Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hali most kezdem a tdu-t ,kérdésem mi az a HC mod?
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
beállás.. 😄D
Rajok xD
szép 😊
jók ezek a kis 350z-k... 😛

Rajok xD
szép 😊
jók ezek a kis 350z-k... 😛

Õ megvan nekem listában. Ha vele maradsz téged is megtalállak. ArtMooney-val jókat szoktunk menni.
art money-val megyek most vmi messzi helyre.. lehet h szigetkör lesz belöle 😄
Én majd csak késõbb jövök valamikor. Ha akkor még fent vagy, majd kereslek.
nincs
még ott állok a Ford szalon elött... aki akar probáljon hozzám csatlakozni
nincs meg az a rész amikor a parkolóba beállok a mekinél ? 😄D
fölvennélek barátnak, legalábbis mindenkit föl akarok venni akik it irkálnak, elég sürün köszködök csatalakozási problemekkel, amugy meg én normálisan vezetek...
köszi most nem, Photoshopoztam meg még fel van dulva az agyam. kihagynám ha nem haragszol
Nem akarsz jönni a Ford szalon elé ? mehetnénk valahova... de te probálj hozzám csatlakozni mert én nem tudok másokhoz :S
Basszus a TDU-ba van 1-2 olyan hü**e ember ,h nem hiszem el. Fel akartam venni a kruzt, de erre nem képes arra a rohadt sávba maradni meg fékezni és még nem is HCba volt...
ezért a videóból maradt egy szemét...
multkor amikor csoli vidit csinált nem volt semi baj...
MÉR NEM LEHET FELFOGNI, HOGY A SZABÁLYOKAT TARTSA BE A GAMER???
ha ez gta-s lenne akkor ezerszer kinyirnám azt a gyagyát...
egy bal**asz ember cseszte el
Lúzerek az ilyenek...
ezért a videóból maradt egy szemét...
multkor amikor csoli vidit csinált nem volt semi baj...
MÉR NEM LEHET FELFOGNI, HOGY A SZABÁLYOKAT TARTSA BE A GAMER???
ha ez gta-s lenne akkor ezerszer kinyirnám azt a gyagyát...
egy bal**asz ember cseszte el
Lúzerek az ilyenek...
Köszi szépen.
most már van patch, viszont nem látok senkit.
Ez mi lehet?
most már van patch, viszont nem látok senkit.
Ez mi lehet?
Oksa, kösz az infót. Amúgy elhiszem hogy remegett a térded 😄 ismerõs szitu ilyen helyzetben 😄
Én már találkoztam olyan játékkal is aminek ugyan visszamásoltam a mentéseit az eredeti helyére, látta is a mentések között hogy ott van, csak éppen nem bírta betölteni...
Én már találkoztam olyan játékkal is aminek ugyan visszamásoltam a mentéseit az eredeti helyére, látta is a mentések között hogy ott van, csak éppen nem bírta betölteni...
Regisztráltam a régi nevemmel, aztán a vinyón lecseréltem az újonnan felrakott TDU mappát (Dokumentumokban) a régire, amiben a mentések voltak. Sima ügy volt, bár egy kicsit remegett a térdem, hogy összejön-e. Mást nem cseréltem le, csak ezt az egy mappát.
Ott vaagyok már a Ford Islandon
Ja és az application data tdu mappájába is visszamásoltad ami ott volt. Vagy nem kell ?
Tényleg ? Akkor nem kell félnem, mert ma vettem egy 500 gigás sata vinyót így a régi használaton kívül marad. Szal nekem is lesz win telepítés, stb stb...
Mától újra van TDU-m a gépen! A régi nevemmel, a mentett állásommal tudtam visszarakni. Még egyszer köszi mindenkinek, aki segített.
aki a Ford Islandot nem tudja hol van az nézze meg ezt: dozoo.mlap.hu itt a fõoldalon kinn van a térkép meg a Ford i.
ne krekkeld 😉
Srácok segítsetek pls!
Megvettem gamet,felraktam,de eu patch nélkül nem tudok neten tolni, viszont azt meg nem tudom letölteni,mert csak egy ües oldal jött be.E-mailt se kaptam.
Valakinek van vmi ötlete?
Megvettem gamet,felraktam,de eu patch nélkül nem tudok neten tolni, viszont azt meg nem tudom letölteni,mert csak egy ües oldal jött be.E-mailt se kaptam.
Valakinek van vmi ötlete?

Hát figyelj ha én milliomos lennék egyedi autót csináltatnák 😊 Egy olyan autót amiben az összes kedvenc autóm vonása meglenne 😊
Jahogy ti se tudtok többet XD oké 😄
Valóban jól néz ki.
Modern. És nekem csak az a bajom vele hogy a belsõ kicsit puritán meg hogy nem él...gondolok itt a mûszerfalra.A hangja meg nem is tom megnézem youtubon milyen is az igazi hangja.TDU-ba siralmas...
Hmm értelmes hangot nem találtam deee sztem öblös, mély lehet.Én azért választottam végleges autónak a Ford GT mert a mûszerfala világít és eleven.A hangja ha nyugisan megyek mély dübörgõ, doromboló fõleg a mélynyomóláda miatt.Ha viszont odapakolok neki üvölt <#vigyor5>#vigyor5>
Küldjed neki!
Modern. És nekem csak az a bajom vele hogy a belsõ kicsit puritán meg hogy nem él...gondolok itt a mûszerfalra.A hangja meg nem is tom megnézem youtubon milyen is az igazi hangja.TDU-ba siralmas...
Hmm értelmes hangot nem találtam deee sztem öblös, mély lehet.Én azért választottam végleges autónak a Ford GT mert a mûszerfala világít és eleven.A hangja ha nyugisan megyek mély dübörgõ, doromboló fõleg a mélynyomóláda miatt.Ha viszont odapakolok neki üvölt <#vigyor5>#vigyor5>
Küldjed neki!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
"Megjelenés: 2009 április" több infó kell ? 😄
23.-án kiderül hogy mi is ez.. 😄
23.-án kiderül hogy mi is ez.. 😄
Szavazást kéne indítani 😊
Azonkívül hogy le van írva "Termékleírás" nem sok minden van arról hogy mi is ez a gold. 😊 Jó van még 2 kép 😊
Mi is lesz az a Gold ? Nem nagyon jöttem még rá :S Elvileg benne lesz a Megapack... és még ? TDU utolsó lélegzetvétele a TDU 2 elött ?
de kijön majd a Gold 😊
Tényleg XD Már rohanok megvenni 😄
hivatalos kiegészítésbe van...
#76788: vedd meg a kiegészítõt akkor...
#76788: vedd meg a kiegészítõt akkor...
Csak ne lenne módautó <#pardon1>#pardon1>
de ugy nem olyan lesz a motorja 😞
nem nagy kaland áttenni a kasznit egy konigseggre, vagy mclaren f1re.. 😄DD
ez megapackos az a baj 😞
van.. 😄DD
van..
Izlés kérdése... Szerintem qwa jól néz ki !
Memph!
Emlékszel még mikor még azt a képet csináltad mikor nagy kánikulát próbáltál kihozni?? ( talán még a Ruf-al járkáltál akkor a szigeten. )
Na nekem az az örök kedvencem! 😊
Emlékszel még mikor még azt a képet csináltad mikor nagy kánikulát próbáltál kihozni?? ( talán még a Ruf-al járkáltál akkor a szigeten. )
Na nekem az az örök kedvencem! 😊