Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért nincs a TDU ban ??? <#shakehead>

Sry a témaváltásért...
Annyian ragaszkodtok itt a Lambókhoz, a Ferrarikhoz és egyéb európai luxusautókhoz, de szerintem ez simán vetekszik velük. Kinézete is meggyõzõ !

Cadillac Cien Concept

Ha már itt tartunk (komment írása, kritika) akkor egy offos dolgot szeretnék bemutatni, amire várnám ugyanígy h mi teccik mi nem min lehetett volna változtatni
itt nézzétek meg és írjatok komit ide vagy oda pls.
Photoshop-> verdáim :)

Falkon
Az a tuti!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

HUNMemphis
Köszi srácok!
<#vigyor3>
Igen az elsõ képnél egy új beállítást teszteltem most már tudom hogy mélyebbre kell venni a fényerõt.
A másodiknál meg direkt festettem õket lágyan világosabbra amm nem tudom miért valamiért így jött.<#vigyor5>
A haramdik kép meg nekem is tetszik. Mondjuk azt megint egy másik módszerrel csináltam deeee asszem az lesz a nyerõ <#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Jók lettek nagyon!!!!
1.kép lehetne sötétebb
2.kép jobb oldalt a feketeség lehetne jobban megcsinálva
3.kép kell valamit rajta javítani? :D

Falkon
Nagyon fasza!<#eljen><#worship>
Nekem a 3. tetszik a legjobban.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Ugyanilyen GT-m volt a Pro Streetben :D Am meg szerintem a legalsó kép a legszebb, de a többi is fasza lett :)

HUNMemphis
Ma volt pár órám szórakozni a GT-vel meg a PS-el. Arra lennék kíváncsi hogy kinek mi a véleménye róluk? Mi tetszik a képekben? <#vigyor3>

Hajnali mászkálás:
Délelötti drif:
Délutáni drift:

Jöhetnek a kritikák is. <#vigyor5>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hoffi
tanulj meg olvasni...

áprils van oda irva<#idiota>

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

kazai21
Én se mek HC-ba...

Mi equipo favorito: Real Madrid

Ha akarjátok kukkantsátok meg a skyline-t amit a TDU-ból fotóztam és photoshoppal 2 kocsit gyártottam belõle
link: Eredeti, 2 VT

Ezt már rég észrevettem <#buck><#vigyor1><#idiota>

pxxl
ÁRPILS 2? <#ejnye1><#beka3><#heureka><#taps>

All hail the double x!

<#nemtudom>
lehet az lesz h a tiedet felveszem mert ez lenne az elsõ kamerázás , így legalább a hibákat észreveszem mit kéne mit nem és akkor a másikat már jobban meg tom csinálni :)

Hoffi
oks akk milegyen?:D
frisithetem a plakátot hogy HC kötelezõ de és nem megyek HC-ba:D

KRESZBEE!!! :)

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Csak nekem az a gondom, h vlki másnak kellene szerveznie , mert én videózni szeretném ehhez meg az kell h hátul legyek. azt is lehetne h szervezek én egyet és más vezet majd, de jobb az ha más szervez :)
kreszbee xD

Hoffi
hát figyelj... meglehetne azt csinálni hogy 6kor jön mindenki a krúzomra! te meg csinálsz egy krúzt mondjuk fél 8-ra és az enyémrõl átmegyünk a tiedhez!

KRESZBEE!!! :)

Gaben17
Bader.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Ma valaki egy Kresz krúzt nem szeretne szervezni ahol a HC mod kötelezõ.
(No kresssz xD --> Falkon the maister <#buck> )
Holnapra vagy mára este 7-re fél nyolcra?
Kishoffi 6-ra szervezett csak nem kötelezõ a hc mod :(

adamfesto
Ma ki és hol? Szabadnap, úgyhogy egész nap fent leszek. :))))))))

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

[HUN]FaTaL
Ha hazaérek ott leszek, tegnap nem jött össze (Audi RS4)

http://goo.gl/gd6Zi5

ucnlm
Köszönöm mindenkinek a maiakat! Szép adag emberrel találkoztam röpke két és fél óra alatt :)
Art: bocs, hogy nem reagáltam, piszkáltak itthon, ott kellett hagynom a gépet 5 percre, és mire visszatértem már eltûntetek :(

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezõvé tévõ krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

Út, és gumiégetés <#buck>

Szasza20
De rég krúzoltam, asszem épp itt az ideje visszarakni....<#vigyor2>

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Ilyen autóim talán 50 év múlva lehetnek... :D lemegy annyira az áruk hogy elég lesz az én pénzem is :D

adamfesto

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Saleen Mustang

Go ! <#taps>

adamfesto
Full mocskos, de a hangja...........

De qwa jól néz ki :)) az új Shelby GT 500 ra hasonlít :) Amúgy szegénynek egy mosás elkéne :S

adamfesto
Ja, és Székesfehérvár de nem messze tõlünk Dunaújvárosban van egy srácnak pár verdája, többek között:
Pagani Zonda, Lambo Gallardo, Ferrari Enzo stb

Toyo
Salem Alejkum, szép.. tiszta! :)

TDUnick: ArtMooney(HUN)

adamfesto
Szal ez a Saleem:

Moodovin
Kép jgs001 fórumtárs társaságával , no meg egy nagyon nem bírt magával "gyerekkel" (dimre: SLR)

TDUnick: Moodovin[HUN]

amugy nem tudom mi történt de most van hangja a gamenak<#vigyor2>
A regisztrációnál miért írja ki hogy: The password you entered is invalid
Van egy olyan opció hogy Rendszerleíró, ott minden ki van pipálva alapban, hibák keresése, utána meg hibák javítása, majd összes hiba javítására kell kattintani.

A Tisztítót is érdemes benyomni...

Ott van egy olyan rész hogy Haladó... Régi Prefetch adatok
ISS Naplófileok
Javítás eltvolítók
Egyéb File vagy mappa

Ezeket érdemes a még Haladónál kipipálni, Rendszer, Windows Intézõ stb stb... ezeknél meg legyen minden kipipálva.

Moodovin
Tessék!

#76736 : Nem rossz az általad ajánlott oldal, (régen ezt használtam) de itt bizonyos idõ után törlik a képet mivel nem a saját fórumukba használtad a képfeltöltést.

TDUnick: Moodovin[HUN]

Szép estét Kolegák!

Letötltöttem a cleanert csak azt hogy kell használni mármint hogy mit pipáljak ki hogy elfelejtse a cuccosokat.
kazai21
Erre megyek:)

Mi equipo favorito: Real Madrid

Rakd föl itt a képgalériádba a képeket...

Falkon
Letudod!

huh, hol lakik ? :D

(város, csak hogy tudjam van-e esélyem utcán látni.. :)

Falkon
Tessék én ezt használom

adamfesto
"Keressél egy képfeltöltõ oldalt, azt kép beszúrása."
Köszi :)
De ha egyszer azt írja h nem hajlandó a képfeltöltés.hu-ról a képeimet betenni....
Van egy ismerõsömnek egy kb. 650 pacis Saleem-e (igazi), arról akartam felrakni a képeket nektek. :(

A packot le tudom tölteni vásárlás nélkül is?

DJKonya
Köszi a segítségeteket.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Itt mindig kivannak hírdetve a nagyobb találkozók, és csak annyi a dolgod hogy a megbeszélt találkahelyre kell menned, és ott csatlakozol a többiekhez.
Onlineban meg csak úgy tudsz játszani, hogy csinálsz egy online profilt, ha ez megvan akkor onnantól onlineban játszol.

amikor csinálsz egy profilt, be kell pipálni hogy online profil legyen és meg kell adni az ímélcímed :)

találkozókra meg ha megcsinálsz 3-4 versenyt, már jöhetsz is, de jobban jársz ha játszol egy darabig egyedül (Online), megcsinálod a versenyeket, lesz egy kis pénzed, sok autód és persze megtanulsz a játékban vezetni :)

DJKonya
Sziasztok!
Ma hozta meg a futár a játékot és mit mondjak nagyon jó egy játék!! nagyon tetszik.
Szeretnék én is menni ilyen találkozókra, ezt hogy tehetem? jelentkeznem kell valahol vagy valami?
Ja és még az lenne a kérdésem hogy hogy tudok online lenni a játékban?

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Hoffi
moindjuk 20:00-kor Ducati szalonnál?