Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
A kép sötét, bocsánat, de most nemvolt kedvem világosítani 😊 A lényeg az látszik.. 😛

somdav95
Hmm... 😊

Moodovin
Vagy csak használni kéne a keresõt, vagy átolvasni Holecsko fórumtárs oldalát! (ez nem neked szól Somdav)

TDUnick: Moodovin[HUN]

somdav95
Másik autó helyére. ( megsúgom már bekéne rakni ezt is a FAQ-ba, vagy a bannerba leírni, mert minden nap megkérdezi valaki :S )

Ha leszedek egy autót, pl. BMW-t azt hova rakja be a játék ? Vagy egy másik autó helyére rakja be ?

pxxl
Itt keress, olvasgass, vannak progik stb...

ez pedig konkrétan a felni macerálás <#taps>

All hail the double x!

pxxl
THX a mai gurulást <#nyes>

All hail the double x!

Johnny 19

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Oksa köszi <#vigyor4> Majd utána nézek ezeknek a programoknak, de azthiszem hogy Photoshoppom az van.

pxxl
- BNKFileEditor
- TDU Modding Tools
- Adobe Photoshop
- nvidia dds plugin for Photoshop

<#crazya><#wave>

All hail the double x!

Fasza képek ! Kár hogy ma szarul vagyok és csak pár km-re futotta, csatlakoztam volna <#szomoru1>

Toyo

TDUnick: ArtMooney(HUN)

Nekem inkább a program kéne amivel a játékot lehet babrálni 😊

pxxl
pl tõlem msn-en, de majd feltöltöm vhova ha ennyire tetszik nektek 😊

All hail the double x!

Hi! Szeretnék videót csinálni a Frapsal vagy a Gamcammal de mindegyik rossz minõséget vesz fel :S
Régen ugyanazt a minõséget adta nekem mint ami a játéké. mi a baj?
(Olyan mintha kisebb felbontásba venne, mert homályos és pixeles lesz :'( )
<#help> ME PLS...

Nem elég ha letöltöd... Föl is kell telepíteni !

GyZolee12
Hy! eddíg törten játszottam a játékkal, de most van eredeti cd-kulcsom.Beírtam neki, de a pach-ot akarja velem leszedetni, ami már le van töltve. Hogyan tudnám ezt kiküszöbölni??

Sharks
Húúúúúúúúúúúúúúúúú, ilyet hol lehet szerválni?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

kazai21
Jó volt:

Mi equipo favorito: Real Madrid

pxxl
ezt spec én csináltam. fogtam egy meglévõ felnit, átszíneztem aztán felraktam murcira <#taps>

All hail the double x!

drot
köszi a krúzt jó volt utána a motorozás is csak vmiért ledobott a server és már nem volt kedvem visszamenni

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Honnan szeditek ezeket a cuccosokat ? Meg hogy tudtok repülni ? Az a másikfele... És a reptérre se jutottam még be... Egy linket megköszönnék 😊

pxxl
új papucsok a murcin<#ravasz1>

All hail the double x!

GRAT ! Akkor lehet hogy azért nem mûködik ! Sajnos kifogytam az ötletekbõl <#ravasz1>

Azt már megpróbáltam😄

Csavarhúzó, villáskulcs és egy nagy kalapács <#beka2>

Köszönöm szépen!
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy tudom jóól beállítani a kormányomat? Ma vettem egy Logitech Formula Force Ex-et. Szeretnék végre normálisan játszani.

[HUN]FaTaL
Mindegyiken ott lennék szinte ha nem lenne kötelezõ a HC, mert utálom...😞

http://goo.gl/gd6Zi5

somdav95
Ellenõrizd az internetkapcsolatot.

Indítsd újra a játékot, esetleg a géped.
Esetleg ha tört verzióra tetted föl a gamet akk all users, application data, és a Test Drive mappábol töröld az add on fileokat, és írd át a serialt eredetire.
És mûködnie kell mert jelenleg a szerver sincs gond.

Sziasztok!
Bocsi az OFF-ért.
Mikor felmennék a szerverre, kiírja , hogy ellenõrizzem az internetkapcsolatot. Mit tudnék csinálni?
Ha valaki tud segíteni, légyszi írjon.
Köszönöm!
kazai21
Nem tok senkire se ráugrani:S
Meg nem is a térképen jelzi az emberekt ha nem a pusztákkon:S:S

RS
Ne a lambo szalonhoz gyertek, hanem a képen a találkozó helyére.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kazai21
Gyertek már😊
Ott vagyok RS-sel😄

Hello!

Dozoo légyszi küldd el privibe az msn címed.
Köszi

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

kazai21
Ugye ennél a szalonnál van tali?😊

<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Magyarosan vezetni xD ez jó 😄

kazai21
Nekem is 3-as tuning van rajta😊
Szoval egymást után fogunk menni kb😄

Jó játék lehet, de szerintem itt érdekeltebbek az autók, annál hogy hogyan raboljál ki másokat...

Nekem 3-as a tuning rajta hogy jól húzzon meg lehessen vele magyarosan vezetni xD

kazai21
Nekem még van 1-2 útszakasz biztos😊
Szerintem is az élmény a lényeg😊

Végülis az élmény a lényeg... Amúgy aki meg bejárta az egész szigetet annak nincs nagyon mit felfedeznie <#nevetes1>

AlieN911
Ezaz! <#eljen> <#idiota>
Egyszer én is részt szeretnék venni, egy "Gateway in Ohau Club" krúzon, feltéve, ha nem zavarok, és megfelelõ idõpontban lesz <#integet2>

Honda - The Power of Dreams

kazai21
Abba igazad van,hogy semmi értelme a kressz krúznak😊
De viszont akik kezdõk azok végig néznek mindent megálnak mindenhol képeket csinálnak meg utakat fedeznek fel😊
(nekem pl bejön)😄

Roger6
"am annyi "bajom" van a kresz krúzzal, hogy az ég világon nincs semmi értelme. " - hát talán egyszer el kéne jönni egy Gateway in Ohau Club krúzra, aztán rájönnél, mennyire jó is az. Amíg ilyen ingerszegény környezetben krúzolgatsz, nem tudod mi a jó...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pxxl
na nem mondod...

am meg kritizálta a halál a krúzt, te is oylan vagy hogy egybõl hû meg ha, beszótá', véresen komolyan vettem ám stb... magasról leszarom mellesleg ki hogy krúzol, poén szinten ment a duma, de mind1.

am annyi "bajom" van a kresz krúzzal, hogy az ég világon nincs semmi értelme.

All hail the double x!

Fényszórót nem lehet folyamatosan égve hagyni, amúgy meg szerintem jó dolog a kressz krúz, nem tom h mi a bajod vele.
Nem akarlak sértegetni, de paraszt dolog a másik krúzját kritizálni...

(szarul fejeztem ki magam, de a lényeg benne van)

kazai21
Dozoo neked hanyas Tuning van a kocsidba?😊