Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDUnick: Moodovin[HUN]
All hail the double x!

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
- TDU Modding Tools
- Adobe Photoshop
- nvidia dds plugin for Photoshop
<#crazya>#crazya><#wave>#wave>
All hail the double x!
Régen ugyanazt a minõséget adta nekem mint ami a játéké. mi a baj?
(Olyan mintha kisebb felbontásba venne, mert homályos és pixeles lesz :'( )
<#help>#help> ME PLS...
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
All hail the double x!
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Esetleg ha tört verzióra tetted föl a gamet akk all users, application data, és a Test Drive mappábol töröld az add on fileokat, és írd át a serialt eredetire.
És mûködnie kell mert jelenleg a szerver sincs gond.
Bocsi az OFF-ért.
Mikor felmennék a szerverre, kiírja , hogy ellenõrizzem az internetkapcsolatot. Mit tudnék csinálni?
Ha valaki tud segíteni, légyszi írjon.
Köszönöm!
Meg nem is a térképen jelzi az emberekt ha nem a pusztákkon:S:S
Mi equipo favorito: Real Madrid
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Dozoo légyszi küldd el privibe az msn címed.
Köszi
TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
Szoval egymást után fogunk menni kb😄
Szerintem is az élmény a lényeg😊
Egyszer én is részt szeretnék venni, egy "Gateway in Ohau Club" krúzon, feltéve, ha nem zavarok, és megfelelõ idõpontban lesz <#integet2>#integet2>
Honda - The Power of Dreams
De viszont akik kezdõk azok végig néznek mindent megálnak mindenhol képeket csinálnak meg utakat fedeznek fel😊
(nekem pl bejön)😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
am meg kritizálta a halál a krúzt, te is oylan vagy hogy egybõl hû meg ha, beszótá', véresen komolyan vettem ám stb... magasról leszarom mellesleg ki hogy krúzol, poén szinten ment a duma, de mind1.
am annyi "bajom" van a kresz krúzzal, hogy az ég világon nincs semmi értelme.
All hail the double x!
Nem akarlak sértegetni, de paraszt dolog a másik krúzját kritizálni...
(szarul fejeztem ki magam, de a lényeg benne van)