Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik dolog: mi ez az idegesítõ bug, hogy a rendõrök láthatatlanok, és beléjük megyek?!
H-8
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
és meg szeretném keresni..még a játék elején járok
barát googleban is kerestem már, sikertelenül.
merre találom a Nissan tuning helyet?
köszi!

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Este jó lenne egy normális gurulást csinálni. Legyen megint a nagy szerpentintõl ny-ra található Drive-in a találka helye, csak HC, kocsi mindegy, de ajánlatos B-tõl lefele gondolkodni (én vagy Sagaris-al, vagy Gran Sport-al megyek). Az indulás meg legyen 22:00.
a gépem pedig jó megy full grafon akadás nélkül szal az sem lehet gond, ha valaki tud segiteni pls irjon
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Kössz!<#help>#help>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Lenne egy olyan problémám, hogy megvettem a TDU t eredetibe, felraktam, elinditom és 15 perc után megáll a kép és berohad a hang.... csak gépresit lehet ilyenkor nyomni:S nemtudom mit kéne csinálni.. Ha ujrarakom utána is ezt irja ki.... megpróbáltam felrakni egy crackeltet is de azzal sem jó, ugyan ugy lerohad :S
a gépem pedig jó megy full grafon akadás nélkül szal az sem lehet gond, ha valaki tud segiteni pls irjon
köszönöm
Kösz az infót 😊 "muszáj"
Én lehet h laggolni fogok pedig minden ki lesz kapcsolva de lehet h már a windows nem a tuti.Szóval elõre is bocsi ha ilyen lenne 4 fõ felett szokott jelentkezni.
Nálam nehezen lehet, nem éppen 56k modemen tolom, meg aztán ha régen nem volt lag, most miért lenne? Tölteni sem szoktam... ilyenkor minden offon van, ha úgyis csak játszom. :-)
Muszály Jumperolni ?
Ha ez megvan, akk a mentéseket másold vissza a helyükre.
Kérdésem viszont lenne.
Amm milyen katos kocsit kell keresnünk és a mapon milyen néven találunk meg?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ez most csinált olyat is, hogy 3 sávot rántott hirtelen, kacsázni kezdett, majd vissza, majd újra be középre.
Rendszeresen találkozom autóval, ami közeledtemre leáll az út közepén. Megijedt vajon? (És most nem arra gondolok, amikor szembe találkozom forgalommal)
Valami itt akkor sem stimmel... ez nem olyan, mint régen. :-)
Több hónapja nem indítottam el a játékot, most újra belevágtam. Azonban furcsamód a gépi forgalom megzakkant az idõk során. Hülyén váltanak sávot, leállnak az út közepén, a szembesáv néha átjön a saját sávomba, stb. Lemaradtam valamirõl? Más is belefutott már ilyen problémába? Régen nem volt ennyire gáz a forgalom. :-(
Egy kis fõs magyar bandát is láttam rögtön az elsõ csatlakozáskor (orsyka, stb.) de elég hamar elvesztek, azután már szinte senkit. Egymás látása is nehezebbé vált az idõk során? Régen sem volt könnyû, de most hosszú percek után sem futottam késõbb senkibe. :-(
Itt van a repteres is, be szállt a McLaren-en csávó is hát nem kicsit kaptam ki az astonnal😊 Mire végig sem értem a kifutón már szembe jöttek😄

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,