Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Költözik is hamarosan... Az egész atw fõoldalra is beriasztott nekem a múltkor, mellesleg adathalász weboldalnak jelezte tegnap az opera. Folyamatosan teszem újra az egész oldalt, de hiába, mindig megfertõzõdik 😞
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
Szerintem küldj E-Mailt, vagy hívd fel a boltot, ahonnan vetted, és ahonnan lekéne töltsd.
Más ötletem nincs sajnos.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A Cd Project már értesítette az Atari-t, és dolgoznak a problémán <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>elvileg, gyakorlatilag meg szerintem nem<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Max fölrak egy Xp-t, vagy Windows 7-et a TDU miatt, de szerintem az utóbbit rakja föl. Megéri...
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
De ezen semmi kedvem vitázni. sry
Nálad is menne lazán, ne parázz, max. te is töltsél le warezt mielött megveszed, és próbáld ki...
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
De tudom ajánlani, hogy mielött megveszed, töltsél le warez verziót, és azon kipróbálod...
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Olyan problémám lenne, hogy Metabolin keresztül megvettem a gamet leszedtem a letöltõ klienst elindítottam megadtam a mentési helyet majd folyamatossan a következõ üzit írja ki : Unable to load list.
Valaki tudna infót adni mi a problémája ? 😊
Köszi
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
(ha lehet)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Minen NORMÁLIS emberkét szívesen várok!!!
Honda - The Power of Dreams
Köszönjük ucnlm ! 😄
(Te meg már gondolom úgyis közölted, hogy nem csak 3 rossz játék van 😊)
De remélem nem csak a Megapackos kódokon dolgoznak, mert nekem pl az alapjátéké sem mûködik. Igaz ugyan, hogy az megvan elsõ kiadásban is, de ha már megvettem, tartalékba azért csak legyen ahhoz is kulcsom 😊
Nem azért nem válaszolnak, mert ég a pofájuk, meg ilyenek.
Én úgy csináltam, hogy felhívtam õket aztán küldtem nekik egy e-mailt.
Már dolgoznak az üyön, de mindenképpen hívjátok fel õket ugyanis õk csak három hibás játékról tudnak.
Holott senkinek sem mûködik...
A problémát õk sajnos nem tudják orvosolni, de ár felvették az Atarival a kapcsolatot ami ugye eléggé lassú lesz, tekintve az Atari reakciós idejét.
Most írtam neki egy e-mailt, hogy mi a helyzet szerintem még ma kapok rá választ és azt rögtön megírom ide is.
Amúgy hangsúlyozom nagyon kézségesek voltak, engem a tesztelésbe is bevonntak és kaptam tõlük teljesen új kódokat azzal sem mûködött persze.
Vagy az Atari adott nekik rossz kódgenerátort vagy rossz kódokat.
Ha van kikötés, azt úgyis kiírja a játék hogy mi.
Vannak autók, amiket meg kell rendelni, a gép xxx idõ után jelzi, ha megjött az autó a boltba, és akk bemész és megveszed.
A legtöbb autóhoz viszont nincs kikötés.
Persze, elõtte mindkettõt kipróbálom, nehogy befürödjek.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Egy olyan kérdésem lenne, hogyha összegyûlt a lóvé egy C-kategóriás autóra, de még abszolút Rookie vagyok, attól még azt megvehetem? Tehát nincs semmi kikötés hozzá?
Most egy Audi TT-t használok, de lecserélném egy Aston Martin DB9 Coupe-ra 😄
TDU,ETS2 Nick: holecsko

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
http://goo.gl/gd6Zi5
Bár sztem egy routert akkor is beiktatnék, ha csak egy géprõl neteznék, van benne sok hasznos funkció és nem kell mellé túl sok kompromisszum 😊