Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon:köszi, bár sokat nem mond nekem😊sry

Másik dolog: mi ez az idegesítõ bug, hogy a rendõrök láthatatlanok, és beléjük megyek?!
Falkon
H-8

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Sajnos nincs a térképemen...😊
és meg szeretném keresni..még a játék elején járok
barát googleban is kerestem már, sikertelenül.
[HUN]FaTaL
A térképen. <#banplz>

http://goo.gl/gd6Zi5

Srácok!

merre találom a Nissan tuning helyet?
köszi!
DJKonya
Boccs srácok megszakadt a kapcsolat. Amúgy jó volt szerintem, néha kicsit bénáztam ezért bocsi. Bár nem volt jó ötlet hogy menjünk át a szegetre mert ott kezdõdtek el a gondok:S

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

[HUN]FaTaL
Nem hiszem hogy bármi köze lehetne hozzá. De lehet hogy a diginél így van, mert osztva van, nem tudom. Normál kapcsolatnál az utcában és házban lakóknak semmi köze a pingedhez.

Végülis igazad van !

Akk szóbajöhet filecserélés is. Én állandóan torrentezek és le kb 1-2 mb al, fel meg 500-1000 kb al töltök. Én lakóparkban lakok, de ha egy másik lakásban itt a házon belül, esetleg TDU layerhez akar csatlakozni valaki, nehezen mehet neki az 100 %.

BBird
Mert akkor már pizsitime van. :-D
Vagy kezdõdik a barbapapa, estimese. :-DD
drot
de miért nincs egyik krúz se 19:00 után?így sosem tudok ottlenni rajtuk😞

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

[HUN]FaTaL
Persze mert a ping baromira nem a sávszélességtõl függ, sokkal inkább a BIXtõl, a szolgáltatót központi sávszélességétõl, távolságtól és sokminden egyébtõl. A szerver meg nem magyar így olykor-olykor bizony lehetnek problémák a válaszidõkkel még 100/100as neten is.

Roger6
Hát nem azért, de szerintem nem csak a sávszélességtõl függ a laggolás ténye. Nekem most 10/20-as netem van (munka miatt kellett a 20-as feltöltés), és van úgy, hogy a többiek szerint laggolok, vagy pl. egy csomószor vagyok olyan layeren, ahol a barátaimat csak szakadtan adja be a szerver, hiába próbálkozom 20 percig... Én pl. lakótelepi vagyok, egy csomóan neteznek körülöttem, szerintem ez is nagyban befolyásolja, hogy tudok-e csatlakozni a layerhez, vagy laggolok-e. Persze ez csak az én véleményem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Csak tipp volt 😊 Aki szerencsés pont abban a 200 utca egyikében lakik 😊

Radialeng ! Töltsd le, és minden játék után használd ! Nekem is fagyott a játék de a Radialeng segített.

Sorry, hogy kiléptem, de már rohadt ideges lettem egyesek vezetési stílusától; tök normálisan kezdõdött, aztán olyan emberek csapódgattak hozzánk... Asszem maradok a régi ismerõsökkel való krúzoknál, ott mindig megvan a fegyelem/egymásra vigyázás.

Este jó lenne egy normális gurulást csinálni. Legyen megint a nagy szerpentintõl ny-ra található Drive-in a találka helye, csak HC, kocsi mindegy, de ajánlatos B-tõl lefele gondolkodni (én vagy Sagaris-al, vagy Gran Sport-al megyek). Az indulás meg legyen 22:00.

[HUN]FaTaL
Igen és kb 200 utcában elérhetõ az országban, grat.

Lenne egy olyan problémám, hogy megvettem a TDU t eredetibe, felraktam, elinditom és 15 perc után megáll a kép és berohad a hang.... csak gépresit lehet ilyenkor nyomni:S nemtudom mit kéne csinálni.. Ha ujrarakom utána is ezt irja ki.... megpróbáltam felrakni egy crackeltet is de azzal sem jó, ugyan ugy lerohad :S
a gépem pedig jó megy full grafon akadás nélkül szal az sem lehet gond, ha valaki tud segiteni pls irjon

DJKonya
Maradunk a LExus Szalonnál!

Ha erõs netet akarsz akk Digikábel a jelszó 😊 2500FT a 15 megás net ami nekem van, a 20 as asszem 3500 a 30 as sztem drágább de fejböl azt nem tudom

SeanJRRussel
Ok, már ott vagyok,várlak

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Én találtam lexus szalont a sziget északi felében... nem tudtam bemenni mert megapack kell hozzá

[HUN]FaTaL
Vegyél vissza tuningból, ha minden alapon van, akkor pedig valószínûleg valami túlmelegszik.

Toyo
Ha már 3-4 résztvevõ jelzi, hogy lagolsz nála, illene otthagyni a layert, nem? Meg ha eleve tudod, hogy lagolni fogsz, mi a fenének mész "nagy" krúzra? Aztán majd a szervezõ csak pislog, hogy 5percenként valaki elköszön különféle okokra hivatkozva 😄 Persze aki lagol, az nem szeret hátul se menni.. no mindegy, ez most nem csak neked szólt ám 😊 Érdekes, hogy nekem egyáltalán nincs erõs netem.. lehet tényleg rendbe kéne tenned az op rendszered, ha tudod is, hogy ez lehet a gond. <#fejvakaras>

TDUnick: ArtMooney(HUN)

[HUN]FaTaL
server

de, megapackos. szerintem talalkozzunk a tegnap helyen, a sziget jobb felso sarkaban a klubhaz elott.
SeanJRRussel
Lehet h én vagyok a hülye/vak de nekem nincs lexus szalon sehol.Különben az nem a megapackba van csak???????Mert én azt nem tettem fel.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tomika001
Bocs már nem kell!
Meg van!

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Tomika001
Léci tutsz adni egy képet hogy holvan mert elfelejtettem?
Kössz!<#help>

DJKonya
17:00-re legyetek ott.

sziasztok

Lenne egy olyan problémám, hogy megvettem a TDU t eredetibe, felraktam, elinditom és 15 perc után megáll a kép és berohad a hang.... csak gépresit lehet ilyenkor nyomni:S nemtudom mit kéne csinálni.. Ha ujrarakom utána is ezt irja ki.... megpróbáltam felrakni egy crackeltet is de azzal sem jó, ugyan ugy lerohad :S
a gépem pedig jó megy full grafon akadás nélkül szal az sem lehet gond, ha valaki tud segiteni pls irjon
köszönöm

Tomika001
Én megyek!<#vigyor3>

Az alaplapom felismeri ezek szerint, problémamentesen fut a vinyó jumper nélkül.
Kösz az infót 😊 "muszáj"

SeanJRRussel
Hányra leszel ott?mikortól van gyülekezõ???
Én lehet h laggolni fogok pedig minden ki lesz kapcsolva de lehet h már a windows nem a tuti.Szóval elõre is bocsi ha ilyen lenne 4 fõ felett szokott jelentkezni.

DJKonya
A kocsi mindegy, gyere a kedvenceddel. Nevem pedig DJKonya

BBird
Köszi a tippet, ki fogom próbálni. :-)
BBird
Mármint arra gondolsz, hogy server oldalon lag? Vagy nálam?
Nálam nehezen lehet, nem éppen 56k modemen tolom, meg aztán ha régen nem volt lag, most miért lenne? Tölteni sem szoktam... ilyenkor minden offon van, ha úgyis csak játszom. :-)
[HUN]FaTaL
Elõször is az muszáj. Másodszor SATA vinyón mit akarsz jumperelni? Max SATA1re lehet vissza, de ha tudja az alaplapod a SATA2t akkor annak nincs értelme.

[HUN]FaTaL
Ez mind-mind LAG.

Az új satás vinyómra fölraktam az xp-t, viszont a vinyót nem jumperoltam, ennek ellenére faszán mûködik minden.

Muszály Jumperolni ?

A mentéseidet tedd félre valahova, és rakd újra a játékot.
Ha ez megvan, akk a mentéseket másold vissza a helyükre.

HUNMemphis
Hello hello. Gaben és én jönnék szívesen.Remélem nem gáz hogy mi HC-be közlekedünk. Tudunk vezetni és a 200-as tempó ideális is.Remélem nem lesz gond a Layerekkel.
Kérdésem viszont lenne.
Amm milyen katos kocsit kell keresnünk és a mapon milyen néven találunk meg?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

SeanJRRussel
Én megyek cssak jó lenne ha olyanok lennének akik betudják tartani a szabáályokat és nem koccolnak 10mp ként.

DJKonya

Nos?

BBird
Eddig a hülye váltás úgy nézett ki (több hónapja, már éve is), hogy a kocsi vagy sávot váltott és gyorsan vissza, vagy hirtelen, minden jelzés nélkül átcsapott.
Ez most csinált olyat is, hogy 3 sávot rántott hirtelen, kacsázni kezdett, majd vissza, majd újra be középre.
Rendszeresen találkozom autóval, ami közeledtemre leáll az út közepén. Megijedt vajon? (És most nem arra gondolok, amikor szembe találkozom forgalommal)
Valami itt akkor sem stimmel... ez nem olyan, mint régen. :-)
[HUN]FaTaL
A leállás, hülye sávváltás eddig is megvolt. A szembejövõ pedig lag.

BBird
Üdv!

Több hónapja nem indítottam el a játékot, most újra belevágtam. Azonban furcsamód a gépi forgalom megzakkant az idõk során. Hülyén váltanak sávot, leállnak az út közepén, a szembesáv néha átjön a saját sávomba, stb. Lemaradtam valamirõl? Más is belefutott már ilyen problémába? Régen nem volt ennyire gáz a forgalom. :-(

Egy kis fõs magyar bandát is láttam rögtön az elsõ csatlakozáskor (orsyka, stb.) de elég hamar elvesztek, azután már szinte senkit. Egymás látása is nehezebbé vált az idõk során? Régen sem volt könnyû, de most hosszú percek után sem futottam késõbb senkibe. :-(
DJKonya
Holnap már merdzsóval ûzlek😛

Itt van a repteres is, be szállt a McLaren-en csávó is hát nem kicsit kaptam ki az astonnal😊 Mire végig sem értem a kifutón már szembe jöttek😄

fekete0012
köci

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

f majd a num 8-2 a föl-le, a 6 a jobbra 😊)