Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Mindenkit szívesen látok 😄

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
van kedve valakinek egy szigetkörhöz?
hardcore nélkül, és közepes tempóban, mert még vissza kell szoknom😄
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Ismét lesz SG No.1 club krúz!!!

TDU:[HUN]Djoker[HUN] Club:SG No.1 club
http://goo.gl/gd6Zi5
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Amúgy én szerveznék szívesen mindennapra délutáni krúzokat, ahol nem kell HC, és kresz betartása, csak állandóan csatlakozási problémákkal kûszködök, legalábbis én nehezen tudok csatlakozni másokhoz, mások meg hozzám.
ON: tervezõdik ma valami egyéb, ahol nem lesz kresz és kötelezõ HC? Vagy majd spontán összeverõdünk? 😊
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen vigyázni kell vele. Ha a hagyományos módon - Start -> Programok -> Atari -> Test Drive Unlimited -> TDU Uninstall - törlöd a játékot, akkor a C:\ gyökérbõl törölheti a hibás uninstall a fájljaid. Inkább ne kockáztass, csak ha nagyon bátor vagy! 😉
Ezért a következõ módon kell a játékot törölni: Manuálisan kijelölöd az Atari mappát és bedobod a lomtárba. Törlöd a Start menübõl, a Dokumentumokból is, és minden más helyrõl a megmaradt TDU mappákat, fájlokat.
Ha ezzel kész vagy, letöltesz valami Registry pucoló programot - LINK és futtatod. Ha minden igaz, akkor sikeresen eltávolítottad minden összetevõjét a TDU-nak! <Én is letöröltem egyszer (amikor még nem olvastam a szöveget) a Program telepítése/törlésénél és ki is törölt valami szerencsére nem létfenntartó cuccot a Windows-ból. :S>Én is letöröltem egyszer (amikor még nem olvastam a szöveget) a Program telepítése/törlésénél és ki is törölt valami szerencsére nem létfenntartó cuccot a Windows-ból. :S>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Amúgy az Audi nem nagyon jön be :S
Vagy ha 5-ig nem lessz akkor veszek neked 1-et:MM
És majd nem ingyen eladom😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
csak neten?
Ha leszek, megyek 😊
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Aki nem tudná hol van:
(Én a képen látható Audival leszek).
Gyertek sokan😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
TDU Project Paradise nick: ToMeE
2. Azért, mert aki nem rendelkezik a megapackkal, egy ilyen default kocsit rak be.
#76691: Keressél egy képfeltöltõ oldalt, azt kép beszúrása.
TDUnick: Moodovin[HUN]
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
De a fényképezõkön van idõzítõ 😊
valamire rárakja és odafut <#idiota>#idiota><#smile>#smile><#vigyor>#vigyor>
Nem volt ezzel semmi baj, de most olyan csúnya lett :S
olyan pixelesnek tûnik <#rinya>#rinya>
Szerinted ki fényképezett? <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
Honda - The Power of Dreams
Ha itt törlöd 100000000000000000 % h nem fog rá emlékezni
ha meg mégis akkor használnám a Windows ujratelepitését mert akkor már behülyült a Win.
Ha ez sikerült akkor oké ha nem telepitsd ujra a Win-t
de ha nem lehet a progr tel és törl közül kitörölni akko van erre is megoldás cask nem akarok mindent leírni mert ez a topic Regény Írás és Segítség Topic lesz :S
2. Miért látok egy csomó autót narancs pontiacnak?
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
All hail the double x!