mielõtt kérdés lenne, legális, nem-nem törölgettem bele a traffic-ba. És szûz install volt.
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>HELP ! ! ! ! !#conf]<#conf>#conf><#conf>#conf>
[Gigabyte UD3 // Intel I5 3,6 GHz // Sapphire Radeon HD4850X2 // 4 Gb DDR3 //2X320Gb Sata] TDU Nick: Crampus[HUN]
Jó egyébként?
még 1 kérdés:
azok az egymilliós stb versenyek mikor válnak elérhetõvé?
“Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás. Te ásol.”
All hail the double x!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Gyerekek!
LAmborghini régi countachot honnan a fenébõl lehet szerezni?😊
ÉS milyne árban van ez kb?
THX😊<#integet2>#integet2>
“Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás. Te ásol.”
Nem tudom volt-e már, ha igen, akkor írjátok meg, hogy volt és visszaolvasok.
Felrakom 1.66A patch-et, és ha a térképre megyek, akkor kiírja, hogy nincs internet kapcsolat, vagy hasonlót és kilép a játékból. Patch nélkül ezt nem csinálta.
Elõre is köszi!
<#banplz>#banplz>
Viszont, ha az, akkor a délutáni krúz "témája" megvan! Te menekülsz, mi meg mint bika a vörös posztót, üldözünk. És mivel itt leszúrni nem lehet, majd vízbe folytunk....<#mf2>#mf2>
Mottó; Vesszen Gagyi! Vesszen Gagyi!!!

All hail the double x!
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
pár kép (sry, hogy sötétek, legalább is nekem, most nem világosítok rajtuk 😊 )
All hail the double x!

És megfuttattam alaposan:

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
All hail the double x!
[Gigabyte UD3 // Intel I5 3,6 GHz // Sapphire Radeon HD4850X2 // 4 Gb DDR3 //2X320Gb Sata] TDU Nick: Crampus[HUN]
folytassátok a nevetekkel:
Veterán Krúz:
-milk4
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
És amm mondjuk csatizz rám.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Összes üzenet: 13608949 db
Friss üzenetek: 7728 db
Összes téma: 73768 db
Friss témák: 30 db
Összes fórumozó: 264861 fõ
Fiúk: 89%, Lányok: 11%
Átlagos életkor: 25.3 év
aha én meg a télapó vagyok 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.