Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
felvettelek msn-re.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

melyik autóra tetted ?

mert természetesen nem mindegyik autónál lesz ilyen a duda...

somdav95
Most mondták el hogy egy hozzászólásba írd amit akarsz lehetõleg...
Conti: Átvan állítva olyanra mint ha kormány lenne. Options->controls->options>enable wheel pipát kiveszed. Vagyis szerintem ez lehet a baj..

Hoffi
de most igazából ennek a hagnak akko kéne szónia miko megnyomom a dudát nem? xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
ja lécci küld át pls! xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Contrecast
úgy hogy megyek, és ha kiakarok kerülni egy autót és megnyomom a balrát akkorát kanyarodik hogy még az útról is lemegy! nem birok így játszani!!

milk4
Utolsó látogatás idõpontja: 2008. 12. 31. 11:43

Lehet....

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Misi az ezredes
akadást hogy értesz amikor lenyomod a gombot és elkezdi tekerni a kormányt szaggat? Vagy egybõl kirántja ?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Contrecast
bill...az lehet a baj?

Misi az ezredes
Este becsatlakoznék valami krúzba ha lenne 😊

Samdov : Nincs GÁZ? xD Ukránok nem is engedik pedig ma este jött volna meg : /

popzu : Jösz este krúz priviben megbeszélhetnénk aztán go TS oks?

Ladics : Látod? így kell egy üzenetben több dologról , több embernek kúltúráltan írni 😊 vond le a következtetéseket...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

somdav95
Szia!
Kormánnyal játszol? Vagy billel?

Contrecast
mit csináljak ha akad az irányítás??! más nem, csak az irányítás!!

somdav95
Hát majd holnap, most kb. egyenlõ vagyok egy fagyos kutyával xD

popzu
igazad van mondjuk nevano fejét is birom de pepsi az olyan rendett rakot fegyelem volt😄
som jah mehetünk egyet😄
szolj mikor privbe vagy ord meg it oszt go😄

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Falkon
Ez a duda nekem régóta megvan!
Ha kell elküldöm privátba

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

somdav95
Lemondott.. Mostanába alig látni. Visszavonult lehet...

somdav95
Na te meg ... Majd valameik nap gurulhatnánk egyet xD Úgy hogy nem te leszel a traffipax aki utánam jön és befékez 😄

milk4
Pepsi-t házigazdának!!!Majd õ mindenkit legyúr.<#gun><#boxer><#eplus2>

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

popzu
a másikmeg ez abbol ál hogy ladics beirja hogy olyan gépe van vagy olyat szerez feketén amilyen proci még nem is létezik ere a profik felkapják fejüket😄 és megy kb 200hsz ladics faságárol😄<#nyes><#confused><#gunyos1>

somdav95
Betört a diktatúra ladics <#hehe>

Misi az ezredes
^^ jah (de nem mondtam h nem normális vagy hibban csak ha 1 HSZ-be írná a dolgait és nem msn-nek használná a topicot lehet nem lenne törölve egy HSZ-e sem...)

Tehát ladics ha megsértelek ezzel hogy törlöm idõnként az ostoba bunkó beszólásokat vagy OFF szövegeket tartalmazó üzeneteid akkor ne haragudj de nem neked való a "FORUM"

[HUN]FaTaL
Nem önzés de nézd már meg a topicot, szét van baszva az egész. A HSZ-eknek kb 10%a tartozik a játékhoz, miért nem szemetelitek inkább az offtopicot?

ladics
önzõ...
som:beletrafáltál:]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Toyo

TDUnick: ArtMooney(HUN)

somdav95
Szerintem itt az a jó hogy nem vagyunk normák O_o xD

[HUN]FaTaL
PH-n normális a topic ne küld már oda is az embereket szétbaszni a topicot😄

Falkon
ne kezd!!<#ejnye1><#gun><#violent><#boxer><#kuss>

Misi az ezredes
Köszi de ha nem tetszik akkor a retardált utcai beszólásaiddal és OFFaiddal meny át a PH-ra hátha ott eltûrik...

ladics
hát akkor szíveskedj letörölni a gamet😄 XD
falkon:<#mf2><#gunyos1><#mf1><#ejnye1>

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Falkon
ennyi<#eplus2>

Hoffi
azt megcsináltam de a duda nem változott

somdav95
Ja lehet😄
Falkon: Válaszodat elfogadjuk, gyõztél 😊

ladics
az nem 1 dino?😄

Falkon
Az nem téma!
Én mindig belsõnézetbõl vezetek , úgyhogy én azt nem látom<#mf1><#eplus2>

somdav95
Ott egy Yeti o_O

burjanmate
Érdekes árnyék 😄.

TDU nick: HUN_Matt_92

Falkon
Én is tolom evvel már egy ideje:

ladics
kicsit a kerék furcsán mozog😄😄

Toyo
Ha letöltötted amit Szabi linkelt abban volt egy Common.bnk, azt cseréld le a C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules -ben lévõvel.

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Hoffi
szabi, most mesélj hogy raktad be azt a jó kis dudát?? xD

Köszke! xD

somdav95
Ki írt itt emo-rol?xDxD Akko mmááár legyél scene, és hello kitty-s lázadás lesz a Tdu-ba <#banplz>

ladics
és nem vok emoooooooooo xD underground,nem emo!bazze😄

somdav95
Ladiccsaaal nempackázni mert tõlem kap az aki nem hagyja békén <#boxer> xD

ladics
amugy azok a "spécizett" képek nem tetszenek csúnya😄

ladics
nem mondom ki mert sajt!
meg má kezd idegesíteni a dolgai hogy én nekem kevesebb jogom van mint nektek de még biztos pikkel O.O
amugy?

somdav95
Kinek szóóttá megint be teeh??xDxD

BB7
Nagyon tetszik belül a fa! 😊
Hoffi
köszönöm!

ladics
ez szíp nem? ezezez