Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és akkor mehetsz ezzel a verdával😄
de egyszerûbb ha csinálsz egy offline profilt felrakod a WAREZ packot veszel egy packos autód aztán letörlöd a packot!
de van egy mégegyszerûbb mod😄
asszem a Bnk/vehicles/-ben van valami neve ennek a default carnak azt átnevezed pl SKYGTR.bnk-ra és felülírod a skyline-t😄
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Amúgy milyen márka ? Én olyanokat találtam hogy VW, Audi, Fantázia autó...
Van akinek megvan 😊
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
drot: Háth nem tom, a megerõsítés nélküli videóknak, képeknek nem hiszem hogy lehet hinni...
Egyelõre van a sima TDU, én még nem vittem végig, ha nincsen semmiféle bug, és normálisan tudok gamelni vele, elvagyok még egy jó darabig.
Kimi - The King of Spa
Kimi - The King of Spa
Háát, sajna csak péntek jöhetne szóba. De még az se biztos.
Honda - The Power of Dreams
A 2-ik felvonás végén meg a kiírásom 😄 az kész... Fürdök !
És rájöttem ki tolt le az útról 😄 Amire visszaértem már a susnyásba voltam...
Konya: Az a módolt piros-sárga színü Audi érdekes. Nekem nincs módolt autó a játékban, de már versenyeztem egy két külföldivel, akinek pontosan ugyanígy nézett ki az autója XD Azóta is keresem azt az autót a boltokban, csak nem találom... lol
Amúgy szerintem is megérdemelne egy ráadást a tegnapi 😄 Amúgy olyan napon amikor nincsen vihar, most is egy elég erõs zivatar van a közelben, és elég szar cruise közben attól félni, hogy mikor megy el az áram, vagy a net...
Elképzelhetõ, hogy PÉNTEKEN 2009.05.22.-én repetázhatunk. Ha jó nektek. Idõpontot még nem tudok.
Péntekre, ha összejön, akkor majd lövök GPS-t és akkor nem körözünk egy rszen a szigetnek<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> Pedig nem akartam...<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Köszi a krúzt srácok.
Nem tudom, nincs semmi extra a képeimben. Csak a Skyline meg 350Z helyett van SUBARU
Nem képeket linkelek, mert kicsit sokk lett, megöltetek volna...
Elsõ felvonás:
11
22
33
44
55
66
77
88
99
TízTíz
Második felvonás:
111
222
333
444
555
666
777
888
999
TízTízTíz
123456789
Ezek elvileg kimaradtak ?
Cadillac Sixteen, Mazda MX-5 Miata '06, Mazda RX-8
Itt az oldal
Jaa és ha a házában akarja valaki megnézni a barátlistáját, akk menjen pl. az Install Challenge statisztikájához, és ott a barátaid statisztikáira is rá lehet keresni, az az ott egy barátlista ! Remélem sokaknak mondtam újat <#vigyor3>#vigyor3>

rosszul mondtam, nem az üres kocka, hanem a halvány az ahol még nem jártál.
np
shit happens
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit