Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont még mindig nem tudom, hogy lehet zoomolni a térképen, valaki???
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Már csak egy kormányt kéne venni xD
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Jellemzõ, hogy persze pont ma este nem leszek itthon, nade mindegy, próbaképp azért gyorsan vettem egy Lexust, oszt' majd holnap bejáratom <#vigyor>#vigyor>
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Ha valami jó zenét találsz, és megtetszik Youtubeon, másold ki a címét, vagy ha hibás a cím, vagy nincsen, akk nézz utána, és töltsd le torrenten, vagy valamilyen Mp3 oldalról !
Ha kell, küldök Pm-ben Mp3 oldalakat, vagy használj Rapid letöltést, ha nincs torrneted, vagy mindkettõt.
Én max ha tényleg nincs más, akkor töltök le Youtuberól zenét, és amennyire tudom feljavítom a minõségét, mert amúgy egy rakás szar.
A stúdió minõség az messze a Youtube minõség fölött van, és ha kérhetlek titeket, a Youtube verziót ne terjesszétek, csak ti használjátok.
THX
Egyébként az miért lehet, hogy a térképemen nem mûködik a zoom? Nyomom, görgetem az egeret, de semmi, pedig az optionsbe engedélyeztem is az egérgörgõt <#nemtudom>#nemtudom>
Isten áldja meg õket
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
Írja le mindenki mivel jön.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDU nick: ucnlm -> Keress meg! (Nem veszek részt szabályos, kresz, vagy HC meglétét kötelezővé tévő krúzon, szervezz hagyományosat is néha a kedvemért :D)
Vagy csak simán elküldöm nekik a meglévõ kulcsokat és ellenõrzik, hogy valóban kiadtak ilyet?
MSZATESZ, köszi, hogy ilyen lelkiismeretesen tudósítottál mindannyiunkat!<#worship>#worship>
A probléma megoldódott a Cdprojektnek sikerült felvenni a kapcsolatot az Atarival!!
Én már meg is kaptam az új kódot amivela játék hibátlanul mûködik.
Kérlek benneteket, hogy elõször hívjátok fel a füzet hátuljában lévõ telefonszámot és utánn ha kérik írjatok e-mailt.
Én is így tettem, mostmár valószínûleg mûködni fog mindenkinek az új kóddal.
A Cdprojekt a problémáról nem tehetett, az Atarival kellett leokszolnia a dolgot ezért tartott ennyi ideig.
Remélem mindenkinek sikerülni fog az új kód beszerzése, nagyon segítõkészek engem a tesztelésbe is bevonntak, szerintem nem lesz gond.
Sok sikert mindenkinek!!!
De akkor legyen egy sorrend, és azt tartsátok be. Nekem mind1, csak ne legyen megint anyázás,meg ilyenek.
Remélem jössssz 😊
Honda - The Power of Dreams
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
Mindenki megmutathatja, hogy mit tud... Itt lehet keménykedni, meg menõzni, h. ki tud sávban maradni, vagy CSAK a saját sávjában driftelni stb...
A nem létezõ 3 éves öcsém is végig tudna menni a szigeten, h. nem tartja be sávokat, stb...<#falbav>#falbav>
De nem is csináltam semmit néha elfékeztem magam de mindenki elfékezte magát.
Jahh meg szinte egész végiig hátúl voltam nagyon levoltam maradva..
Mi equipo favorito: Real Madrid
A lényeg lemaradt.. xD
Én ismét Elenaor társaságát élvezem majd.
Kicsit késtem valóban, 5percet, + a layerbe kerülés megint 5-8 perc volt, azthittem szétfejelem a falat...
Most idõben ott leszek, nem kell elküldenem semmi fontosat xD
Gyarapodik a film zenéim ezáltal megint. <#buck>#buck>
EnZsolt: Nézd meg hogy a Driving Asist (D-betû)min van! Ha nem Driving Aid-on van tedd át arra. Amúgy meg a legjobb E kategóriás kocsi a játékban a Nissan Skyline!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A problémám még mindig : #80034
Akinek van Metabolis tapasztalata esetleg hasonlóan járt ne tartsa vissza 😊
thx
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
All hail the double x!
amúgy miért adnád el? vegyél mellé egy másikat is 😊
Mert most vettem egy Nissan 350Z Nismo-t, de eladnám, ha lehet, mert nagyon csúszkál a segge egy élesebb kanyarnál 😞 Bezzeg mikor kipróbáltam, annyira nem tûnt vészesnek 😊
Lehet ki kéne tenni, nagy piros betûkkel, a banner alá, hogy MEGAPACK CD KULCS = FOS! Nem?