Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDUnick: ArtMooney(HUN)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/2009011414022620090115025056.jpg
Szerintem nagyon zsiirrr!
:) Semmi okosság :P
Akiknek gondja volt a RUF hangjával az szedje le Toyo fórumtárs által linkelt "TDUBOVMODv4.2.rar" csomagot, mert ez tartalmazza a bug mentes hangot, jómagam is ezt használom rég óta, mert ugye aki keres az talál! <#vigyor>#vigyor>
TDUnick: Moodovin[HUN]
szombaton lehetne csapatni 😄DD
Megtaláltam az oldalt ahonnan én is szedtem a bnk1.map-ot, nekem ez van fent és mükszik:
magic bnk1.map moddoláshoz
uff😊
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Ezt a sötétített üvegezést biztos lel lehet cserélni valahogyan..
(A "mindegy" kategóriádba szántam 😄)
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Nem rossz...
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
és ez? ^^

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Holecsko és Fitti kíséretében! <#taps>#taps>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
más: 48színü filctollal biztosan...
miért nem tudom elindítani az autót?😄 viccet félretéve tényleg valami nem klappol....
bevan állítva manuális váltó faszán bekonfigolva akedvem szerint a shift up/down ,de nemtudom sebességbe rakni:S csak a motor pörög fel....van valami trükk?
más autós játékokban soha nem volt ilyen gond.....
más: nemlehet húzni még a grafikán valahogy?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nagyon megköszönném! 😊
És én is remekeltem.Hasonló póz mint az asztalomon lévõ de eredeti felnivel és nincs elsimítás PS-el.
Ideális napsütés.Már már Spanyolországot juttatja eszembe.Jóéjt.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Scene-be átmegyek és akkor a Hello Kitty-s polommal lenyomlak ..... xD
#70179 az lehet de inkább ne mert elsirom magam hogy ilyen emberek is vannak az országba xD
najó csak poén vot 😄