Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDUnick: ArtMooney(HUN)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
hát egy saab 93 cabrio bõrülése .
remélem ma elkezdjük,teszek majd képet ha kész lesz=)
Spirit of Perfomance Koenigsegg
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
ám milyen a széked ? 😊
majd ha kész lesz, jöhetnek képek róla :p
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Spirit of Perfomance Koenigsegg
Bocsi, hogy nem jöttem, de sajnos elaludtam a filmen! 😞 Éjfélkor ébredtem meg, de már nem volt kedvem felmenni. Ma este bepótoljuk, de ha ráérsz én már délután is felnézek. Majd értekezünk!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Logitech Driving Force GT... melyiket tartjátok jobbnak.... ? a momo azért jó mert iszonyatrég végyok már rá és most lett pánzem h beszerezzek 1 és rá is áldozzam a pénzt 😊 a Drivng forc meg azért mert PS3 on is játszok és a grandturismo 5 höz lett kifejlesztve és game közbe lehet állítani a kocsit a kormányon... szval fogalmam sincs melyik a jobb... pls írjatok elõre is köszi
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Kösz a tippet a füsthöz.A kerkékforgatásra magam jöttem rá.<#vigyor3>#vigyor3>
Jah és csináltam egy TDU2-es DVD boritónak való képet...<#hehe>#hehe>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kisvukkot a végén menteni kellett... 😊
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Találkozót egy jó baráttal Librahunnal.
Madár lesen is voltunk, ahogy kell
Mivel csak ketten voltak a mesének vége jóét kívánok minden tdu rajongónak.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
http://goo.gl/gd6Zi5

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Ha elszeretnéd életleníteni a kerekeket akkor ezt az opciót nézd meg.
Szûrõ/Életlenítõ/Sugaras életlenítés.Nah ott kiválaszthatod hogy mennyire legyen elforgatva a kijelölt terület.Elhomályosítás helyett ezt ajánlom.<#vigyor3>#vigyor3>
És jobbulást.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Amit irtam kruzst nem Délen vann hanem Északon...Elnéztem
Szóval a teljesen fent északon van a golfpálya oda gyertek
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Bár van elképzelésem hogyan készül az olyan.
Mert ha igen engem érdekelne.Nah meg ugye van hozzá Read me cucc ahol leírják hova másolom a dolgokat?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.