Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A holnapi G kat. cruise elött jól jön <#vigyor2>

ucnlm
Tudom 😞
Költözik is hamarosan... Az egész atw fõoldalra is beriasztott nekem a múltkor, mellesleg adathalász weboldalnak jelezte tegnap az opera. Folyamatosan teszem újra az egész oldalt, de hiába, mindig megfertõzõdik 😞

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

A honlapod férges... Legalábbis az Avast jelzett, és a kapcsolatot megszakította.

ucnlm
Mázlid van, hogy az alapjáték kulcsa jó 😊 Addigis tudsz játszani, csak óvatosan a packos koscikkal 😊

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

Rosszindulatú vagy szerintem nem õk a hibásak... Az Atari közismert a lassú reakcióidejérõl és hogy leszarják az embereket<#levele>

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Valamit félrenyomtál, esetleg hibásan adtál meg, ilyen vételnél sokminden elõfordulhat.
Szerintem küldj E-Mailt, vagy hívd fel a boltot, ahonnan vetted, és ahonnan lekéne töltsd.
Más ötletem nincs sajnos.

Omlás
#80034 van valakinek ötlete mi lehet a gond ? 😞

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

A Test Drive Unlimited Gold Megapack kiegészítõihez, hibás Cd kulcsokat adtak ki !
A Cd Project már értesítette az Atari-t, és dolgoznak a problémán <#felkialtas><#felkialtas>elvileg, gyakorlatilag meg szerintem nem<#felkialtas><#felkialtas>

Sziasztok! Most vettem meg a legjobb választásos kiadású test drive-ot, feltettem a patchet és a megapacket is, majd amikor játszani akarok egy megapackos autóval, kiírja hogy "your downloaded content has not been saved. You will be disconnected"! Ha "sima" autóval megyek akkor meg semmi gond! Ha valaki tudja a megoldást az lécci ossza meg velem! Elõre is köszi!
Hopsz egy tényezõ, amit nem vettem figyelembe, infó adáskor...
Max fölrak egy Xp-t, vagy Windows 7-et a TDU miatt, de szerintem az utóbbit rakja föl. Megéri...

Fitti83
Simán menni fog. Nekem is E5200-m van, 2Giga ram mondjuk és 7600GT és 1280*1024-ben fullon 4XAA-val 30Fps mindenhol. De egyszer próbáltam 9500 GT-vel és ugyanígy ment. 😊 érdekes nem, max városon kívül volt 2-3Fps-el több.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

1 giga ram? vista mellett necces ha az van... ha xp akkor jó

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Oksa, de tény hogy a késésben az is közrejátszott, hogy egy ideig nem tudott csatlakozni a telt layer miatt.
De ezen semmi kedvem vitázni. sry

xD te még mindig itt tartassz ? Azthittem hogy már megvetted, és nagyban tolod...
Nálad is menne lazán, ne parázz, max. te is töltsél le warezt mielött megveszed, és próbáld ki...

EnZsolt
menne, talán maxon is, hogy hány fps meg ne kérdezd, mert lenyellek keresztbe 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Menne maxon is szerintem, az fps-ben nem vagyok biztos, de kb. 40-50 meglenne...
De tudom ajánlani, hogy mielött megveszed, töltsél le warez verziót, és azon kipróbálod...

Alien írta is hogy késõbb fog jönni olvass vissza -.-

maximum beállításokkal is? Kb. mennyi Fps-sel menne?

adikakk
és az én gépemen p4 2.4ghz 4gb ram és Sapphire Radeon HD2400PRO 512MB DDR2 AGP 8X

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

adikakk
és az én gépemen p4 2.4ghz 4gb ram és 512 es kari

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Lazán elfutna !

Ezen a gépen hogy menne a játék: Intel DualCore E5200 2,5 GHZ, 1 GB 800 MHz RAM, Gigabyte 9500GT 512 MB?

Omlás
Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy Metabolin keresztül megvettem a gamet leszedtem a letöltõ klienst elindítottam megadtam a mentési helyet majd folyamatossan a következõ üzit írja ki : Unable to load list.

Valaki tudna infót adni mi a problémája ? 😊

Köszi

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ott volt õ idõben tegnap is, csak tele volt a layer, és így nem tudott csatlakozni.

😄DDDD Juppppiii csak legyél ott idõben xD

Lehet, hogy ezúttal el is tudok menni! Csak beférjek!

Falkon
mondjuk csak max félórát tudok ott lenni. <#szomoru1>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Megyek!
(ha lehet)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

AlieN911
Holnap szerintem megismételem a "G" kategóriás krúzomat! 17:00-tól
Minen NORMÁLIS emberkét szívesen várok!!!

Honda - The Power of Dreams

Hnap is 😄DDD

Nem lehetne holnap ? Mert ma szerintem nem tudok fölmenni a szigetre, max késõ este...

Valaki nem szeretne ugyanolyan krúzt szervezni, mint a mitegnap volt? kresz, G kat, szabály... 😄

ucnlm
Valóban 😄 Nem is figyeltem 😊

80 000-ik hozzászólás !!! Én csak most vettem észre...

Köszönjük ucnlm ! 😄

Lobsterman
Olvassák el az e-mailjüket, és akkor tudni fognak több nem mûködõ játékról is 😛

Szerintem szarnak az egészre, mert nem tömegeket érintõ problémának fogják föl...

ucnlm
Hát nemtom, egyelõre kihagyom a telefont. Ahogy te is mondtad úgysem tudnak telefonon keresztül segíteni, email-t pedig már kaptak. Ha elolvassák a leveleiket úgyis rájönnek, hogy minden kulcs rossz.
(Te meg már gondolom úgyis közölted, hogy nem csak 3 rossz játék van 😊)

De remélem nem csak a Megapackos kódokon dolgoznak, mert nekem pl az alapjátéké sem mûködik. Igaz ugyan, hogy az megvan elsõ kiadásban is, de ha már megvettem, tartalékba azért csak legyen ahhoz is kulcsom 😊

TDU GOLDOSOK FIGYELEM!!

Nem azért nem válaszolnak, mert ég a pofájuk, meg ilyenek.
Én úgy csináltam, hogy felhívtam õket aztán küldtem nekik egy e-mailt.
Már dolgoznak az üyön, de mindenképpen hívjátok fel õket ugyanis õk csak három hibás játékról tudnak.
Holott senkinek sem mûködik...
A problémát õk sajnos nem tudják orvosolni, de ár felvették az Atarival a kapcsolatot ami ugye eléggé lassú lesz, tekintve az Atari reakciós idejét.
Most írtam neki egy e-mailt, hogy mi a helyzet szerintem még ma kapok rá választ és azt rögtön megírom ide is.
Amúgy hangsúlyozom nagyon kézségesek voltak, engem a tesztelésbe is bevonntak és kaptam tõlük teljesen új kódokat azzal sem mûködött persze.
Vagy az Atari adott nekik rossz kódgenerátort vagy rossz kódokat.
Habár ezeket úgy is megtudhatod, hogy bemész a boltba...
Ha van kikötés, azt úgyis kiírja a játék hogy mi.

Van pár autó, amit csak akk tudsz megvenni, ha pl. minden single player versenyt megcsináltál.
Vannak autók, amiket meg kell rendelni, a gép xxx idõ után jelzi, ha megjött az autó a boltba, és akk bemész és megveszed.
A legtöbb autóhoz viszont nincs kikötés.

Helo all! valaki tud egy jó Drift modos kocsit?? tdu centrálon egyet se találok :S ha valaki tud egyet pls linkelje!!!!!! TY
Gaben17
Nincs megkötés,ha megvan rá a pénz bemész és megveszed😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

EnZsolt
Bár most, ahogy megnézem, lehet, hogy egy F430-as lesz belõle 😊

Persze, elõtte mindkettõt kipróbálom, nehogy befürödjek.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

EnZsolt
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogyha összegyûlt a lóvé egy C-kategóriás autóra, de még abszolút Rookie vagyok, attól még azt megvehetem? Tehát nincs semmi kikötés hozzá?

Most egy Audi TT-t használok, de lecserélném egy Aston Martin DB9 Coupe-ra 😄

holecsko10
szint úgy köszönöm bocsi csak hogy most rakom fel a képet de elszállt az op rendszer

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Am tudja valaki mi az a digó?<#banplz>

Fitti83
Köszi a gurulást íHole és Tattix!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

adamfesto
THX!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

[HUN]FaTaL
Routert valószínû én is vennék egy géphez is. Bár nekem 2 van (asztali, noti) meg van még egy noti a családban így mindenképpen kellett.

http://goo.gl/gd6Zi5

ucnlm
Én is csak az XP tûzfalát használom pont a router miatt. De ha az nem lenne, biztos feltennék valamit 😊
Bár sztem egy routert akkor is beiktatnék, ha csak egy géprõl neteznék, van benne sok hasznos funkció és nem kell mellé túl sok kompromisszum 😊