Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toyo
Az audio Common.bnk-en belül melyik horn-hoz tartozik a kapitány kürtje? Mert már végigpróbáltam egy csomót de nem adta be.. 😊

TDUnick: ArtMooney(HUN)

én mostanában ezzel fogok menni, ha ti is akarjátok látni, akkor szedjétek le :p

Hoffi
neked má mindened van baszod... xD még alcoholos ice teád is xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
hogy volt neked pénzed olyan gyorsan olyan autóra??? xD

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Gaben17
köszönöm
hát egy saab 93 cabrio bõrülése .
remélem ma elkezdjük,teszek majd képet ha kész lesz=)

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Fitti83
Rád értettem, mert azt hittem csak én nem vagyok jelen! De ezek szerint te sem voltál. Majd ma bepótoljuk!!! 😄

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

boldog szülinapot 😄

ám milyen a széked ? 😊

majd ha kész lesz, jöhetnek képek róla :p

Johnny 19
És még valaki hiányzik onnan! Vagy rám értetted Fitti? 😄

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Gaben17
köszönöm(^^,)

somdav95
Boldooog születésnapot ! 😊

Gaben17
én is hallottam hogy a momoknál van 1 ilyen probléma,viszont asszem valamivel meglehet csinálni,persze csak ha már nincs gari😊

Fitti83
Jó képek, csak hiányzik onnan valaki nem???? <#ravasz1>
Bocsi, hogy nem jöttem, de sajnos elaludtam a filmen! 😞 Éjfélkor ébredtem meg, de már nem volt kedvem felmenni. Ma este bepótoljuk, de ha ráérsz én már délután is felnézek. Majd értekezünk!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

somdav95
Momo van egy haveromnak, igazábol alig használja, de azt mondják sokan hogy nem a legjobb, mert van egy pár darab ameiknél a pedál néha szarakodik .. ( de ezt nemtudom tutira, csak hallottam) Én mondjuk a DFP-t venném, ár-érték kategóriába a legjobb szerintem 😊

DJ RX7
mercihez linket légyszi.

:3

Kreeder44
Sziasztok le akarom cserélni a Logitech Wingman force GP-met egy Logitech MOMO-ra vagy
Logitech Driving Force GT... melyiket tartjátok jobbnak.... ? a momo azért jó mert iszonyatrég végyok már rá és most lett pánzem h beszerezzek 1 és rá is áldozzam a pénzt 😊 a Drivng forc meg azért mert PS3 on is játszok és a grandturismo 5 höz lett kifejlesztve és game közbe lehet állítani a kocsit a kormányon... szval fogalmam sincs melyik a jobb... pls írjatok elõre is köszi

Fr3nky21
Valaki berakott nemrég egy képet, hogy lecserélte az aszfalt textúrát. Tudnátok ebben segíteni, hogy mit kell hozzá leszedni, honnan és hogy hova kell berakni?

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

HUNMemphis
Ez kizárólag PS-re értettem.Azon belül keresd meg ezeket és kész a trükk.
Kösz a tippet a füsthöz.A kerkékforgatásra magam jöttem rá.<#vigyor3>
Jah és csináltam egy TDU2-es DVD boritónak való képet...<#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Fr3nky21
Pontosan<#nyes>

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

Roger6
Pföhhh! Ha egyszer az ember megszokja a jót...<#bohoc>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fr3nky21
Én most csak ezzel mászkálok, nincs itthon a G25, és addig szerváltam egy Formula Force-t. H váltó és kuplung nélkül nemolyan vezetni a verdákat, úgyhogy böjtölök amíg visszakapom.

Toyo
Mentünk mi is, kösz mindenkinek..

Kisvukkot a végén menteni kellett... 😊

TDUnick: ArtMooney(HUN)

holecsko10
A magányos hoel elindult az úton.

Találkozót egy jó baráttal Librahunnal.

Madár lesen is voltunk, ahogy kell

Mivel csak ketten voltak a mesének vége jóét kívánok minden tdu rajongónak.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

lybrahu
Köszi hole az esti Lambo tour-t! <#smile><#wave>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

[HUN]FaTaL
Fasza verda, pont ugyanilyennel mászkáltam 1 nappal azután hogy elkezdtem a játékot 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Fr3nky21

Roger6
Valahogy létre kéne hozni egy saját Test Drive szervert, csak magyaroknak! 😊 Oké-oké, már megyek is aludni. <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[HUN]FaTaL
úgyhogy elmész a boltba, megveszed a játékot és csinálsz online profilt..

Misi az ezredes
Nem a vidi karin múlik gyárilag nem homályosít a TDU 😄 nem exponál ha pontosak akarunk lenni ^^

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

attis95
az jo! és h lehet fellépni multiba ien szabad koborlásba?

TDU nickname:lowlama

[HUN]FaTaL
Az egész az szinte 😄

attis95
multiban van szabadkoborlás v mi?

TDU nickname:lowlama

RS
ITT van segítség a füsthöz, kerékforgatáshoz. 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

ladics
de ez nem ps...:] ez már kártya!😄jóbulástneva

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

HUNMemphis
Szépek ezek is de lehet egy tanácsom?
Ha elszeretnéd életleníteni a kerekeket akkor ezt az opciót nézd meg.
Szûrõ/Életlenítõ/Sugaras életlenítés.Nah ott kiválaszthatod hogy mennyire legyen elforgatva a kijelölt terület.Elhomályosítás helyett ezt ajánlom.<#vigyor3>
És jobbulást.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Atti12
Jobbulást! 😊

😄

Misi az ezredes
Vélemény? Betegen nem megy annyira fél fülemre szinte nem hallok :/ beszélni alig tudok lázas vagyok heh és a zsepim is nagyon fogy :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Na köszönöm a segítségeket sikerült összehoznom a játékot!Megvettem és igy tökéletes!Annyi kérdésem van még hogy ezeket az autókat amiket belinkeltek hova kell beletenni hogy benne legyen a játékban?
Misi az ezredes
Gratulálok igen szép képet készítettél ^^

Sziasztok
Amit irtam kruzst nem Délen vann hanem Északon...Elnéztem
Szóval a teljesen fent északon van a golfpálya oda gyertek

Béla9248
Enzo,Königsegg,Mclaren f1,Salen

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

HUNMemphis
Kösz szépen.Igyekszem valami eredetit kiadni a kezem közül.Viszont Nevano füst efektje nagyon ász.Olyat megtanulnék én is.
Bár van elképzelésem hogyan készül az olyan.

somdav95
Abba a kategóriába szerintem a Pagani a legjobb 😄

HUNMemphis
Ford GT-nél is?
Mert ha igen engem érdekelne.Nah meg ugye van hozzá Read me cucc ahol leírják hova másolom a dolgokat?

RS
Ajánlanátok kocsikat ami kb fölér egy Paganival?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Béla9248
Még vmi! A general lee dudáját felraktam de semmi! Mit csináltam rosszúl?

popzu
pfff megprobálom😄

Béla9248
Rapid esetleg???

Béla9248
Nem igazán tom leszedni se mozzilával se explorer se maxthonnal!

popzu
szolj ha vmi van vagy nem müxik