Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
http://goo.gl/gd6Zi5
Mindenesetre 2 rugót rohadtul megér, szal nem kell faszarágóskodni XD
Izomautókra vki esetleg hangcserét ? 😄
De te kapsz levelet.<#hehe>#hehe>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Srácok tudnátok nekem abban segíteni hogy most kezdtem a játékot!A GPS elvezet az elsõ versenyhez és miután kiválasztom a single player modot akkor ezt adja be!De semmi tovább mi a hiba vagy mit kell átállítanom!A segíítséget elöre is köszönöm!
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Sõt még nyomja is tovább a gézt...Hát hallom hogy pörög a motorja!!!
Nevano te meg lehetnél bátrabb is.Használd a "Válasz erre" gombot.
De inkább jobb ha megkímélsz a bölcsességeidtõl.A legkevésbé van rá szükségem.
De már kitaláltam a megoldást.A megfelelõ emberek értesülnek róla.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDUnick: ArtMooney(HUN)

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

TDUnick: ArtMooney(HUN)
TDU,ETS2 Nick: holecsko
TDU no dvd exe
TDU nick: HUN_Matt_92
Tehát ha nem tetszik a játék vagy zavar hogy más nem úgy játszik ahogy te akkor nyomsz egy Esc-t és kilépsz ennyi...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...