Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd ha leszedted akk az oficial meg stb-t másold be a mostani hangok közé vhol az euor /bnknál van a sounds aszem abba másolj be mindent
Tudnátok ajánlani a GTR Mustanghoz vmi kellemes turbolecsipogós hangot? 😊
Elõre is köcce!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Ja és még annyi hog ymilyne térképek vannak benne?Mert ilyen részletse dolgokat nem irtak róla
TDU nickname:lowlama

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
:) Semmi okosság :P
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules : ide másolod/felülírod pl. : Gall_SE.bnk, Gall_SE_I.bnk
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim : ide a felnit, kiválasztod melyik tipus.. pl. : Lamborg mappába a Gall_Cpe_F_02.bnk
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules : ez a hang pl. : Gall_SE_audio.bnk
Az eredeti fájlokról jó ha csinálsz egy biztonsági mentést.. Ja és kell a magic map Bnk1, kicsit visszább mész megtalálod.
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
amikor kezdõ voltam :/
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Bocs az off-ért. Mostmár jobb a lelki ismeretemnek.
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
http://goo.gl/gd6Zi5
Volt azért 1 kis drift is:

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
TDUnick: ArtMooney(HUN)
TDUnick: Moodovin[HUN]
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.