Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Béla9248
Oksa köcce!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

popzu
http://data.hu/get/1094937/Auto_hangok.rar.html

popzu
de elöte csinálj másolatot a mentésedröl és arol a maprol ahova másolof majd

Béla9248
😊

popzu
nah töltöm neked data-val
majd ha leszedted akk az oficial meg stb-t másold be a mostani hangok közé vhol az euor /bnknál van a sounds aszem abba másolj be mindent

popzu
nemtom megkeresem nekem megvan e ha megvan rakomneki😄

somdav95
Nemérted hogy most írja hogy nincsen neki?😄
Jháj te... 😄

csá! valaki meg tudná mondani hol találom meg az olasz gépeket tuningoló mûhelyt?
popzu
nah ha azt berakod akk a belsü nézetböl rohadtul a külsöböl éphogy de nagyon ot lesz a turbofeltöltö 😊 a legtöbb kocsinál

Béla9248
nincs

popzu
ilyen turbo feltöltös sound pakod van???

Béla9248
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a GTR Mustanghoz vmi kellemes turbolecsipogós hangot? 😊
Elõre is köcce!

somdav95
Jójójó, tudom felfogtam, én nem a dobozra gondoltam 😄

[HUN]FaTaL
Nincs benne térkép, csak egy kézikönyv.

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
Én aszittem hogy a játékban lévõ térképre gondol 😄

az enyémbe nem is volt térkép 0.o

attis95
megveszem * =))

TDU nickname:lowlama

attis95
:-O köszönöm!akkor megessem

somdav95
576, tesco, 2000 Ft
Egy térkép van benne, az pedig hawaii térképe 😊

attis95
sziasztok!Na nekem megtetszett a játék és ugy döntöm emgveszem!Hol lehet kapni és kb mennyiért?
Ja és még annyi hog ymilyne térképek vannak benne?Mert ilyen részletse dolgokat nem irtak róla

somdav95
Mekkora kép! Egyre jobb vagy ps-be 😊

nagyon szépen köszi!!!!
Gaben17
szép lett<#buck>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

HUNMemphis
Éljen Hawaii 😉

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
De de csak közbe egy képen is dolgozom.Nagyon szépen köszönöm.Tetszik.<#worship>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

nem tetszik a logó amit küldtem ? -.-

HUNMemphis
Szomorú. Jobbulást neki.<#vigyor3>

bency
Nekem is volt ilyen,de nincs mit tenni,en mindig mas felet szedtem le a netrol,de a vegen sikerult egy olyat amelyk ment

:) Semmi okosság :P

o.0

popzu
jaja álitolag szájba könyökölték izombol véletlen és agyrázkodást kapotttt :S meg vérzet a szája is én csak anyit látam hogy vite el a mentö me évfolyamtársam.....

Toyo
Helló,
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules : ide másolod/felülírod pl. : Gall_SE.bnk, Gall_SE_I.bnk

C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim : ide a felnit, kiválasztod melyik tipus.. pl. : Lamborg mappába a Gall_Cpe_F_02.bnk

C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules : ez a hang pl. : Gall_SE_audio.bnk

Az eredeti fájlokról jó ha csinálsz egy biztonsági mentést.. Ja és kell a magic map Bnk1, kicsit visszább mész megtalálod.

TDUnick: ArtMooney(HUN)

<#confused>

milk4
<#wow2><#wow2><#wow2>

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

popzu
pfff Mathiasserol annyit ogy ugy volt hogy ma kruzol velem erre ma vitte el a sulibol a mentö mert agyrázkodást kapott.......<#rinya>

Misi az ezredes
Én mindig is kormánnyal nyomtam 😊 és még senki nem panaszkodott rám pedig ano én is sokat löktem ki ^^

amikor kezdõ voltam :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Roger6
Hát, akkor veled van a baj, nem a bill-esekkel! <#hehe> /csak hülyéskedik, nem kell komolyan venni/

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

cicai
én meg életemben billel játszottam HC-ban és Hyperben. Sose panaszkodtak rám.....

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

hello..h lehet betenni az autókat a játékba?
milk4
Ez igaz,aki akar az tud.Anno Mathiasse bill-el tolta és volt hogy jobban vezetett mint én.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Johnny 19
Ez olyan hülyeség. Már bocsánat hogy nem témába vág de lentebb olvastam hogy Billentyûzettel képtelenség menni, meg a sok kis köcsög billentyûzetes nem bír meg állni. Hát érdekes én nekem amíg nem volt HC-m addig DA-off al mentem billentyûzeten. És mindig tartottam a lépést a többiekkel. Most meg HC-ba, és DA: hypersportba nyomom pedálokkal és billentyûzet irányítással. Ezt egy jópáran tudják is bizonyítani. Csak ennyit akartam.
Bocs az off-ért. Mostmár jobb a lelki ismeretemnek.

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

lybrahu
Jó volt! 😊 fõleg a közös repülés!

Volt azért 1 kis drift is:

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Toyo
A carpack-osat..

Még egy kérdés: Melyik Magic-Map verziót másoljam be, ha telepítve van a carpack, de nincs aktiválva ?

Toyo és Moodovin, thx 😊

Misi az ezredes
Sajna akkor nem tudom mit csinálj : / Esetleg felveszed msn-en Xfire-n azokat az embereket akikkel mindenféle képen szeretnél játszani megbeszéltek egy talit és egybõl lezárjátok a layert.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Toyo

Contrecast
ezt az M3-ast betudnád linkelni?

Moodovin
Itt nézz körül.

TDUnick: Moodovin[HUN]

Sharks
Csatlakozom, már másodszor vittem végig az egyjátékos részt és tényleg super, de valóban megér 2000-et, h legyen többjátékos módod, meg maga az egyjátékos is megérne simán ennyit, azért ne legyünk pofátlanok... én megértem azt, h 10 rongyért nem vesz meg senki egy játékot, de egy ilyen játék, amibe ennyi munka van és tényleg jó, ezt már pofátlanság ennyiért nem megvenni (mármint annak, aki inkább letölti a vásárlás helyett)!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.