Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0blueman
és egy Playmate-nek mióta van ilyen színe????

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

milk41
<#integet2>

::najónem::

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

0blueman
vagy józsibá lefújta az istállóban<#idiota>

Falkon
Mondjuk ki az a hülye aki rózsaszínben vesz egy autót?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
De van!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

mrmilan
Gyári 66'os Mustang színkódok:
A = Raven Black
F = Arcadian Blue
H = Sahara Beige
K = Nightmist Blue
M = Wimbledon White
P = Antique Bronze
R = Ivy Green
T = Candyapple Red
U = Tahoe Turquoise
V = Emberglo
X = Vintage Burgundy
Y = Silver Blue
Z = Sauterne Gold
4 = Silver Frost
5 = Signalflare Red
8 = Springtime Yellow

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mrmilan
Pontosítva a 66-os gyári katalógusban nem volt, csak speciálisan egyedi rendelésre lehetett kapni ilyen színben.
Playmate Pink (special order) volt a hivatalos megnevezése.

0blueman
jó de ez szekérnek van használva<#ejnye1><#beka3>

Falkon
http://67mustangblog.com/wp-content/uploads/2008/02/donna-michelle-1965-playboy-playmate-pink-ford-mustang-convertible-cover.jpg

Falkon
Van egy rossz hírem!
Tényleg van ilyen szinû Mustang
http://images.mustangmonthly.com/featuredvehicles/mump_0611_2w_z+1966_pink_mustang+grille.jpg

pxxl
csajos anynira nem para, a stoppos annál inkább. sokkal messzebbre kell vinni, és "beszariak" nagyon <#hehe><#hehe>

All hail the double x!

mrmilan
Aztakurva<#violent>.

Roger6
Csakhogy utána sokkal nehezebben jönnek a pontok már, és újabb 3 óra alatt még csak 40%-nál sem leszel... De ezt te is tudod.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ChuckyHUN
hát én 3 óra alatt 35%😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

somdav95
Jóhogy, szerintem is xD

ennyi pepsi , ird ki szav vége nyertél 😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

somdav95
Tudtommal nem reklámozhatod magad, de a választ télleg mindenki tudja 😛 xD

minek szavazni? mindenki tudja a választ nem?😛

Roger6
Én már nyomtam, de nem sokat számít, úgy nézem...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pepsi Twist

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

somdav95
Most értem haza a sulibol, reggel meg betegen mentem el. Szerzett jegyek 3,4,5 <#boxer> Persze a hármas az matekbol. Mert nem nekem nemadja meg a négyest, de az õ nagysága csajoknak nehogy az anyuci leszidja persze hogy megadják az ötöst. Oké hogy elbasztam, de fél pont kellett volna a négyeshez, ígymeg cseszhetem<#boxer><#violent>

mi ez a nagy csend? elkezdtem folytatni a stoppos meg csajszis küldiket de úúútálom öket 😛

Dante73
Aki ilyenre festette, azt tárgyalás és ítélet nélkül azonnal fejbe lõném. Ez már statáriumért kiált. Szegény verda, remélem photoshop.....

http://www.freetvmaci.info/

pxxl
jujj <#shakehead><#falbav><#falbav>

All hail the double x!

Egyéb kérdés Barbi ?

Rendörök ellen pedig a hello kitty Online halálos wíípönje :

pxxl
1 órája mit láttam pesten? egy régi Ford Mustang-ot. olyan GT 500 kategóriásat...qvajó állapotban! <#wow1><#guluszem1><#worship>

All hail the double x!

Egyedül kruzolok 😄 senki nem online friendlistbõl 😄

pxxl
én csak a spec autókért csinálom a versenyeket, meg a többit 😄

All hail the double x!

Roger6
Én már nem is csinálok küldetéseket, csak krúzolok. Amióta meglett 45%, azóta csak HC-ben tolom, ott meg nincsenek küldetések.

pxxl
válaszoltam is 😊

All hail the double x!

Loller ez akomolyság, most néztem a priv üziket, 2005 karácsonyra kaptam 1 honap vip tagságot, most váltottam be és elfogadta 😄

pxxl
jahm 😄 bna még ezt a versenyt, na csak ezt az autót még visszaviszem, na meg ezt is, aztán már éjfél van...<#hehe><#wow3>

All hail the double x!

pixxel irtam privet olvasd el

pxxl
akkro nem is különbözünk annyira! nekem is van élet a tdu-n kívül <#awink><#love11>

All hail the double x!

nesto
nem kell ahhoz kockának lenned. ez a játék simán magával ragadja még azt is aki nem nagy játékguru

Roger6
Csak az a különbség kettônk között, hogy nálam létezik élet a TDU-n kívül is, nem vagyok ekkora kocka... <#hehe><#eplus2> <#pias>

pxxl
nade itt az új Drift Queen <#hehe><#worship>

Burn baby burn!!

All hail the double x!

pxxl
hát ma sem örülök neki hidd el <#szomoru1><#rinya> csak én nem 44 hanem 60%on vesztettem el mindent 😞

All hail the double x!

tegnap még nem találtad ilyen poénosnak, vmi mentés gond volt nem?😊 de egyébként tényleg egy kockább 7 vége, segítséget online meg úgyis kapsz

pxxl
1-2 hét? <#guluszem1> egy keményebb 7vége és megvan a 45% <#vigyor4>

tegnap újrakezdtem a játékot 😞 poénból egy csajjal <#hehe>

All hail the double x!

erre a kérdésre nem tudom a választ hiszen itt, ahogy a topic fejléce is utal rá mindenki eredetivel tolja, így én is, arra felmegy a pecs a warezre passz. De ahogy nesto irja 3700 ft nem hiszem hogy nem fér bele egy családnak 😊 1 el kevesebb bepiálás a haverokkal, - 1 meki és meg is van 😊 Érdemes a multi miatt hidd el.

Higany
Köszi! Az nem gáz, hogy a warez verzió van fent?

Roger6
Francokat regeteg idô, 1-2 hét alatt megvan. Én is elértem egy másfél hét alatt a 45%-ot a HC miatt, azóta ott vagyok. 😊

nesto
hihetetlen és egyben mármár nevetséges: 3700Ft-ért lehet hozzájutni a játékhoz 576online-ból. azt hinné az ember hogy 5-6e ft körül van az ára. amennyi autó van benne és amekkora élményt nyújt a játék szerintem kötelezõ mindenkinek megvenni és nem letölteni.
egy gond van, hogy 44%-nál járok a játékban de nekem is warezos verzióm van. szóval ha megis veszem rengeteg idõ míg újra 44%-ra visszahozom a profilom :S

HUNMemphis
Tegyél fel Tradera egy Rózsaszín Saturn Sky-t 9 millióért.Meglátom mit tehetek.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Tedd fel a patchet 😊 hiszen azért adják ki mert hibákat javitanak benne, többek közt a hangon is változtattak:

Patchnote:

• Anti Cheat measures implemented throughout the game
• Fully reworked save system. Profiles can not be corrupted anymore (note: players will not be able to load a corrupted savegame.)
• Fixed crashes and improved stability everywhere in the game
• Fixed bug when a 'New game' is created with an online profile (remanent information)
• Improved online code (better management of lobbies, optimization of freeride sessions, “isolate” feature of the free ride improved)
• Fixed various bugs in drive in (linked with scores and cars)
• Fixed traffic cars flying around
• Fixed bug on multi-threading code
• Fixed some crackering/stuttering sound issues
• Fixed bugs in photo mode
• Fixed some corruption on car graphics
• Improved volume balance and bass power

Higany
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Az a gondom, hogy a játék alatt a bal oldali hangszóróm sokkal erõteljesebben szól, mint amúgy a windózban. Frissen telepített a játék és Realtek HD Audió hankártya van a gépembe és WinXP. JA, és nincs felpeccselve a játék! Köszi a segítséget!

Roger6
Én meg már instant versenyeket nem csinálok, csak a krúz megy! Az viszont százezerrel! 😊

Köszi Moodovin a ma estit, fasza volt. 😊

PhilipMorris
Szevasztok!

Megvettem a játékot eredetibe, mint ha a fogam húzták volna😊
De bátran kijelentem az online mód minden pénzt megér😊
Ha láttok, mindig készen állok egy versenyre DE csak 10000-es téttel!😊
Elsõ komolyabb verdám!😊

&#8220;Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás. Te ásol.&#8221;

somdav95
Csináld azt a 70 ezer dolcsis versenyt azt' jóvan nah. Lesz pííínzed xD