Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Ezt nem hiszem hogy nekem !<#idiota>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

somdav95
Máshol is széthúzza a képet, szóval ezért nem értem <#fejvakaras> A monitorom elvileg jó, szóval lehet hogy valamit kéne állítani a driver-be :S

Falkon
És a hud-okat hol kell kikapcsolni?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Ez szabályos krúz lesz?
Mert én mennék , ha lehet .

orszagtom
ja tényleg, említetted már, csak elfelejtettem. Akkor nem tudom, csak VGA driver beállításoknál lehet a baj szvsz. Más játékban 1680x1050 megy? Mert ha ott sem, akkor meg 10000% hogy drivernél kell állítgatni rajta.

TDU Project Paradise nick: ToMeE

somdav95
A monitorom ilyen szóval elvileg engedni kéne hogy beállíthassam az 1680x1050-et... De gyakorlatba ez nem nagyon jön össze <#fejvakaras>

Fitti83
Minek kell nekem dolgozni!!!<#falbav> Pont én nem tudok ott lenni!<#sir> Majd ha nem esett szét a banda, akkor 12.45 fele érkezem. 15-ig ráérek. Addig is jó krúzolást nektek!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

orszagtom
bocs, de szélesvásznú a monitorod? 😄
Ha VGA driver beállításoknál van olyan (mint nekem a laptopon), hogy méretarány megtartása vagy valami ilyesmi, szerintem ott kellene keresgélni. Egyébként a képpel semmi gond nincs sztem, nem torz meg ilyesmi....

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Falkon
Jó mikulást mindenkinek !<#vigyor0>

Ezt nem teljesen értem. Az 1280*1024 az sima 4:3 (igazából 5:4) monitorhoz van, az 1680*1050 az wide-széles képernyõjû monitorhoz. Neked 16/10-es monitorod van, ergo széles képernyõsnek kéne lennie. Másrészt hogy engedi beállítani? Ha TV-n játszok nekem csak a szélest (1360*768) beállítást engedi.

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

somdav95
Na szóval, ha 1280x1024-nél nagyobbra veszem a felbontást folyamatosan széthúzza a képet, és valamiért így néz ki 1680x1050-be, ezért kérdezném hogy nincs valami ötletetek ami megoldaná a problémát?? Videó kártya driver-bõl a legújabb van fent, szóval nem az a ludas...

somdav95
Igen, van néhány beállítás a képekhez!
Mindenkinek csokikkal teli mikulást kívánok! <#bohoc>

Nem emléxem pontosan, de a fényképezõ menüben a beállításnál ki lehet választani a napszakot. A-D-ig asszem, így lehet világosítani a képen.

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS

HUNMemphis
Köszi szépen mindektõtöknek!
Holnap reggel utánanézek ezeknek.Aludjatok jól.<#wave>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

[HUN]FaTaL
Kaptál emailt, elvileg ott kell aktiválni az accot.

http://goo.gl/gd6Zi5

ladics
nincs engedélyed belépni arra a honlapra ennek egy vagy két oka van_:
1. õõõ valami olyasmi hogy lépjél be az accodba azt ott valamit tõltsé ki..de mit nem tom
2.activáltad már még 1xer az accod?:] emailod
remélem segítedtem

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

HUNMemphis
Haj igen a D krúz...Hát...Nah majd meglátjuk.<#hehe>
Halljátok szavam![#vigyor3
Ma regisztráltam erre a TDU Centrálra.Találtam a GT-hez pöpec hátsó lámpát.A problem annyi hogy kiír valamit ha le akarom tõlteni.Elõfordulhat hogy a regisztációt követõen el kell telnie pár napnak és utána lehet tõltögetni módokat?
Megpróbálom bemásolni a szöveget.

Ime: Memphisboy, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Misi az ezredes
Bakker ne gúnyolódjon ma délután derült ki h WIN bekattant és nem tudok TDUzni pedig 1 hete még jó volt :S így egész este telepíteni tölteni és miegymást fogok csinálni :S addig is jó krúzolást holnap reggel remélem már fúl jó gépem lesz 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

somdav95
Nem gúnyolódni <#violent><#vigyor5>

ladics
ja hiányzol már a népnek:]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

somdav95
<#integet2>
Felõlem oké, úgyis régen krúzoltunk egy jót ketten! Holnap megdumáljuk majd, mert most már hulla vagyok! <#bohoc>

Martinez01
cs!megvan a game!! valaki egy krúzt?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

HUNMemphis
Jó hát nem tehet róla.Max egy kicsit ellátogat a options/video/brightnes-hez és húz rajta két rublikát.
Jó képek.Most hogy hétvége van lövök párat én is az uncsi GT-mrõl. <#vigyor3>
Som kéne a hétvégén gurulni egyet.Egy laza szigetkörre gondoltam.Persze ha minden rendben lesz nálad. MSN-en majd átbeszéljük a dolgokat.<#wave>

somdav95
Hát azon kívül hogy alig látunk belõle valamit, nagyon faszák <#miaz><#nevetes1>

ladics
oks majd megteszem de amugy jók?:]

[HUN]FaTaL
irfanview és shift+U

http://goo.gl/gd6Zi5

Atti12
brightness-et meg a contrastot húzd feljebb.

ladics
oké,de akkor mond meg mit csináljak hohgy ne legyen az?😄

somdav95
Túl sötétek a képek !

ladics
Pár kép az estére és boldog Mikulást nem tuti hogy holnap leszek barátnõm itt lesz:]

Happy Cristmas!

ladics
ej sajnos ebbe az idõben utazni nem lehet:/ Pestrõl Dunaújvárosba mág jó de visszafele...ugye szakad+sötét van :/ vissza volt hol 200😛 de aztán M0-ás busz árokba 11km-eres sor😄 (M5-ös fele)aztán M5-ös is áll szal állórafékezve áldogálva várakozva...nem lehet ugye ráfordulni az M5-sre ezért is áll az M0-ás..na de itthon vok éppségben..szal kocsikázás?:´]

Atti12
csak én látom úgy hogy a 24 fps lassabb sokkal? :S Nemtom nekem nagyon feltûnõ. Vagy az én fps mérõm rossz cs be 😄. Mert 30 fps alatt nem tudok játszani.

Norbi1990
Lotus Esprit-el 340km/h-t sikerült kinyomnom belõle de már tiltott a motor 😄

Ez meg a gyorsulása.

Nem tudtam, hogy ilyen jól gyorsul ez 😊
somdav95
Holnap estig megy a verseny, szóval még gyûjtögethetsz <#smile> Bár elég szép kis kilóméter eredmény ez ! 😊 Nekem 14240 km van a sagaris-omba, de a saját "versenyemen" csak nem fogok indulni <#bohoc>

Lunatic83
na jó kezdem a sort... csak h letörjem minden 500 km-el próbálkozó kedvét....... 😛

tdu össz.: 42248 km, ebbõl 30620 km autóval....

bár esélyem Se, mert nem vagyok túl aktív játékos, de majd talán belinkelnek egy-két képet a profik is...

Xbox Live: Lunatic HUN

somdav95
Fogott egy Uzi-t azt nosza neki <#violent><#eplus2>

Lunatic83
végigvitted? és nehéz volt megölni a fõellenséget? <#idiota>

somdav95
Hát persze 😊 De hajó, repülõ, helikopter, rakéta ûrhajó már kizárva xD

somdav95
Végigvitted a játékot? Megvan az Ace? Van több össze kötött géped otthon? <#idiota><#vigyor5> Hát igen, meg venni kétezerért jó hogy megéri... 😊

Lunatic83
motor is szóba jöhet? <#vigyor3>

mustang93
én már végigvitem és megérte még megvenni is.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

somdav95
Amelyikbe a legtöbb kilómétert gyûjtötted 😊

Norbi1990
Milyen autóval?
jofer
<#eljen>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

somdav95
Várom a kilóméter órákról a képeket az autókkal együtt holnap estig!!! Utána a nyertessel privátba megbeszéljük a többit ! 😊

tdu Toyota
bocsi hogy el mentem de kidobot a winfos bocsi egy kép

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

kár hogy az alfába ilyen szar helyen van a GPS :/

de legalább van jó kis tetõablak 😊)

somdav95
Uraim meg van a gépem, és mikor átregisztráltam a netet erre a gépre a laptopról, kiderült hogy a upc-nál úgydöntöttek hogy átkötik a netem 10 megásra (pedig úgy volt hogy anyám elõtte bemegy, de ezek átkötötték maguktól xD ) !!!! Semmit nem töröltek, zakatol szépen minden, mindjárt megyek játszani csak eszek valamit <#taps><#nevetes1>

Misi az ezredes
Fene egye meg valami baja van a gépnek tehát WIN resi lesz full gép formattal (Mert ráfér) 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...