Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
egérgörgõ 😄

EnZsolt
Nem akarlak elszomorítani, de nekem egy óra alatt válaszoltak egy mûködõ kulccsal 😊

Viszont még mindig nem tudom, hogy lehet zoomolni a térképen, valaki???

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

balee4
akkor csak engem szarnak le, király xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Én majd a krúz után írom be az új kódot, most nem szórakozom ezzel.

rájöttem hogy nincs azért iratm is h nem vok biztos benne XD

Lobsterman
Én is megkaptam már a kódot. Én beregisztráltaátékot a cdprojectnél a könyv hátán levõ kóddal, írtam nekik egy hibajelentést múlt héten, és most küldték a kódot. Úgyhogy aki nem akar telefonálgatni az ezt is megteheti.
Már csak egy kormányt kéne venni xD

balee4
na elküldtem nekik a Megapack kódját, végülis csak az a rossz, remélem még ma megkapom az újat 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

EnZsolt
Yeah, már én is megkaptam a jó kódot, szerintem meg is veszem a Countach-ot 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

balee4
egy 2 órája írtam nekik másodszor, de megint nem válaszoltak, most küldjem el nekik a 2 kódot? vagy csak a megapack kulcsát?

DOZOO: Véletlenül nem a Chevrolet Camaro z28-ra gondoltál? Mert olyan amit te írtál tudtommal nincsen!<#banplz>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ucnlm
Húhúhú én is megkaptama kódot! Végül csak felhívtam õket, de kiderült, hogy már elküldte az újat, ettõl függetlenül nem ártott a dolog, mert az alapjátéké is rossz. Azt mondta ez egyedi hiba, mert más még nem jelezte, vagy pedig elírtam. Kipróbáltam újra, de nem elírás, ugyanúgy nem castlakozik vele, uh ezzel még elleszünk egy darabig, de hálisten' a korábbi vételbõl van alapjátékom 😊
Jellemzõ, hogy persze pont ma este nem leszek itthon, nade mindegy, próbaképp azért gyorsan vettem egy Lexust, oszt' majd holnap bejáratom <#vigyor>

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

pxxl
<#ticking><#pardon1>

All hail the double x!

Dozoo & Csoli <#felkialtas>

Ha valami jó zenét találsz, és megtetszik Youtubeon, másold ki a címét, vagy ha hibás a cím, vagy nincsen, akk nézz utána, és töltsd le torrenten, vagy valamilyen Mp3 oldalról !
Ha kell, küldök Pm-ben Mp3 oldalakat, vagy használj Rapid letöltést, ha nincs torrneted, vagy mindkettõt.
Én max ha tényleg nincs más, akkor töltök le Youtuberól zenét, és amennyire tudom feljavítom a minõségét, mert amúgy egy rakás szar.
A stúdió minõség az messze a Youtube minõség fölött van, és ha kérhetlek titeket, a Youtube verziót ne terjesszétek, csak ti használjátok.

THX

pxxl
<#nyes><#idiota>

All hail the double x!

EnZsolt
Akkor azt hiszem én is írok nekik 😊

Egyébként az miért lehet, hogy a térképemen nem mûködik a zoom? Nyomom, görgetem az egeret, de semmi, pedig az optionsbe engedélyeztem is az egérgörgõt <#nemtudom>

SeanJRRussel
Felhívtam a számot,mondtam az emberkének h mi van,leelenõrizte h kapott e tõlem e-mailt és mondta h a következõt nekem küldi<#mf2><#buck>
Isten áldja meg õket

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

énis most kaptam meg az elõbb 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Megkaptam a kódomat bi-bi 😄

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

az elõbb beszéltem velük telón.. azt monta az úriember, hogy e-mail-ben el kell küldeni a nem mûködõ megapack kódot, ami a borítóban van, és holnap vagy holnap után kapják meg az új kódokat az ataritól, amit postáznak majd..

balee4
remélem asszem írok nekik én is mégegy mail-t

Én Chevrolet Camaro z08 asszem z08 de biztos h chevrolet camaro... 😄

Falkon
Én is megyek.
Írja le mindenki mivel jön.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

ucnlm
Jah, hülye vagyok, gondolom a regisztrációs kóddal azonosítják... 😄

TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)

ucnlm
Írtam nekik mégegy levelet a biztonság kedvéért. Egy kérdés: nyilván nem küldözgetnek boldog boldogtalannak egyedi kulcsokat, szóval hogyan is történik a bizonyítása, hogy a játékom eredeti? (Tartok tõle, h a számla nincs meg, mert eg barátom vette át a játékot és nem tette el, vagy nem találja).
Vagy csak simán elküldöm nekik a meglévõ kulcsokat és ellenõrzik, hogy valóban kiadtak ilyet?

Én is beszéltem ma velük, és megígérték, hogy a napokban mindenki, aki eddig írt nekik a problémáról, kap egy új, mûködõ kódot. Ha pedig valaki kimaradna, vagy eddig nem írt, az szerintem tegye meg, mert az a tuti.

MSZATESZ, köszi, hogy ilyen lelkiismeretesen tudósítottál mindannyiunkat!<#worship>

Goldosok figyelem!!!

A probléma megoldódott a Cdprojektnek sikerült felvenni a kapcsolatot az Atarival!!
Én már meg is kaptam az új kódot amivela játék hibátlanul mûködik.
Kérlek benneteket, hogy elõször hívjátok fel a füzet hátuljában lévõ telefonszámot és utánn ha kérik írjatok e-mailt.
Én is így tettem, mostmár valószínûleg mûködni fog mindenkinek az új kóddal.
A Cdprojekt a problémáról nem tehetett, az Atarival kellett leokszolnia a dolgot ezért tartott ennyi ideig.
Remélem mindenkinek sikerülni fog az új kód beszerzése, nagyon segítõkészek engem a tesztelésbe is bevonntak, szerintem nem lesz gond.
Sok sikert mindenkinek!!!
AlieN911
Nem abból, hanem abból, hogy akit megelõznek, nem bírja elviselni, és egybõl nekiáll keménykedni...
De akkor legyen egy sorrend, és azt tartsátok be. Nekem mind1, csak ne legyen megint anyázás,meg ilyenek.

Remélem jössssz 😊

Honda - The Power of Dreams

Pont az elõzgetésbõl vannak a problémák...

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

AlieN911
Hagggyátok már h. ki mit csinált. Mindenki 1-2x elbasz valamit. Nem kell "visszaadni" neki stb... Normálisan kell menni, egymás mögött, hagyni kis távolságot, és figyelni. Ennyi. Nagyon nehéz... Sztem a sorrend is változhat, egymást elõzgethettek, de csak normálisan, meg mindenkinek udvariasnak kéne lennie. Mindenki mennyen hátul, elöl stb.. (Persze kivéve én, mert én tom az utat xD)

Mindenki megmutathatja, hogy mit tud... Itt lehet keménykedni, meg menõzni, h. ki tud sávban maradni, vagy CSAK a saját sávjában driftelni stb...
A nem létezõ 3 éves öcsém is végig tudna menni a szigeten, h. nem tartja be sávokat, stb...<#falbav>

Ez jó vicc..végig hátul xD

kazai21
Oké,normális leszek.
De nem is csináltam semmit néha elfékeztem magam de mindenki elfékezte magát.
Jahh meg szinte egész végiig hátúl voltam nagyon levoltam maradva..

Mi equipo favorito: Real Madrid

AlieN911
Felejtsd el...
VAGY
NORMÁLIS leszel.

kazai21
Én is megyek😊😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

ÉN MEGYEK!!! jó lesz megint 😮 😄

<#vigyor><#worship> Már benn is van a Gambe...

AlieN911

A lényeg lemaradt.. xD
Én ismét Elenaor társaságát élvezem majd.

Kicsit késtem valóban, 5percet, + a layerbe kerülés megint 5-8 perc volt, azthittem szétfejelem a falat...
Most idõben ott leszek, nem kell elküldenem semmi fontosat xD

USAMEN: Az elsõ nem az én ízlésem, de a második zene az nagyon bejön!!<#worship> Megyek és szedem is le ezerrel a YouTube-ról.<#nyes>
Gyarapodik a film zenéim ezáltal megint. <#buck>

Mindannyiunknak ez a gondja támadt, sajnos. Ha visszaolvasol fele részben errõl szól a fórum. Várjuk a megoldást a kiadótól. Az alapjáték mûködik Megapack nélkül.

hello. Megvettem a TDU-t LV kiadásban de nem akar menni mert indításnál az írja hogy check your network or your gamespy account pedig azt már megcsináltam
Szevasztok!
EnZsolt: Nézd meg hogy a Driving Asist (D-betû)min van! Ha nem Driving Aid-on van tedd át arra. Amúgy meg a legjobb E kategóriás kocsi a játékban a Nissan Skyline!

balee4
durva, most újra megjelenik a játék? gondolom ezek már a jó változatok...

Omlás
Akkor tényleg nem értem miért nem hajlandó elkezdeni letölteni 😞 Folyamatossan Unable to load list ... már végigolvast atari fórumot metaboli fórumot de nemigen találtam használható infót. :S

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Kötéltáncos
Anno én is digitálisan vettem meg a megapackot és az alapjátékot is. Semmi gondom nem volt vele.

[HUN]FaTaL
Metabolival semmi gond nem volt, ott vettem meg a packot.

http://goo.gl/gd6Zi5

Omlás
Hát a support nemigen töri magát a válaszra 😞 tök jó hogy idõt akartam spórolni azzal hogy digitálisan veszem meg letöltöm telepít és játszik. Persze, hogy nem jött össze az lesz a vicces ha csak kidobtam a lóvét az ablakon ...

A problémám még mindig : #80034

Akinek van Metabolis tapasztalata esetleg hasonlóan járt ne tartsa vissza 😊

thx

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

pxxl
pedig a Nissan 350Z Nismo a legjobb E kat. autó. még a NIssan Skyline ami talán jobb.

All hail the double x!

ha E, akkor csak E, nincs erõsebb kocsival menet 😊

amúgy miért adnád el? vegyél mellé egy másikat is 😊

EnZsolt
Ha egy versenynél E kategória van megadva, akkor lehet jobb kategóriás autóval is menni, vagy csak E-vel?

Mert most vettem egy Nissan 350Z Nismo-t, de eladnám, ha lehet, mert nagyon csúszkál a segge egy élesebb kanyarnál 😞 Bezzeg mikor kipróbáltam, annyira nem tûnt vészesnek 😊

Lehet ki kéne tenni, nagy piros betûkkel, a banner alá, hogy MEGAPACK CD KULCS = FOS! Nem?

balee4
Én sem telefonálok egyelõre nekik, emailt már kaptak múlt héten, de még nem válaszoltak rá.

Nathan66
lift and squat gotta tear the g3round <#alien2>