Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Én egy lamborghini countach- al jövök. Szépen "kényelmesen" elkocsikázgatunk, semmi hõsködés :).
Ha érdekel valakit akkor audi szalonnál tali, ha nem, megyek egyedül :).
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Kb. 1 hét múlva ismerõsöm csinál nekünk egy jót :) addig is türelem...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Jelen pillanatbanm ha jól emlékszem 5940km van benne.Ma meglesz a 6100 is!
Kösz a krúzt Som nagyon tudunk :P
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Memph: Köszi a krúzt, kár hogy eltûntél, rohadt nagy volt ! <#nyes>#nyes>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
mert a képed szerint még nem :DDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

ma mentem pár km-t a D kattos krúzon ezzel a kis Maseratti-val.. egész jól néz ki :D

És ma sikerült is kicserélni a hátsó lámpáimat eredetire.Nekem tetszik.
Még az elsõ lámpát szeretném eredetire kicserélni.Biztos láttátok már ilyen húzott nem kör alaku az izzó.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ma estig várom a km órás képeket! :)
Az micsoda??
Van 1 olyan problémám h feltettem a megapackot a gamehoz és az új kocsikat nem toom kiválasztani csak a háttérben látom õket.Ezzel mit lehet kezdeni???
köx
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
Kérdezd meg hogy diákigazolványt elfogadnak-e mert akkor lehet hogy engednek 10%-ot.<#vigyor5>#vigyor5>
Nah hát én most keltem szóval most nekilátok a tegnapi témához.
Jah és kellemes Mikulást mindenkinek!<#papakacsint>#papakacsint>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS