Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Tûzfal szoftvernek nekem bõven elég a Vista belsõ tûzfala, rendesen konfigurálható.

http://goo.gl/gd6Zi5

adamfesto
Még jó hogy én nem voltam ott...<#duma>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

ucnlm
Ha rám mész ott van egy olyan, hogy new. Utána pont olyan, mintha csinálnál egy fotót, lekapod, elnevezed, miegymás, a különbség, hogy a végén bookmark lesz belõle.

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

adamfesto
Tudom, hülye kérdés, de én miért nem tudok bookmarkot csinálni?
Hogyan kell egyáltalán?
Tudom, a 4-ik a menük között...

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

ucnlm
Nem szívesen használnám a DMZ-t; hamár ott a router, önszántamból nem dobom el a velejáró plusz védelmet (ráadásul ez nem zabálja a fölös erõforrásaimat, míg egy állandóan futó sw-es tûzfal igen. Tól-ig portnyitogatás még mindig kevésbé veszélyes.
De nyilván helyzet, használat mikéntje és egyénfüggõ mire van szükség 😊

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

[HUN]FaTaL
Mekkora TÉKed volt 😄

Amúgy DMZ+szoftveres tûzfal, ha nem elég a hely.

http://goo.gl/gd6Zi5

ucnlm
Az egy igten hasznos opció lehet! 😊
Nekem is routerem van amúgy, de szerencsére nem kellett portot nyitni. Kingedtem a TDU-t a tûzfalon és mûködik.
(Aminek mellesleg azért örülök, mert a routerem egyetlen hátránya, hogy csak 6 szabad sor van portforwardra és az kell másra.)

ucnlm
Kösz Balee! Ezért kérdeztem, mert nekem sem jött válasz, de akkor nem rossz címre ment, mert én is ide írtam. Most már jó lenne ha hamar megoldanák... Lexust és roadster Murcit akarok!!!! 😊

Én kb. 2 hónapot szo...am, amíg kiderült hogy a router miatt nem látom, vagy csak ritkán a playereket.

De szerencsémre nem kellett utána vacakolni a router beállításokal...
Nem kellett portot nyitni, és a router tûzfalát se kellett kikapcsolni.
Volt egy opció, hogy az online játékok elõtérbe helyezése, fontossági szempontból.
Ezt kipipáltam, és azóta nincsen gond, habár ez az én routerem egy funkciója, a legtöbb esetben több mint valószínü hogy portot kell nyitni a játéknak, végsõ esetben meg a router tûzfalát kell kiiktatni.

balee4
nekem se, ne aggódj, biztos el vannak havazva vagy ég a pofájuk 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Lobsterman
Nekem még a levelemre sem válaszoltak 😞

Hehe xD No Problem, csak máskor finomabban <#ejnye1> 😛

Nekem már az nem tetszett, amikor a kikötõtõl jöttünk, az autópálya feljárónál egyszercsak elkezdett emelkedni a kocsi hátsója, és csak nézni tudtam, hogy préselõdök a falhoz...
A hátam mögött, voltak kb. hárman, akik jobbra-balra csuszkáltak, most nem akarok mutogatni hogy ki volt.
Utána kezdtem én is szabálytalankodni...
A nyugati part fele menet, Sean barátunk jóvoltából kaptam egy lökést hátúlról, úgy hogy az oszlop adta a másikat. Ezek után én már szartam az egészre, szerintem innentõl voltam már teljesen szabálytalan...
Dozoo a kemény besorolásaimért elnézést kérek !

Alien "G" kat. Cruise gyülekezõ:

A mérgemet kihajtottam a "kressz" cruise után, Gabesszal gurultam egy nagyon jót:

balee4
én a [email protected], de mégcsak nem is válaszoltak, vki már kapott új kulcsokat?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

gamer1989
Köszönöm a segítséget, tényleg router volt a hibás. Mégegyszer kösz.

Gigabyte EP45C-DS3P, Intel Core2 Duo E8500 3.16GHz, OCZ XTC Platinum 2x2GB 1066mhz, NVIDIA GeForce 8800 GT TDU név:Gamerfan1989

<#nemtudom>

Nem tudom mért nem tûnik fel ezeknek az embereknek, hogy a többiek nem úgy mennek, mért jó az neki ha utálják?

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

xD Skorpió ellen én is így mentem :S
<#idiota>

Király volt a Krúz jeeee kell még ilyeeen!!!

Rajzoltam 😄

Fennakadtam :S

Lett lámpáp a sötétben 😄

Gyorsan hajtottam biztos Úr? :S

De nem õ játszott olyat hogy ki a sor mellé és akkor ami a csövön kifér...
Mellesleg így kellett mennem, hogy ne furakodjon be elém:

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Newlife is HC nélküli volt XD

Érdekes volt az már biztos... Bal oldali sávban haladós, helyrõl kitúrós, 200al HC nélkül belémszáguldós emberkéknek köszi a részvételt(HC nélküli nem newlife, hanem egy másik emberke...😉).

SeanJRRussel
Köszi a G-s krúzt a normálisabb résztvevõknek.A végén megszakadt a netem úgyhogy már nem mentem visssza.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Azt hiszem Usamennek volt ilyen gondja. Ha jól emlékszem, nála a router volt a hunyó, de majd õ elmondja, amikor benéz.

gamer1989
Senki nem tud segíteni hogy mi lehet baj? Fenn vagyok online és a többi online player nem látszik :S PLS valaki help!

Gigabyte EP45C-DS3P, Intel Core2 Duo E8500 3.16GHz, OCZ XTC Platinum 2x2GB 1066mhz, NVIDIA GeForce 8800 GT TDU név:Gamerfan1989

jofer
JohnnyVTI!

Jújjjj, de nagyon állat... Hát nekem csak az alap verda van, 4 alufelnivel feldobva! Ez mindent visz! A fényezése nekem túl "nídforszpídes", de az optika... az odaver!

Köszi a videót! <#worship>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

AlieN911
Most megyek, sry a késésért. Kattanjatok rám

Nembaj, a fó, hogy van.

Honda - The Power of Dreams

hehe 😄 majd utána nem tudnak szivatni 😄

kezdõ vok mi az a bookmark?? pixxel? :S
Oksa máskor az lesz...

Alien van két jó, és egy rossz hírem <#wink>

A jó hír hogy megtaláltam az autót Traden.
A rossz hogy amikor rákattintottam hogy megvegyem, kiírta hogy az autó már nem elérhetõ.
Utána már nem találtam, szal valaki megvette elöttem <#szomoru1>

A másik jó hír, hogy 210e-ért, találtam Shelby-t, habár ez inkább nekem jó hír, mert egy 10 essel, kell csak többet rá költenem...

Azért kösz a jószándékot 😄

pxxl
de ha meg már motorral bennt vagy akkor miért nem csinálsz egy bookmark-ot aztán betöltöd ha autóval vagy <#banplz><#lama><#kuss>

All hail the double x!

oh thx 😊
pxxl
jah érd el a 45%ot akkro kinyílik.

am meg a bejártanál jobb oldalt van 1-2 virág azokon be lehet ugratni a pályára.

All hail the double x!

Helo! Lenne egy kérdésem.. autóval hogyan lehet bejutni a versenypályára?? mert motorral megy.. beugratok a reptére onan pedig egy dombon a pályára.. de ez autóval sose sikerül 😞😞 valaki tudja a megoldást??
pxxl

All hail the double x!

ucnlm
Ti milyen címre írtatok a CD Projektnek a Gold rossz cd kulcsaival kapcsolatban?

luspaydavid
Ahha kösz megpróbálom és ha rákattintasz ellehet olvasni de mind1 Köszi megpróbálom!

The Truck Is My Life

eredeti vagy nem eredeti?
Ha eredeti: Olvasd el mi van odaírva 😄
Ha nem eredeti: crackeld, de az itt warez és azt...

luspaydavid
Hello! Megvolt már a játék régebben de új a vinyómvan és felretam majd ezt írja ki akkor most mi van?

The Truck Is My Life

Nyugi 😄 Tudod pause!!! XD

Hogy rohadna szét a szája a sok parasztnak a szerveren... Megyek lazán, nyugodtan, pirosnál megálva Camaroval, direkt utánam jön a barom, de még azért van 400 m köztünk...
Megállok pirosnál nézek hátra hogy mi a lófa...t akar, 100000000 -el belém jön, de nem kikerül, hanem direkt nekem... Utána odanyõgi h sorry, pedig az utolsó pillanatban nekem kormányoz.
Még jó hogy nem törik az autó a játékban, mert akkor percenként lehetne a szervízbe menni, ilyen barmok miatt... <#boxer>

xD rossz topik, bocs......<#banplz>

és ki kérte a véleményed?

van akinek 10000 szer több modja van benn :S van benn 1 kocsi, egy felni, meg egy rendszám lenne 😄

kazai21
Ott leszek😉
#79950: Süllyed bele a betonba..:L

Mi equipo favorito: Real Madrid

Szegény játékot agyonmódolod.... Nem csodálkozok.

Ilyen most

És ilyennek kéne lennie

Sziasztok! 😄
mitõl van az, hogy berakom a rendszámot amit készítettem és akkor a textúra ilyen sima narancssárga színû lesz :S ??? pedig ugyanaz van meg amit csináltam ugyanúgy is rakom be :S Help! így csúnya...

AlieN911
Mennyire 7 után?

Entex: Sry kifagytam....😄
radial.eng mit is csinál? Mióta megvan a game, nem csináltam azzal semmit. Nem csinál gebaszt?

Honda - The Power of Dreams