Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
én jókat röhögök azon hogy így felbassza magát mindenen 😄 gyorsabban tellik a munkaidõ is 😄

All hail the double x!

Atti12
Alapból nem értelek titeket 😊 Ez egy forum, bárki bármit írhat, az én szememben nincs túl sok jelentõsége 😄. Ezért is nem lehet engem felidegesíteni itt 😊 Ha valaki ugat max átnézek rajta, elõbb utóbb úgy is abbahagyja. Nektek is ezt kéne csinálni, vagy nyissatok magatoknak egy saját topikot, mert itt engem is beleértve senki se kíváncsi a vitátokra 😊

Itt csak arra megy ki a játék hogy ki tud nagyobbakat beszólni a másiknak, és ha igazad van, ha nem, kussoljál nem ismeri el senki a másik igazát inkább egy erõteljesebb káromkodással, vagy visszapofázással rázendít...
Itt van ez a pixel is egy kibaszott nagy provokátor, nem vallja be de akk örül a legjobban ha belhé van, és ez meglátszik a hozzászólásain is ! Ladics se vallja be hogy nincs igaza, és erre Norby bizonyítékokat is felhozott tegnap, de ha mersz neki szolni h figyelj haver qrwára nincs igazad, csak provokáló módon alaptalan, és szemétben gazdag hsz-ek jönnek rá válasznak ami csak olaj a tûzre, utána meg van sértõdve hogy merik le vérpistikézni. xD Nevetséges !
Látom grabovszki is beszállt a sorba, multkor vele azért volt balhé mert azthitte hogy az egyik hsz ben lekockázom, xD mikor qrwára félreértette amit írtam, és elkezdett rá pattogni. Úgyhogy lehet itt játszani a "ki vagyok én embert" de qrwa nagy tévedésben vagytok, és magatokat produkáljátok fölöslegesen ! (Sry a vége nem neked szólt)

papi08
csomagot visszaküldöm, pénzt visszakapom, onnan nekem jó

13 éve itt. Szép idő.

pxxl
reklamálj, és kérd a másik vga-t amit rendeltél, ingeyn kiszállítással, mert õk bszták el!! ne hagyd magad lehúzni mégegyszer!!!

All hail the double x!

Atti12
Ó régi szép idõk amikor jóérzéssel néztem rá erre a topikra.. <#szomoru1>

papi08
megrendelek egy videókártyát, erre ideküldenek egy teljesen másikat, és akkor most én buktam 1500 FT-t...

13 éve itt. Szép idő.

pxxl
ezt a 2 arcot! 😄 nagyon kemény mindenki <#idiota><#idiota> tényleg jó 5let lemenni a balcsira és ott lerendezhetnék 😄 utána meg pancsizunk <#hehe><#taps>

All hail the double x!

jofer
Nagyon nagy!!! Köszi, hogy megosztottad! <#worship>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

oké

AKI ÍRNA MÉG HOZZÁM PÁR SORT AZ MOST TEGYE MEG, MERT KÉSÖBB MÁR NEM LESZ ÉRVÉNYES ! <#hehe><#mf2>

-.-

Roger6
De tudnám feszíteni a helyzetet még. Szerintem csináljunk valami össznépi TDU verekedést a Blacsi parton! Így legalább le tudod mosni a kicsi nózidról a vért, ha a csúnya Ladics bácsi átrendezné az arcod. Vagy valaki más. Persze elõtte egy egyhetes konferenciát tartunk veled, mert hát ugye mindenkinek hozzád kell alkalmazkodnia. Ja, és KISFRÖCCS POWAAAA! <#mf2><#hehe><#eplus2><#ravasz1><#taps>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

State of Hawaii klubtagok 10-re jöjjenek a klubházhoz ! (Persze aki ráér !) Versenyeznék egy jót, ha meg a sima Intra race nem jön össze, akk go az Oahu Raceway.

Köszönjük emese ! Szerintem húzzál a szobád egyik sarkába és mondogasd magadban hogy "nemvagyokvérpistike nemvagyokvérpistike nemvagyokvérpistike" talán egy nap több leszel ! Ejts néhány könnyet, és fogadd el hogy qrwára nincs igazad, csak a süket rizsát pumpálod ! Erre lehetõleg már nem kérek namegmondéménamagamét alias mocskosszájú paraszt kommenteket, és ne feszítsd tovább a helyzetet !

adamfesto
G kategóriás plakátot kinek küldjem?...és mi legyen a szöveg?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

akyyy
<#nyes><#eljen>Mi megy itt!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ladics
besúgó tégla!

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
😄😄😄D erre vered? hogy embereket linkelgetsz a moderátor topikba?
láma

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

25-ért ? Na ez érdekelne hogyan...? 😄

Nézzenek már oda. Kicsit billeg a hozzászólásod hülyegyerek !!!
És igen egy gyépés fa.znyalogató vérpistike vagy ! Asszed hogy mocskos a szád megilyed bárki is tõled ? Ez csak arra utal hogy rég nem mostál fogat te féregnyúlvány ! Hozzál fel bizonyítékot az igazadra, utána pofázzál B+
Megcsinálod mindenhol a balhét, majd utána fényezed magad te aljadék, ma is linkeltelek, meg amúgy is eleget a qrwa moderátori topikba hogy nem bírsz magaddal de mi van lefizetted õked ? Mert a kibaszott bant sose kapod meg... Jahogy a csótányok mindent túlélnek, bocs ! Álltál volna keresztebe és fulladtál volna meg anyád seggében mikor világraszart egy ilyen nyomorékot mint te ! (lehet linkelni a mod topikba elhiheted h leszarom)

Martinez01
BÓNUSZ AUTÓKAT VENNÉK😄 10 millától xD

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

ladics
és még én vagyok a szánalmas...le vérpistikéz érted le vérpistikéz hát ez röhely..
norbi te meg asse tudod mi történt inkább akkor kussoljá oké? kösz
vérpistike pf.
én rendeztem a balhét én mert csak úgy hetszbõl baszogatok mindenkit ja ez vagyok én széép...

ladics
#83418 elõször is ki vagy te hogy belepofázzá az egészbe?
püföllek én anyád apád helyett szívesen közöd nincs hozzá szargyerek...
De a legjobb ez: #83424 te haver oké hogy véded mint a kõfal a ****kat
de ez nem így kezdõdött áh elvagy te tévedve.. és hol érdekel ki szál rá arra a fostalicskára én kiállok magam mellet egy ilyen szarember nekem ne ugasson be ki õ hallod? dagatt pojáca 1 szájberhõs így én is ez vagyok de mondom " hozok én láncot acél rudat baseball ütöt" nekem is van öcsém és? ettõl vagy ember? jó hogy nem szúrsz nyakon mint 1 cigány te revdás olyan vagy mint õk nagymenõ nyakonszúros szaremberek, megse érdemled az életedet nézzé má magadra, bebúvadsz a szobádba kijelented hogy van ilyen meg olyan illegális XDXDXD cuccod ami szép geci jó és ? kiütöd vele a monitort? ennyi vagy 1 szánalmas ember😄
errõl ennyit szájhõs!

Roger6
Van ilyen szar WV bónusz autó (igen ronda), azt 25 Misiért passzoltam el. Vannak ilyen hülyék, akik megveszik.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Egyálltalán van pénzed a gameben, vagy sokat versenyzel ? 😄 Ha én nem ügyeskednék Traden, még mindig csóró lennék a gameben 😛 Pl. Bónusz autót 9 milkánál olcsóbban nem adtam el 😛

CopyKing92
XÐÐÐ 😄 mindent 1k ért teszek fel bármit amikor meg unom eladom 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

eddig nem tudtam ki az a nub aki 1000$-ért pakolta fel õket XD

Norby646
Már miért lenne hülye ötlet? 😄 Szerintem jó ötlet mert így akiknek kevesebb pénze van de szeretnének mondjuk egy kocsit azok így könnyebben hozzájutnak. (jó tudom, miért nem versenyeznek) Mindegy a lényeg az, hogy szereintem jó elgondolás úgyhogy valósítsd meg.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

CopyKing92
nem én pl enzokat szoktam 1k dollárért adni 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Szerintetek nagyon elvetemülten h.lye 5let tdu-s használtautós kereskedést nyitnom?? <#vigyor2>Tök jó móka a trade-en szórakozni.Válaszokat kérnék! 😊

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Persze gyere csak még találkozzunk mert nem vagy a barát listámban.
Holnap 10-kor amúgy is odagyûlünk a klubházhoz páran, ami Honoluluban van az Amerikai Autótuning mûhelytõl nem messze.

Norby646
A múltkor csináltam a pagani krúzról videót. Holnap feltöltöm youtubra elég jó lett csak egy kicsit akadozik XD. Amúgy nem szervezel valami krúzt mostanság?

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

laci 700
Helló Igaz rég játszottam már de lehet hogy majd nemsokára felnézek a szigetre...
USAMEN! Mehetek én is a klubodba? Te tudsz meghívót küldeni? vagy nekem kell rád keresnem?
Thx!

Martinez01
valószínûleg egy mod amit egy nagyon hülye csinált szerintem nézd meg ott a képeket😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

(#83387) Itt meg nem csak azért nevezgettem ! Ádámot hívtam egyet kocsikázni, ez a mocskosszájú paraszt is ott volt fogalmam sincs hogy miért... Szánalmas viselkedést produkált. A baleset topikban is jóba voltam mindenkivel, és nyugi volt amíg egy nap meg nem jelent ott provokálni. És még folytatnám a sort, de háth így is én leszek mindenki szemében a <#kocsog> úgyhogy befejeztem. <#boxer>

CopyKing92
jo kussmá jövök figyelni mindíg hogy lesz e valami krúz erre mindeki mindenkit olt XDD meg oktat mindenkit gamerõl legyen szó de azért meg védhetitek a haverotokat is XD

Norby646
Csupán annyi, hogy páran rászáltak. Amúgy meg elég zavaró, hogy jövök nézni van-e valami krúz meg hogy mi újság? Erre folyton azt látom, hogy vki baszogatja a haveromat. Ez rohadtul nem fer hogy egyszerre 5-en 1 ellen írogatnak alaptalanul a stílusról meg nem is beszélve. És elég idegeítõ hogy az olyanok mint Ladics vagy pixxel szétkúrják a topikot csak azért, hogy valaki igazat adjon nekik.

[HUN]FaTaL
És USAMENnek mindehhez mi köze van?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Norby646
off: Na tisztázzuk! A balesetek topikból indult ez a veszekedés, ami azóta idáig húzódott.(Balasetek topik, továbbiakban bt)#4514 Tessék, ezt írta newlife július 7.-én 23:46-kor egy balesethez szólt hozzá, nem sokkal késõbb 23:51-kor tették közzé hogy meghalt a kislány is. Erre (bt)#4518 ez volt Ladics válasza. Innentõl kezdve azt hiszem világos, hogy ki kezdte miután alaptalanul szólt be bunkó stílusban newlife-nak. Ezek után newlife jogosan írt vissza és igaza is volt, amire Ladics be nem ismervén, hogy nincs igaza még durvábban szólt vissza newlifa-nak. Ez így folytatódott közbe azért még newlife-nak más is beszólt, akik szintén alaptalanul írtak neki. Csupán azt nem értem, hogy még ha igaza is lett volna Ladicsnak akkor miért csak newlife-nak szólt be, amikor máté94 is kb azt írta (bt)#4513.
Hát nem érdekes? DE ugyebár newlife a szemét meg az aki mindenkibe beleköt. Szerintem nem kéne annyira ugatni pláne nem ilyen stílusban! Elég szánalmas, amit itt és a bt-ben is lerendezett Ladics. Úgyhogy még mielõtt bárki mellett kiállnál és igazat adnál neki pixel elõbb járj utána egy kicsit. NA OFF VÉGE!!!

CopyKing92
gyurcsány is bosszantó. de most nem tehetsz semmitse mert védik. 😄

pxxl
nem, igazad van, hogy a stílus nem a legmegfelelõbb, de azt is megértem, hogy ez így jött ki belõle, mert bosszantó az amit usamen/newlife mûvel.

All hail the double x!

Tatyla
a stílus miatt,finomabban is lehet szerintem attól hogy ilyen szavakat használ akkor már jó arc mi?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

holecsko10
TDU war pack

Ez vajon mi lenne?

TDU,ETS2 Nick: holecsko

pxxl
miért is? mert véletlenül vissza mert szólni?

All hail the double x!

Tatyla
úgy látom a szüleid vagy valami nagyobb darab osztálytársad nem püfölt még meg normálisan de fogsz te még sírni sokat ha így folytatod...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

"erre élvezel?" -.-"

holecsko10
Köszi ADJ.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

CopyKing92