Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
mi ez a káosz? warezhuszárok itt nyomatják!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HTS s3rg1nh00
anno felraktam 1.66-ra a megapackot és 10-bõl 2 rendõrautó láthatatlan lett,plusz elég gyakorivá vált,h.a velem egy irányba haladó forgalom a szembesávból tér vissza a sajátjába,amikor közel érek hozzá...atari.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

pxxl
tegnap emiatt szakadt félbe a krúzunk :S nemtom mit csináltak vagy mi van. aztán vissza sem engedett 😞 azóta nem próbáltam még

All hail the double x!

Sajnos csak pakkal veheted meg!Nekem tetszik! A milliós verseny kb: 20%-tól azt hiszem!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Dante73
Elméletileg a megapakk tartalmazza az 1,66A-t. Gyakorlatilag, lehet, hogy azért vannak a hibák, mert elõbb az kellett volna.... Mert ugye, nem a pakkos verzióra találták ki a paccsot, hanem arra találták ki a pakkot. És nem csodálkoznék, ha elõbb a pakkot, utánna a patch-ot telepítené a megapack, ha nem találja.... (Atari...)
Persze, sima driver-probléma is lehet....

http://www.freetvmaci.info/

pointer4
Tegnap ugye újraraktam hosszú idõ után a játékot. Feltettem hozzá a Megapackot. 1.66A patchot má nemlehetett aszonta already.
Na mondom magamban, olyan régen toltam, jó kezdés lenne egy million dollar verseny.
Mennyire normális az hogy láthatatlanok a rendõrautók egy része illetve ,hogy csak hébe hóba kapcsolja az Enzo pillangováltóval a fokozatokat ? Néha nincs kedve mûködni, a gombal semmi gond. Manual clutch, de ugye Enzo ott mind1, H váltó állás, G25.
Mielõtt kérdés lenne, legális, nem-nem törölgettem bele a traffic-ba. És szûz install volt.
Connection lost ez az, nekem is ezt írja. És offline profilnál is csinálja.
Most ugyanaz nekem is... egyszer csak kiírja, hogy Connection lost... de a legszebb, hogy offline profilnál is, majd kilép!!!

<#conf><#conf><#conf>HELP ! ! ! ! !#conf]<#conf><#conf>

[Gigabyte UD3 // Intel I5 3,6 GHz // Sapphire Radeon HD4850X2 // 4 Gb DDR3 //2X320Gb Sata] TDU Nick: Crampus[HUN]

PhilipMorris
Igeeen ez, de nekem nincs carpackom anélkül is megszerezhetem?
Jó egyébként?
még 1 kérdés:
azok az egymilliós stb versenyek mikor válnak elérhetõvé?

&#8220;Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás. Te ásol.&#8221;

pxxl
nehogy bannoljanak a szerverrõl <#hehe><#hehe><#banplz><#wilting>

All hail the double x!

Ezt kéne?<#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Fent vagy?

Europen classic! Észak-Kelet!

PhilipMorris
szevasztok!
Gyerekek!
LAmborghini régi countachot honnan a fenébõl lehet szerezni?😊
ÉS milyne árban van ez kb?
THX😊<#integet2>

&#8220;Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás. Te ásol.&#8221;

Sziasztok!
Nem tudom volt-e már, ha igen, akkor írjátok meg, hogy volt és visszaolvasok.
Felrakom 1.66A patch-et, és ha a térképre megyek, akkor kiírja, hogy nincs internet kapcsolat, vagy hasonlót és kilép a játékból. Patch nélkül ezt nem csinálta.
Elõre is köszi!
De most miért?? Szerintem olyan SZÉP<#rolleyes> GONOSZ vagy<#vigyor> Azt hiszem, hogy megyek és még pár autómat átfestem erre a színre<#eplus2>

Dante73
De a vízbefolytást különös kegyelmességgel fogjuk elkövetni. Olyanok leszünk, mint Te ezzel a szegény verdával.....

<#banplz>

Dante73
Kifogyott a piros festék, a szürke alapozó után? Kell még rá két-három réteg piros, mert így RÓZSASZÍN! Mert azt nem hinném, hogy szándékos lenne részedrõl a dolog....
Viszont, ha az, akkor a délutáni krúz "témája" megvan! Te menekülsz, mi meg mint bika a vörös posztót, üldözünk. És mivel itt leszúrni nem lehet, majd vízbe folytunk....<#mf2>

Mottó; Vesszen Gagyi! Vesszen Gagyi!!!

Az új verdám!<#vigyor> Direkt DANTÉnak!!!<#nyes>

pxxl
még jó hogy nem az ascari-t vittük, azzal nem lehet ilyen jókat driftelni <#nyes><#nyes>

All hail the double x!

nah akkor kruz vége 😄 köszi pixx 😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

pxxl
jajam nagyon állat volt! Bocs, mára ennyi, ledobott a szerver, és nem akar újra csatlakozni, meg minnyá meló van 😄 THX!!!

pár kép (sry, hogy sötétek, legalább is nekem, most nem világosítok rajtuk 😊 )

All hail the double x!

Pixxellel jót kruzoltunk most este, ill még folyamatban is van, csak pihi képpen a képek 😊 Elnézést ha sok de marha jól éreztük magunkat. Keksz nem tudom hova lettetek, de sajnálhatjátok. Ime:

Sordoran
Megjött a klasszik boltba a verdám, rögtön ki is próbáltam:

És megfuttattam alaposan:

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

pxxl
c:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data\Test Drive Unlimited\addon.txt-t töröld. (Ha minden igaz itt van) ezért nem enged fel. igaz így nem tudsz venni új autókat, csak nézegetni...

All hail the double x!

Köszi, de reinstall lett belõle... a registryben sikerült valamit kotlászkodnia a Megapacknak... tudom, az én hibám, minek töltök le torrentrõl... tanulópénz... viszont láthattam a Lexust és társait... mert offline azért mûködött...

[Gigabyte UD3 // Intel I5 3,6 GHz // Sapphire Radeon HD4850X2 // 4 Gb DDR3 //2X320Gb Sata] TDU Nick: Crampus[HUN]

pxxl
hopp lebukott a fotós 😄

tegnapi krz egy pihenõs pillanata

All hail the double x!

vasárnap már nem lesz netem 😞

ChuckyHUN
-Chucky94

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Pepsi Twist
lehet gyüvök régi lokós 😄

milk41
na gyermekeim,vasárnapra veterán autós találkozót szervezek!plakátot holnap csinálok,addig lehet a helyeket foglalni

folytassátok a nevetekkel:

Veterán Krúz:
-milk4

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

keksz, én egy másik versenyt linkeltem, csak azt kérdeztem megcsináltad e már, mert az is ilyen 190km környéki 😄

somdav95
Nekem a net megvan osztva a laptop és a gép között..... Naszóval ameddig nemvolt tûzfal addig a winfos alapbol letiltotta a játék csatlakozását a netre ( de wtf-ért? ) mikor felraktam a Comodo-t engedélyeztem a csatlakozást, és azóta minden jó... Próbálkozz...

passz, nekem nem volt ilyen gond, jobb klikk javitás? hogy ip-cimet ujitson ha van router?

Kexmesterhun
úgy érted az idõ hogyan sikerült? szerintem nem a legjobb, így is csomószor buktam 😄

Egy gyors kérdés, mielõtt leformázom a vinyómat... Nem enged a játék csatlakozni a TD serverhez, aszongya nézzem meg a hálózati beállításomat... eddig ment, most azonban valami történt... setûzfal se semmi...

köszi
options/display --->metric-et kiválasztod és ennyi

Nem is mondta senki hogy ugyanaz, csak kérdeztem hogy ez hogy sikerült neki 😊

hellosztok azt szeretném kérdezni hogy az mph hogy tom át állitani kmh-ra?? köszi elõre is
somdav95
Ittvagyunk Fittivel és nemtudunk rádcsatlakozni, próbáld már meg te pls.

De ez nem ugyanaz a verseny<#whatever><#kacsint>

HUNMemphis
Most? 😄
És amm mondjuk csatizz rám.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

somdav95
Hát nekem ok, nincsprogram eddig 😊 Hol, mikor??

HUNMemphis
Azt várhatod tõle...Somdav ma krúz?Van kedved?Hívok még pár arcot.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
xD

somdav95
Mégse hoztál csokit <#boxer><#vigyor>

Keksz, nehogy olyan jól érezd már magad 😊 Ez hogy sikerült?

Pepsi Twist
Fórumstatisztikák

Összes üzenet: 13608949 db
Friss üzenetek: 7728 db
Összes téma: 73768 db
Friss témák: 30 db
Összes fórumozó: 264861 fõ
Fiúk: 89%, Lányok: 11%
Átlagos életkor: 25.3 év

aha én meg a télapó vagyok 😄

ChuckyHUN
ImdádTAM😄
Demostmár van C1😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...