Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fittivel kissé "elszálltunk" !! <#guluszem1>#guluszem1>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Vki a fényszórós ki/be kapcsolást megtudná oldani?
Toyo: Vmelyik hsz-ben írtál a TT-rõl hogy folyamatosan világít vhogy nem lehetne megoldani a fenti dolgot?
Fõnök: A forum az emberek véleményéröl szól (sztem) vki elfogadja vki nem de tiszteletben tartjuk ha TDUzni szeretnénk akkor nyomunk egy exét! Na most ezzel nem védem Ladicsot ez saját vélemény! Tudom vannak szabájok de ezek nem a miénk hanem vki-é!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
valaki akinek van g25-e betehetne 1 képet a beállításokról😊
köszi
Spirit of Perfomance Koenigsegg
megjelenés régi, amcsi autókkal, HC módba, a beton útra menni tilos :p
a részleteket addig még kitalálom 😄
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
TDU nick: HUN_Matt_92
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ha minden igaz, csak át kell nevezgetni a fájlokat 😄
a piros sarokban sg-tdu topik forumozoi a kék sarokban ladics😄
TDU nick: HUN_Matt_92
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
jogos nevanonak kéne haragudnia!igaza is lenne,szal sry all^^.
na az úúj skylinom:]
"kutyagumi.."
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
gyere kocsikázni kuki:]
da-off+hc alap...csak ha nem tolja neki nem tolja neki😄
én mindig úgy driftelek!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Jelentkezzetek itt!
játék topicba se
itt meg csak kértem 1 modot
most írok 1 levelet
Ma 19:30
Ford Island
Guriga!
bármivel jöhetsz magam se tom hogy mivel jövök😄
fosomra számítok
nevano nem harakszok!
Toyo rád is számítok
mindenkire számítok
elkezdtem csinálni 1 autót
fatal:bocs az elõzöért,amugy várom az m6-ost😛
nem vok emo,
nem fogok gépet venni
most ettem spenótot erõs vagyok
Valaki tud-e ajánlani 1 olyan modot amit egy erõsebb kocsira tettek rá és szíp,hogy lehessen driftelni is vele me_pl egy gt-rnél 3-masban már nem pörög 1-2 es rövid
valaki tud egyedi rendszám táblát csinálni?
Szeretlek titeket!
és bocs ha néha szarkedvemben kaptok el
és szeretek itt lenni:]
éés diktatúra for eva😄
som:gurigázzunk
fatal:bmw-d-el teleoffolod az egészet
hoffi:ne flamelj!<#ejnye1>#ejnye1>
diktatúra for eva!
na de komolyra fordítva a szót: guriga?😮
<ííígy meg felel? Mr.?>ííígy meg felel? Mr.?>
Open BNK.. --> C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules kiválasztod a Common_car.bnk-et, elõjön egy csomó adat, megkeresed pl. a tr_01.2db ráklikkelsz egyszer, majd lent a Replace selected file.. -ra mész.. itt megkeresed amire cserélni akarod.. aztán Save BNK! (fontos)
Három dolgot kell így kicserélni.. tr_01.2db, tr_g_01.2db, ts_tr_01.2db
TDUnick: ArtMooney(HUN)
szabi: ja mostmá énis mintha kezdtem volna!
Som: jobb lesz ha bekussolsz me megütlek!!! xD
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)