Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
All hail the double x!
Másrészt a férfi öltözékekben is egyre inkább jelen van a rózsaszín, habár én nem hordok rózsaszínt, de a divatot se diktálom.
Ez van.
#77064: Am láttalak 1 képen,elég melegen nézel ki😊
(Nah jó én innentõl befejeztem )
Mi equipo favorito: Real Madrid
1 órát érek rá kb, szal én addig lennék!
HC legyen többi mind1!
Normális autókázás.
Tali legyen mondjuk a Cadillac szalonnál
Honda - The Power of Dreams
FaTaL meg pssszt<#ejnye1>#ejnye1> <#hehe>#hehe>
All hail the double x!
Szép képek!! <#eljen>#eljen>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Valaki tud adni pénzt rá ???
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Néhány kép a tegnapi esti kocsikázásról, ami átnyúlt ma hajnalba.Észak-Nyugati világítótoronynál 1. Észak-Nyugati világítótorony 2. Az utakon Club-nál 1. Club-nál 2. Köszönöm nekik.<#worship>#worship> Jó volt!<#nyes>#nyes>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
All hail the double x!
Majd a hapek rak még föl képeket a vasairól!!!
<#ravasz1>#ravasz1>
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
[/url][/img]

TDU Online: k4rL06
ಠ_ಠ
mit csináljunk?
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Eredeti játékom van, létrehoztam profilt mindent faszán elfogadott, tûzfalon ki engedve a TDU és nem akar csatlakozni :S
PLZ HELP!
ಠ_ಠ
ugorjatok valami eldugottabb helyre.
De ettõl még jöhetsz azzal legfeljebb nem foglak látni, a lényeg, hogy ott legyél
ám megapakja legyen mindenkinek, én kábrióval megyek.. 😄
TDU nick: WAndrew26[HUN]