Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyian ragaszkodtok itt a Lambókhoz, a Ferrarikhoz és egyéb európai luxusautókhoz, de szerintem ez simán vetekszik velük. Kinézete is meggyõzõ !
Cadillac Cien Concept
itt nézzétek meg és írjatok komit ide vagy oda pls.
Photoshop-> verdáim :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
<#vigyor3>#vigyor3>
Igen az elsõ képnél egy új beállítást teszteltem most már tudom hogy mélyebbre kell venni a fényerõt.
A másodiknál meg direkt festettem õket lágyan világosabbra amm nem tudom miért valamiért így jött.<#vigyor5>#vigyor5>
A haramdik kép meg nekem is tetszik. Mondjuk azt megint egy másik módszerrel csináltam deeee asszem az lesz a nyerõ <#hehe>#hehe>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
1.kép lehetne sötétebb
2.kép jobb oldalt a feketeség lehetne jobban megcsinálva
3.kép kell valamit rajta javítani? :D
Nekem a 3. tetszik a legjobban.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Hajnali mászkálás:
Délelötti drif:
Délutáni drift:
Jöhetnek a kritikák is. <#vigyor5>#vigyor5>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
áprils van oda irva<#idiota>#idiota>
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
link: Eredeti, 2 VT
All hail the double x!
lehet az lesz h a tiedet felveszem mert ez lenne az elsõ kamerázás , így legalább a hibákat észreveszem mit kéne mit nem és akkor a másikat már jobban meg tom csinálni :)
frisithetem a plakátot hogy HC kötelezõ de és nem megyek HC-ba:D
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
kreszbee xD
(No kresssz xD --> Falkon the maister <#buck>#buck> )
Holnapra vagy mára este 7-re fél nyolcra?
Kishoffi 6-ra szervezett csak nem kötelezõ a hc mod :(
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Art: bocs, hogy nem reagáltam, piszkáltak itthon, ott kellett hagynom a gépet 5 percre, és mire visszatértem már eltûntetek :(
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Pagani Zonda, Lambo Gallardo, Ferrari Enzo stb

TDUnick: Moodovin[HUN]
A Tisztítót is érdemes benyomni...
Ott van egy olyan rész hogy Haladó... Régi Prefetch adatok
ISS Naplófileok
Javítás eltvolítók
Egyéb File vagy mappa
Ezeket érdemes a még Haladónál kipipálni, Rendszer, Windows Intézõ stb stb... ezeknél meg legyen minden kipipálva.
#76736 : Nem rossz az általad ajánlott oldal, (régen ezt használtam) de itt bizonyos idõ után törlik a képet mivel nem a saját fórumukba használtad a képfeltöltést.
TDUnick: Moodovin[HUN]
Letötltöttem a cleanert csak azt hogy kell használni mármint hogy mit pipáljak ki hogy elfelejtse a cuccosokat.
(város, csak hogy tudjam van-e esélyem utcán látni.. :)
Köszi :)
De ha egyszer azt írja h nem hajlandó a képfeltöltés.hu-ról a képeimet betenni....
Van egy ismerõsömnek egy kb. 650 pacis Saleem-e (igazi), arról akartam felrakni a képeket nektek. :(
A packot le tudom tölteni vásárlás nélkül is?
Onlineban meg csak úgy tudsz játszani, hogy csinálsz egy online profilt, ha ez megvan akkor onnantól onlineban játszol.
találkozókra meg ha megcsinálsz 3-4 versenyt, már jöhetsz is, de jobban jársz ha játszol egy darabig egyedül (Online), megcsinálod a versenyeket, lesz egy kis pénzed, sok autód és persze megtanulsz a játékban vezetni :)
Ma hozta meg a futár a játékot és mit mondjak nagyon jó egy játék!! nagyon tetszik.
Szeretnék én is menni ilyen találkozókra, ezt hogy tehetem? jelentkeznem kell valahol vagy valami?
Ja és még az lenne a kérdésem hogy hogy tudok online lenni a játékban?
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"