Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
Itt van ez a pixel is egy kibaszott nagy provokátor, nem vallja be de akk örül a legjobban ha belhé van, és ez meglátszik a hozzászólásain is ! Ladics se vallja be hogy nincs igaza, és erre Norby bizonyítékokat is felhozott tegnap, de ha mersz neki szolni h figyelj haver qrwára nincs igazad, csak provokáló módon alaptalan, és szemétben gazdag hsz-ek jönnek rá válasznak ami csak olaj a tûzre, utána meg van sértõdve hogy merik le vérpistikézni. xD Nevetséges !
Látom grabovszki is beszállt a sorba, multkor vele azért volt balhé mert azthitte hogy az egyik hsz ben lekockázom, xD mikor qrwára félreértette amit írtam, és elkezdett rá pattogni. Úgyhogy lehet itt játszani a "ki vagyok én embert" de qrwa nagy tévedésben vagytok, és magatokat produkáljátok fölöslegesen ! (Sry a vége nem neked szólt)
All hail the double x!
13 éve itt. Szép idő.
All hail the double x!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
láma
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
És igen egy gyépés fa.znyalogató vérpistike vagy ! Asszed hogy mocskos a szád megilyed bárki is tõled ? Ez csak arra utal hogy rég nem mostál fogat te féregnyúlvány ! Hozzál fel bizonyítékot az igazadra, utána pofázzál B+
Megcsinálod mindenhol a balhét, majd utána fényezed magad te aljadék, ma is linkeltelek, meg amúgy is eleget a qrwa moderátori topikba hogy nem bírsz magaddal de mi van lefizetted õked ? Mert a kibaszott bant sose kapod meg... Jahogy a csótányok mindent túlélnek, bocs ! Álltál volna keresztebe és fulladtál volna meg anyád seggében mikor világraszart egy ilyen nyomorékot mint te ! (lehet linkelni a mod topikba elhiheted h leszarom)
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
norbi te meg asse tudod mi történt inkább akkor kussoljá oké? kösz
vérpistike pf.
én rendeztem a balhét én mert csak úgy hetszbõl baszogatok mindenkit ja ez vagyok én széép...
püföllek én anyád apád helyett szívesen közöd nincs hozzá szargyerek...
De a legjobb ez: #83424 te haver oké hogy véded mint a kõfal a ****kat
de ez nem így kezdõdött áh elvagy te tévedve.. és hol érdekel ki szál rá arra a fostalicskára én kiállok magam mellet egy ilyen szarember nekem ne ugasson be ki õ hallod? dagatt pojáca 1 szájberhõs így én is ez vagyok de mondom " hozok én láncot acél rudat baseball ütöt" nekem is van öcsém és? ettõl vagy ember? jó hogy nem szúrsz nyakon mint 1 cigány te revdás olyan vagy mint õk nagymenõ nyakonszúros szaremberek, megse érdemled az életedet nézzé má magadra, bebúvadsz a szobádba kijelented hogy van ilyen meg olyan illegális XDXDXD cuccod ami szép geci jó és ? kiütöd vele a monitort? ennyi vagy 1 szánalmas ember😄
errõl ennyit szájhõs!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
TDU nick: WAndrew26[HUN]
Holnap 10-kor amúgy is odagyûlünk a klubházhoz páran, ami Honoluluban van az Amerikai Autótuning mûhelytõl nem messze.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
USAMEN! Mehetek én is a klubodba? Te tudsz meghívót küldeni? vagy nekem kell rád keresnem?
Thx!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Hát nem érdekes? DE ugyebár newlife a szemét meg az aki mindenkibe beleköt. Szerintem nem kéne annyira ugatni pláne nem ilyen stílusban! Elég szánalmas, amit itt és a bt-ben is lerendezett Ladics. Úgyhogy még mielõtt bárki mellett kiállnál és igazat adnál neki pixel elõbb járj utána egy kicsit. NA OFF VÉGE!!!
All hail the double x!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
TDU,ETS2 Nick: holecsko
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA