Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma 18 órakkor Pagani Zonda kresz krúz!
Szabályok: balról elõzés,
sávban maradás,
stop táblánál megállni/lassítani
légy elõzékeny a többiekkel,
ha tudod, hogy laggolsz akkor ne akarj elöl menni hanem maradj hátul!
HC nem kötelezõ
Sebesség:230-250 között
Kocsi😛agani Zonda(ki hitte volna😉
A találka helye: Lexus szalon
Én ott leszek olyan 10 perccel hamarabb
Nickem:MSZATESZ
Akinek van kedve az jöjjön az Ohau Racewayra 5re😊
HC kötelezõ.
Dodge Viper autó is kötelezõ.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Valami ügyes autómodkészítõ nem tervez véletlenül opel calibra modot?
AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!
Megvan a pack, mit csináljak vele h lássam a plussz autókat?
Köszi
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Régebben találtam a játékhoz egy csomagot, amit akkor kellett használni, ha nem elég az FPS-ed a játékban. Nincs meg valakinek ez, vagy nem tudja, hogy honnan érhetném el? Köszönöm.

TDU Online: k4rL06
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Nekem kb másfél percet vett igénybe a másolási idõvel együtt!
a lényeg, be kell menne a savegame mappába, ott ott van a neved abba is be kell menni...
Ott van pár mappa(ezek n érdekeljenek) csinálsz egy új mappát a neve"Radio".
Nagyon fontos, hogy nagybetúvel kezdõdjön, ne legyenek ékezetek.
Ezek után abban a mappában lehetõséged nyílik négy új mappa létrehozására amiknek a nevei a rádioállomásnevek legyenek. ezek után abba a mabbába tedd bele az mp3-akat, amûgy én m3u-t másoltam be és azokat is tökéletesen lejátsza minden hiba nélül.
nekem így néz ki?: Dokumentumok/Test Drive Unlimited/segame/MSZATESZ/Radio/Rock'n'rll/a zenék
Tehát:
- XP: C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\Profilnév
- Vista: C:\Users\Felhasználó\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\Profilnév
Ide létrehozod a Radio mappát, majd azon belülre egy, vagy több tetszõlegeset (a könyvtár neve lesz a rádió neve a játékban), melyekbe belepakolhatod az mp3-aidat (csak azt, mást nem ismer)." Nekem is úgy magyarázta el egy türelmes ember, (Fel) akit most idéztem.
Ahhoz hogy motort vehess, fel kell fedezned az összes autókereskedést.
Kimi - The King of Spa
Nemtudom, nézd meg a térképen! Van az a klubház melletti tó, onnan lefee az elsõ út jobbra!
Amúgy nem kötözködésbõl, de autó: Ferrari <#idiota>#idiota> és HC <#idiota>#idiota>
Honda - The Power of Dreams
Nah én erre jövök Saleen-el mek😄
Honda - The Power of Dreams
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
felrakod, és az addon.txt-t kitörlöd. ha nem tudod hol van, segít a keresés funkció.
aztán látod a packos autókat, de ne vegyél egyet sem, és ne is próbáld ki azokat. párszor kidob a szerver, aztán majd vissza sem enged 😊
All hail the double x!
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Tehát ha volt biztosítás az elsõ boltban hol lehet kapni vedd meg ugyan annyiért 😛
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
És ezzel a rendõrös buggal mi a helyzet?