Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem: hogy lehet teljesen letötölni a játékot, hogy ne emlékezzen re a gép hogy fent van.

A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
a link az halott amit kapok, üres kép lesz, és mailt sem kaptam...
regelni kell valahol?a gamespyt böngésztem,de nem láttam olyan opciót, ami regelne
Ezt az eu patch-et miért nem tom leszedni?
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
http://goo.gl/gd6Zi5

All hail the double x!
Ez az egy van csak, majd eccer csinálok még 😊
BIZTONSÁGI MENTÉS kötelezõ az eredeti fájlokról!!
All hail the double x!
A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Halljátok én nagyon levagyok maradva...
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.
Elmondaná nekem valaki hogy hogyan lehet kikapcsolni azt a funkciót xp alat hogy ha berakom a DVD-t ne induljon el automatikusan Vistánál megtudtam oldani de xp-nél még nem találtam meg kérlek benneteket segítsetek.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
amúgy a rendszám az Liechtenstein
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Lichtenstein-i rendszám
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
All hail the double x!
de aztán ott van olvashatóan hogy HUBER eszpresszó és... <#crazya>#crazya><#taps>#taps><#worship>#worship>
am meg naon szép járgány 😊
All hail the double x!
Spirit of Perfomance Koenigsegg
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Köszi a segítséget mindenkinek.
Köszi a - sajnos rossz - híreket. Újrakezdtem. De tõlem nem kért új nick nevet, maradt a "Ricsikeonline". Néztem, a mentések között ott van a friss, de a régi nincs. Még a lomtárban sincs. Lehet, hogy ürítettem közben a többi szarral együtt?! Ha jön a Gold, azt is beszerzem, remélem ott nem kell újra 0-ról nyomni az egészet...
Ami jó, hogy online-ba egy-két verseny után egybõl tudtam gurulni a fentlevõkkel, csak HCm nincs egy darabig. Ezért is lenne klassz, ha a krúzoknál nem lenne mindig HC elõírás..
köszi az infókat, az utakon találkozunk...
😊
Majd azt jó lenne tudni ennél a Gold kiadásnál, hogy van-e külön megapack kód megadva, mert akkor csak azt kell beírni és elvileg mûködnie kellene 😊 ha nem, akkor kezdem elõrõl..
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Megkérdeztem a CD- Projektet (mert nem akartam elhinni), de tényleg igaz, hogy néhány héten belül kiadják a játékot Megapackkal 1990 forintért.
Lehet, hogy nagyon láma kérdés, de ha az embernek a régi verzió van fent, aztán megveszi a Goldot és arról rakja fel a Megapackot, akkor az rendben lesz, ugye? Csak mert nagyon nem akarnék várni a hónap végéig a telepítéssel, a MegaPack meg önmagában is megéri nekem az árát, tehát meg fogom venni. Csak nem szeretnék pofára esni, hogy újra kelljen raknom az alapjátékot emiatt.
aztán online játéknál már a kezdetektõl minden gurulás után mentek egy biztonságit a savegame-rõl... <#vigyor4>#vigyor4>
All hail the double x!
Segítséget kérnék, 75%-on voltam online, de asszem elszartam valamit (új játékot kezdtem vagy mi...). Meg lehet valahol találni a korábbi (elmentett?) szintemet és vissza lehet-e tölteni? Nem szeretném újra nyomni az egészet... 😞 basszus.
Elõre is köszi a segítséget