Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
visszatértem 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

EnZsolt
Mindenkinek köszönöm a segítséget, egyszer csak sikerült elindulnia 😊

Üröm az örömben, hogy most már nincs idõm játszani, de ahogy lesz kipróbálom magam.

Még egyszer köszi a segítségeket!!!

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

AlieN911
MIkor csináltad a profilodat, akkor kipipáltad a Gamespy ID-s részt?

Honda - The Power of Dreams

EnZsolt
Nem, nem volt. 😞

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Warez TDU volt fent a gépeden ? Ha igen akk ''All Users -> Application Data -> TDU Mappából (ami relytett)törölj mindent, amire rá van írva hogy Addon. És a játék könyvtárából is !

Jajj a lényeg kimaradt<#falbav> a linkelt oldal: www.portforward.com<#banplz>

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Megcsináltam a TDU-t 😉 Akkor kinek kell megvennem a kocsiját????????

Misi az ezredes
Jajj bocsánat.

Gamespy-n létrehoztál egy accuntot? Ha nem akkor tedd meg és a megadott adatokkal hozz létre egy new profilt. Ha ez is sikerült már csak az internet kapcsolatod lehet rossz szerintem.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

EnZsolt
Kérlek tedd meg, hogy elolvasod a 79137-es hozzászólásomat, és utána próbálj meg segíteni, köszi 😊

Misi az ezredes
Online játékhoz 2000 HUF-ért meg kell vásárolnod. Ellenben nincs modod ezt az üzemmódot használni.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

rototti
EnZsolt
Nézegettem más fórumokat, de ott csak azt írták próbálkozzak, de eddig nem sikerült.

Valaki tud segíteni, hogy Entex melyik linkelt oldalról beszél?

A game eddig jónak tûnik, csak jó volna online is játszani vele 😊

Misi az ezredes
Warez tilos a topicba ha nem eredeti dologról akarsz beszélni valakivel, spuri az OFF topicba.

Igenisss BalanceArt bácsi !

Miért fáj neked ennyire, hogy mások meg akarják venni? Te nem akarod, kész. Térjünk már napirendre efölött.

EnZsolt
Köszi, már csak az a kérdésem, hogy melyik linkelt oldalon?

Ha van routered, keresd ki a a linkelt oldalon a listából, utána kikeresed a TDU-t is a következõ listából és le fogja írni, mit-hogyan csinálj. Ha van tûzfalad, vírusírtód iktasd ki õket egy próba erejéig.

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

EnZsolt
Mah, megvettem a Goldot, telepítettem, kulcsok rendben. Egy probléma van, hogy nem enged fel a szerverre. Akkor most, hogy tudok vele játszani, mert ha kiválasztom a profilt, akkor csatlakozni próbál, de nem sikerül neki 😞

csokiskeksz
Ez így van.

Test Drive Unlimited - Csokiskeksz(HUN)

Ebben igencsak kételkedem mert ez úgy tudom a CD Project egyedi akciója és csak Mo-n lesz kapható ebben a kondícióban. De legyen igazad, ha sajnálod azt a 2000 ft-ot.

DJKonya
Én most rendeltem meg egy órája, bár csak hétfõn vagy kedden hozzák ki :C

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Hogy kijött a Gold, nem kell sok idõ, és ingyen fogják majd osztogatni a megapackot.

Hát nekem kéne a megapack, mert nem egy nem öt nem is 10 kocsit használnék ki. ott a murci, a rufok, a moci 😮 meg a G katos verdák 😮 😊 ízlések és pofonok. de ha most megvennék a megapackot 3500 lenne xD így 2000 lesz a megapack meg game XD kb 8 kocsi nem kell majd...

AlieN911
Szerintem, akinek megvan és megveszi, az:
1: 2 CD-je lesz, így ha egyik elveszne/tönkremenne van még 1
2: Megapack is benne van, ami kb 4000 FT lenne amúgy, így csak 2k.
3: szerintem 2000 Ftot megér. Amúgy meg honnan szerzel kódot hozzá? Ennyi erõvel Te is vedd meg 2k-ért, jobban kijössz xD Én is ezt tenném, ha nem lenne már meg.

Rototti <#idiota>
Ne is vedd meg, lambordzsininél csak értelmesebb autók vannak benne <#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért béke van még mindig <#integet2>

Honda - The Power of Dreams

rototti
Ha warezt teszel fel akkor is látod az összes autót, csak nem tudod használni. Én is gondolkodtam, hogy megveszem (csak a mp-ért), de ha belegondolok tényleg alig használnám a verdákat... úgyis mindig murcival megyek <#love11>.
Egyébként nézve a tegnapi képeket, az eredeti tdu-s murci elsõ lökhárítója nagyon furcsa, a valóságban nem így néz ki. LP640 mod forever<#worship><#taps>

Kimi - The King of Spa

Viszont látja a megapack-os autókat is. Szerintem nagyon megéri azt a 2000 Ft-ot, bár tény, hogy én most veszem meg elõször és remélem befogadtok a közzösségetekbe 😊

Off (Goldhoz jár a megapack... 57 + jármû, és ki nem szarja le ? Ez megéri annak, aki most veszi meg elõször a tdu-t, de a többieket nem vágom. A jármûvek felével nem fogtok játszani...)

csokiskeksz
Én elõrendeltem az 576 pécsi üzletébõl, ma beszéltem velük telefonon, náluk csak jövõ héten lesz (hétfõn), mert csak akkor kapnak szállítmányt. Nem tudom ez mennyire érint másokat, de gondolom hasonló helyzetben van a többi 576 bolt is.

Test Drive Unlimited - Csokiskeksz(HUN)

Hmmmmm, valaki nem tud Veszprémben vagy 20 km-es körzetben egy Pc boltot? Lehet még Ajka meg Tapolca 😊 Már nagyon kéne a GOLLLDD 😄

Külföldiek félnek a Kawasaki Ninjatól ? <#buck>
Amikor még Kawasaki z1000-el hívtam ki valakit versenyre, azt mindig elfogadták, Ninjaval meg lehetetlen kihívni valakit...

Tegnapi termés, rátaláltam egy ritka gyári sport példányra, nagyon megtetszett 😊, így elhoztam, és mindjárt mentem is vele egy kis túrát.

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Holnap érkezik a Goldom a PC Dometól, lehet rendelni emberek...<#finom><#vigyor3>

rototti
CD galaxisban már lehet kapni, neten megrendelve kedvezményes ^^. Én ott vettem a régebbi verziót 1790 pénzért. <#taps>

Kimi - The King of Spa

Ma benn voltam a boltban, és mától kapható, ahova hoztak Goldot, mert ennél a boltnál csak szerdán van a termékhozás ,emiatt 1 hét múlva lesz meg😞

EnZsolt
😞 Az a baj, hogy személyesen átvenni, csak 10-15-ig lehet, az pedig nem lehetséges. De ha ott van, akkor kell lennie máshol is 😊 Ha jól látom a CD Galaxisnál is van.

Pc Dome online shop. Rendelni kell, ne menj csak úgy oda! Csak a visszaigazolás után (felhívnak) adják át.

EnZsolt
Megmondanád, hogy melyik bolt és hol? Mert akkor meló után odatekerek és veszek egyet 😊

SLICK
Na Media és 576 az van itt. Majd holnap meg is nézem. Köszi az infót!

Most kaptam a telefont, hogy mehetek az elõrendelt TDU Goldomért! Úgyhogy emberek, irány a bolt! Megapack!!!!

Úgy néz ki, ma végre befejezem ezt a ..... melót, és visszatérek a szigetre. Egész jól alakul eddig ez a nap.

pxxl
hát valszeg jah. am is kínában agyon adóztatják a nagy mocis autókat. azért (is) járnak sokan bringával.

All hail the double x!

EnZsolt
Nem tudom, azt nem írták, csak annyit, hogy a héten viszik/vitték ki a boltokba, és hogy a hét második felében már lehet kapni. CD Galaxis, 576, Media Markt stb.

Vagy legfeljebb rendelhetsz, ha nincs semmi ilyen a közeledben 😞

SeanJRRusselnak & Rotottinak, köszönöm a mai gurulást ! <#wink>
Nagyon fasza volt !!!

SLICK
és mi az esélye, hogy vidéken is kapható lesz? :S

drot
Jah és hitelre lehet?😄 1000000 elõleg 20000 hónap futamidõre?😄 Aztán majd szegény déd-déd unokám fizetheti ezt a szart amikor már szarnak fog számítani.Najó befogtam mostmá<#idiota>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

drot
Nah kiszámoltam és 24000 darab 20000-essel kellene kifizetni😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

drot
Csak készpénzre?Bazzeg mennyi idõ mire kifizeti a 480 millát 20ezresekben??😄😄 Egy bank egyáltalán kiad egyszerre ennyit?Hát ez ikszdéXD

DJKonya
/OFF
_:A?SDA:_S?_:AS?
"Csak kézpénzre vásárolható! "
/ON

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Falkon
Milyen kamionommal?
Milyen meglepi?
Bocs nem vagyok képbe.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

SRY 😞 csak meg ne ölj a scania vagy nem tudom milyen Kamionoddal ETS-bõl :S Ez volt a durva meglepi amit kaptam 😞

rototti
Mostanában nem megy a képfeltöltés........
kép1
kép2

Kimi - The King of Spa