Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoffi
és benne vagyok

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
Hello
Mindenkit szívesen látok 😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

0blueman
<#integet2>
van kedve valakinek egy szigetkörhöz?
hardcore nélkül, és közepes tempóban, mert még vissza kell szoknom😄

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Hoffi
<#idiota>

Hello!

Ismét lesz SG No.1 club krúz!!!

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club

ajjh <#szomoru1>

[HUN]FaTaL
"Kressz" krúzt senki mert nincs olyan hogy kressz. KRESZ van ami a Közlekedési Rendszabályoknak a rövidítése 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

CopyKing92
néha törli a windows alap értelmezett karakterjeit is ez a CC Cleaner 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Valakinek nincs kedve Kressz Krúzt szerveznie, ahol a HC kötelezõ és normálisan megyünk?

Kössz a felvilágosítást 😊
Amúgy én szerveznék szívesen mindennapra délutáni krúzokat, ahol nem kell HC, és kresz betartása, csak állandóan csatlakozási problémákkal kûszködök, legalábbis én nehezen tudok csatlakozni másokhoz, mások meg hozzám.

ucnlm
CCleaner tökéletes a felszínes törléshez, programok eltávolításában maradt feleslegekhez stb, de ha egy picit jobban ért hozzá az embert (gyk lát a szemétõl, használja a fejét és nem csinál hülyeséget), akkor jv16 Power Tools! 😊
ON: tervezõdik ma valami egyéb, ahol nem lesz kresz és kötelezõ HC? Vagy majd spontán összeverõdünk? 😊

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

kazai21
Én 10 perc múlva indulok fel😊
Akkor a Dodge Szalonnál😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

hehe 😊

A Registry törléshez tudom ajánlani ezt a programot CCleaner Szerintem ha windows vagy reg bejegyzések takarításáról van szó, ez a program 1-sõ osztályú !

RS
Ezt találtam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Le szeretném törölni az Open BETA-t, de úgy hallottam, vigyázni kell az uninstallal. Miért? Mit kell csinálni?
Igen vigyázni kell vele. Ha a hagyományos módon - Start -> Programok -> Atari -> Test Drive Unlimited -> TDU Uninstall - törlöd a játékot, akkor a C:\ gyökérbõl törölheti a hibás uninstall a fájljaid. Inkább ne kockáztass, csak ha nagyon bátor vagy! 😉
Ezért a következõ módon kell a játékot törölni: Manuálisan kijelölöd az Atari mappát és bedobod a lomtárba. Törlöd a Start menübõl, a Dokumentumokból is, és minden más helyrõl a megmaradt TDU mappákat, fájlokat.
Ha ezzel kész vagy, letöltesz valami Registry pucoló programot - LINK és futtatod. Ha minden igaz, akkor sikeresen eltávolítottad minden összetevõjét a TDU-nak! <Én is letöröltem egyszer (amikor még nem olvastam a szöveget) a Program telepítése/törlésénél és ki is törölt valami szerencsére nem létfenntartó cuccot a Windows-ból. :S>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

CopyKing92
már egyszer át küldték pedig innen. de hova van irva a link?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

RS
Oda van írva...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kazai21
Jahh Oké...

Nem nem 😊 Amúgy a Kráter tetején "lakok" szal nincs is messze az Audi bolt 😊

kazai21
értem😄
Akkor nem kell?

Csak az a baj hogy Audi R8 nincs benne, pedig kívül, belül, az egyik legjobb az Audik közt.
Amúgy az Audi nem nagyon jön be :S

CopyKing92
valaki át tudja passzolni a no dvd mount ot? mer repedezik a dvd 😄

CopyKing92
nézzétek az új nevem. de eredeti 😮

kazai21
Hát vegyél😄
Vagy ha 5-ig nem lessz akkor veszek neked 1-et:MM
És majd nem ingyen eladom😄

ÓÓÓ de fasza nincs Audim 😄

Jaja nem szeret <#crazya> Amúgy a képet elrakom, és benne az autó szépsége a lényeg szal az ember nem kívánatos benne 😄

CopyKing92
ohh sorry, már látom 18:00 megyek gyakorlok rája 😉

CopyKing92
jövök mami hánykor van? 😄

nem

Hoffi
azt tudom de lehet má kapni?

a gold az a TDU új kiadása lesz, amiben elméletileg bennellesz a megapack is...

kazai21
Okéé😊
#76695:Bocsi..xDD

Hoffi
Goldot hol lehet kapni?😄
csak neten?

[HUN]FaTaL
Húú ha otthon leszek 6ig (valószínûleg), akkor ezen ott a helyem 😉

http://goo.gl/gd6Zi5

Toyo
Arra figyeljetek már plakáton legalább, hogy.. kresz, klubház helyesen legyen leírva, mert így rögzõdik a sok hülyeség a fiatalabb generációban! <#nezze>

Ha leszek, megyek 😊

TDUnick: ArtMooney(HUN)

kazai21
Hali!

Aki nem tudná hol van:

(Én a képen látható Audival leszek).
Gyertek sokan😊

orszagtom
Töltsd le a Packot, install, de serialt ne írj be, és akkor látni fogod a carpack-os autókat is. Viszont ne vegyél packos autókat, mert azonnal kidob a játék.

TDU Project Paradise nick: ToMeE

Moodovin
1. Kapsz 45 új kocsit + 1 motort. (nem ingyen, bár most a gold vételével megúszod 1990-ért)
2. Azért, mert aki nem rendelkezik a megapackkal, egy ilyen default kocsit rak be.

#76691: Keressél egy képfeltöltõ oldalt, azt kép beszúrása.

TDUnick: Moodovin[HUN]

adamfesto
Képet hogy tudok feltenni?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Hehe erre nem gondoltam<#nevetes1>
De a fényképezõkön van idõzítõ 😊
valamire rárakja és odafut <#idiota><#smile><#vigyor>

Tudja valaki közületek, hogy a Frapsal amit felveszek mér lesz sokkal rosszabb minõségû mint a játéké?
Nem volt ezzel semmi baj, de most olyan csúnya lett :S
olyan pixelesnek tûnik <#rinya>

AlieN911
Miért is??<#conf><#fejvakaras>
Szerinted ki fényképezett? <#idiota><#banplz><#taps>

Honda - The Power of Dreams

látom az embered nem szeret fotózkodni ezért elbújt 😊

én inkább szívesebben használnám a Vezérlõpultban a Programok telepítését és törlését 😊
Ha itt törlöd 100000000000000000 % h nem fog rá emlékezni
ha meg mégis akkor használnám a Windows ujratelepitését mert akkor már behülyült a Win.
Ha ez sikerült akkor oké ha nem telepitsd ujra a Win-t
de ha nem lehet a progr tel és törl közül kitörölni akko van erre is megoldás cask nem akarok mindent leírni mert ez a topic Regény Írás és Segítség Topic lesz :S

adamfesto
1. Az EU patch mit tud?
2. Miért látok egy csomó autót narancs pontiacnak?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Application data mappából, is érdemes kitörölni a TDU mappát.

somdav95
Az már régen volt 😛

pxxl
uninstall, maradékot kézzel törlöd (ha van), meg a savegame-et is kézzel, utána registry tisztítás progival, és elvileg semmi nyoma nem marad. vagy formázod a vinyót 😄

All hail the double x!

pxxl
2006-ban még audi volt a hírekben, most már VW-Porsche 😊

All hail the double x!

adamfesto
Hi All!

Valaki gurul most?