Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pw:nincsen
Nevano RO_oM
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
nevanoval ott vagyunk:]
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
HDD-alaplap- végül opt. meghajtó? <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
TDU nick: DaB2man Asus M4A78-E,X3 720BE,2*2GB 800MHz DDR2,Gainward 4850GT GS
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
<#integet2>#integet2>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Aztán benéztünk a reptérre is, ahol majdnem elgázolt minket egy böhöm nagy gép:

Hát jóaz kellaz, extra hc rulez (mondjuk én még csak hallomásból tudom, hogy milyen <#nyes>#nyes>)! Fitti bácsi délig melózik, kaja után majd csatlakozik remélem!
Plakátot linkelem is, jó hogy szóba hoztad a talit!

TDU Project Paradise nick: ToMeE
Holnap Extra HC ezerrel? <#vigyor5>#vigyor5>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
- Ha a válasz igen, nem tudok segíteni :)
- Ha a válasz nem (az érdekes, de) akkor a megoldás (ati v nvidia-tól függõen) saját felbontás hozzáadása, úgymint 1680x1050 @ 60Hz, ugyanis ha jól tévedek a TDU a windows-os felbontásokat ajánlja fel neked.
Én továbbra is azt mondom: amíg nekem egy játék elmegy 25 fps-el, addig nekem az tökéletesen megfelel!
És most nem kötekedni akarok, csak vitatkozunk egy kicsit, amúgy haveri alapon; megjegyzem ez az én véleményem, és aki mást gondol, az kapja be... izé... minden joga hozzá, és tiszteletben tartom <#wink>#wink><#wink>#wink>
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Bocs a sok kérdésért, de hiába nézem, nem találom...A manuális váltást hol tudom beállítani? Lájtos menetben nagyon zavar, hogy állandóan korrigál az automata, pedig nem akarok gyorsulni mint állat...
Természetesen a Driving Aid offra van állítva.
TDU Nick: AdyBabyHUN
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Majd igyekszem. :)
3500+ AMD-n X1950pro Ultimattel, 2 giga 400-as memóriával játszom mindennel fullban 1280*1024-ben. XD Kicsit durva, de szvsz nem lassú. Kiváncsi vagyok. Köcce!
Nagyon suttogva jelzem meg, hogy warez változat is van a fraps-bõl, amivel korlátlan mennyiségût tudsz felvenni (mert a free-vel asszem csak 30mp-et). De persze én ezt nem tudom, csak úgy mesélték...<#ravasz1>#ravasz1>
Az úgynevezett "egészséges" jó ha van olyan 40-50. Ahhoz hogy megtudd nézni elõször is innen le kell töltened, majd mikor feltelepült csak elindítani a fraps-ot. Utána elindítod a játékot, a bal felsõ sarokba ( ha jól emlékszem ) ki fogja írni hogy hány fps-ed van.
Ez az FPS dolog nekem kínai. Mi az egészséges? Hogy tudom vezetés közben megnézni, hogy mennyi éppen?
Szabi: Nem szeretem az alfákat annyira, de az a breba valami csoda, lehet kéne nekem is egy carpack mostmár, bár még gondolkozom :)
pepsi: Visszalehet térni ha már bezárdat a másik topikot, úgy is kevesebb láma van mostanába<#nevetes1>#nevetes1>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Amm.. szép képek! Ma délután valaki krúzt? :)
#67321 te sem vagy különb bagoly2 :D
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Komment nincs most, mert fáradt vagyok már.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
http://goo.gl/gd6Zi5
Épp most vettem észre hogy aki legelõl volt az én voltam
Amugy ledobott a netrõl és mán nem volt kedvem vissza menni
"amugymeg ne durcizz adom én a tiszteletet csak nem voltam tisztába" - az élettel nem vagy tisztábba nigga brotha' gettó íszt szájd meeeen ilyen szöveggel. Most lazább voltam nálad gettó boy? Istenem. Ezért mentek a PH-ra egy csomóan. Na jól van kistestvér, csinájjjjjjááááá amit akarsz pöcsös!<#hehe>#hehe>
TDUnick: Moodovin[HUN]