Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leveleztem a CD Projekttel, és azt írták, hogy a héten vitték ki a boltoknak, szóval hét második felében már lehet rá számítani, vagy legfeljebb jövõ hét.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szerk: most nézem hogy 19:30😄 akkor várhatlak titeket xD
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Jaj de figyelmetlen voltam :@
HARD CORE MOD kötelezõ!!!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Gt500-al talán.
Csak akkor tudom megtartani, ha valaki elöl menne és én meg mennék hátul, mert videozni szeretném és lehet h sok hívásom lesz , azt meg nem szeretném hogy lássátok hogyan kacskaringózok! JÓ LENNE HA ALIEN BHARAT EL TUDNA JÖNNI... 😊
Szabályok : minden ami a kreszhez tartozik!!! városban 70 km/h városon kívül 110 km/h autópálya 150-180 km/h
PLS vlki jöjjön vezetõnek, de olyan sofõrt kérek szépen, aki ugy tud menni mint pl Alien, õ jó krúzvezetõ!!!
Remélem feltelepül ujra a game 😊 xD
Kimi - The King of Spa
Úgy kb nekem is ezek a szabályaim, ha egyedül megyek valahova. (ami amúgy elég ritka, mert nem szeretek magányosan kocsikázni)
Nekem sincs ellenemre a 300as tempó, csak nem végig, meg mindenhol. Ahol lehet menni, ott mennyünk is, de ésszel.
Azt tudom javasolni, a hétfõre nézve, hogy egy B-C kategória, valamint a fent említett sebesség. Szóval 100-300+ ig terjedõ határok xD Csak ide azonos autók kellenének, az meg úgy nehéz. Ezért nem is szoktam MAY sebességgel menni, olyannal ami mindenkinek megy. <#hehe>#hehe>
Honda - The Power of Dreams
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Sok olyan kocsit látok Pl (Masarati Mc12) amik valamilyen egyedi színben pompáznak de én mégsem tudom õket megszinezni ( a masarati esetében a gyári fehér kék szín marad ) légyszi segítsetek :S
Amikor magamba játszok, a szabályaim: <#vigyor3>#vigyor3>
Ahol csak tudod, húzd meg a verdát végsebességig, de mehetsz nyugisan is. (Hangulattól függ)
Ne okozz balesetet, és ne menj neki senkinek, semminek. (Szalagkorlátnak Se)
Pirosnál állj meg !
Elõzés, és a többi kikötés a helyzettõl függ, és a hangulattól, de a lényeg hogy ne okozz balesetet !
Nem ígérem, hogy 250-300as száguldozás lenne, mert azt nem szeretem, és nem is lenne jó, sok hibalehetõség stb. Meg megállni is nehéz egy pirosnál 300al xD
Meg nincs is értelme sztem.
A kresszes krúzokat szeretem.
Test Drive Unlimited - Csokiskeksz(HUN)
Kimi - The King of Spa
Méert lenne gusztustalan a CD Projekt ( ARGG!)!<#ticking>#ticking>Csak elmondatnám hogy igenis nagylelkûek (még a sok hibáik ellenére is)! Ha egy **** bagázs lenne akkor nem adnának a Gamestar mellé most teljesen ingyen, egy választható dobozos játékot (Gears of War vagy UT3).<#worship>#worship>Én a GoW-ot kaptam az elõfizetésem mellé, amit már amúgy is megakartam volna szerezni.<#vigyor2>#vigyor2>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Kimi - The King of Spa
<#idiota>#idiota>Azé béke van <#taps>#taps>
Rizsrakétával mire asszociáltál?
Mostani krúz kicsit lassúcska volt, majd átteszem a SUBARU-mat egy másik kocsira xD B-C-D kat körül.
Ha nem az lesz akk megyek.
Kár, hogy nem lesz krúz... mind1. Info érettségi után jó lesz az a hétfõi is ^^.
Kimi - The King of Spa
Mennyi fos lambodzsini <#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
/OFF
Pénteken nem lesz krúz valószínûleg.
Hétfõn viszont megtartom szokásosan.
Kimi - The King of Spa
All hail the double x!
Test Drive Unlimited - Csokiskeksz(HUN)
Köszi mégegyszer.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Kimi - The King of Spa
Rototti: CD Galaxy-ban, még kapható volt kb. másfél hónapja az alap game, én ott vettem.
Kimi - The King of Spa
Pistu sztem még a régi verzsönt vette ott.
Kimi - The King of Spa
Illetve, akkor pistu, hogy a csodába vette meg a Tescoba? 😄
Mindenestre szerintem teszek egy kört és majd meglátom, csak biztosra szeretnék menni.
Az eu patch, akkor elég lesz neki?
Kimi - The King of Spa
Szeretném megvenni a játékot, és láttam, hogy a "Legjobb Választás"-on keresztül csak 1990 Ft. A kérdés az, hogy aki szintén így vette, az hol tette ezt meg? A CD Projekt-nek erre van külön boltja? Vagy ezt bármelyik üzletben meg lehet venni, ahol ilyennel foglalkoznak. És még valami, ha fenn van, elég hozzá az EU patch, amint a banneron látok, vagy kell még valami? Köszi elõre is a válaszokat!