Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Fatal: Nem tûnt fel, gondolom elötte is voltak viták... Nekem az tûnt fel amit (#83507) <--- Itt MSZATESZ-nak írtam. Amúgy a többi mit csinál, nem az észt ossza ?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://goo.gl/gd6Zi5
Itthon se voltam, de látom közben még ment a téma a dologról.
Viszont túl sok a kérdés, mellette "vagy bejön vagy nem" állításokat teszel rólam, mintha olyan sokat is tudnál a semmin kívül 😄
Vegyél inkább egy nyalókát, és menj ki a Balaton partjára barnulni egyet és fûrkészni a nõi picsákat egy spiccrum társaságában, és ne itt oszd az észt másokról xD Ha kedvem lesz Balatonra kimenni, akkor a saját haveri körömben teszem, és nem beesve egy idegen társaságba ahol bepiálva a nagy "öregek" // "újak" Test Drive unlimited sg topikjában való viszonyáról fogunk ugatni egymásnak. Szal ne nézz madárnak 😄 Jaa és ne érts félre én nem problémázok ha idegen társasággal kell jól éreznem magam, ha picit is normálisnak tartanálak ahogy idõm van elhiheted (vagy nem) hogy sprintelnék balcsira, de túl nagy az arcod és azokat az embereket meg valahogy nem birom, ha bírnám talán itt se lenne annyi balhé ! Spontán csak jóindulatból ! Na szoszi !
Ladics: Most olvastam xD Milyen pofonokat kaptál te az élettõl ? Talán faterod ittasan veri/verte anyádat éveken át, elváltak a szüleid, talán az utsó idõben utcárakerülés veszélye fenyeget titeket <--- Ha ezek mind mind elõfordultak a szerencsétlen életedben (mindjárt könnyet ejtek miatta) akk kezet rázhatunk !
MSZATESZ: A priváttal se lehet elõrébb jutni, egyesek nem tudnak normális válasszal szolgálni, csak káromkodással, "na most jól meg mondom" szövegekkel, meg a másik mocskolásával. De ezt a topikban lezajlott viták visszaolvasásával is észre lehet venni, meg az ETS topikban ahol mindennapos a vita, habár én azt ritkán olvasom de a moderátori topikba álandóan linkelõdik hogy balhé van. Írsz egy normális hsz-t, arra meg egy szemétben gazdag hsz-t kapsz válasznak, és értelemszerûen esetek többségében az ember felbassza az agyát emiatt. Ezek után még olaj a tûzre, hogy a provokátor köcsög fényezi magát, kisovódás módon háth nem én hanem te vagy a hibás, és azt hiszi akkor nyer ha minél mocskosabb hsz-el próbálja a másikat leoltani. És hozzácsapódnak persze azok akik lesik hogy mikor van balhé a végén meg az marad alul aki nem is tehet az egészrõl, csupán a túlerõ miatt. Norby a pártomra állt tegnap, fölötte egy picivel ott van Ladics válasza ami kb. ugyanaz mint a többi csak a káromkodás más szavakkal van megejtve. Személyiségét tükrözi... Miért is volt Ladics felháborodva hogy Norby beleszólt az egészbe ? Mert tudja hogy sokminden elleneszól és nincs igaza, erre Norby beleköpött a levesébe hoppá. Fölösleges is errõl tárgyalni, mert a két provokátor, pixel és ladics ma meg is írta hogy mire is volt jó ez az egész. Errõl ennyit.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
köszönöm
pár kép amióta újra játszok :] :
Azt gondolom, hogy ennek a topicnak nem arról kéne szólnia, hogy ki tudja jobban kimeríteni a káromkodás fogalmát valamint ki tudja magát a legjobban lekicsinyíteni.
Ugyan már Grab mit gondolsz te ezekrõl, hogy majd berúgnak veled aztán megbeszélitek????
Figyelj az ilyeneknek nem érdemes piát venni, mert csak te jársz rosszul amikor anyuci feljelent.
Komolyan mondom, mint ha itt mindenki 12 éves kis hülyegyerek lenne aki most tanulta meg, hogy 'bazd meg' 'kurva anyád' 'paraszt' 'felbasz' meg hasonlók! Pedig nem vagytok már 12 évesek, vagy tévedek????
Gondolkodjatok már el azon, hogy miközben itt osztjátok az észt a másiknak az életrõl, mennyire üt ki, hogy saját magatoknak halvány foggalmatok sincs az életrõl. Tudjátok szokták mondani "csöndben maradtál volna bölcs maradtál volna" (legalábbis nem néztünk volna sík hülyének)
Remélem most lezártam ezt a vitát és újra a játékról fog szólni ez a topik!!! Ja és ha valakinek gondja van a személyes véeményemmel akkor azt nyugodtan jelezze de kérném, hogy PRIVÁT ÜZENETBEN!! Ne romboljuk tovább a topikot!!!!!!!!!
Köszönöm!
További jó és KULTURÁLT játékot mindenkinek!
All hail the double x!
de állítólag ez való nekem :]
tegnap pirosnál mellém állt egy mv augusta, mögötte meg egy zx10es jött.. tiszta TDU feeling, erre én meg ülök az opelba.. xD
amugy eltört a görgõm nincs valami megoldás hogy a térképen tudjak zoomolni?😄
All hail the double x!
és beleszarok milyen über fasza vagy szar a logom hol érdekel..
Ladics: Ugyanez vonatkozik Ladicsra is ! Vele is ez a helyzet, csak õ még nem annyira sunyi. A baleset topikban is ezért szólt CSak nekem agybaszó stílusban. Az már nem zavarta, hogy más is írta kb. ugyanazt amit én, meg a téma letárgyalt volt még aznap mikor az utólag javított hír megjelent, õ másnap még úgy gondolta hogy megmondja a frankót. -.-
Amúgy elhiszem hogy qrwa nagy szent ember vagy, gondolom templomba is jársz, de az igazadat, ami nincs mostmár ne próbáld sminkelni, meg magadat se mert az már buzis mint a logód csak hogy én is kötözködjek.
Amúgy a baleset topikban valóban én is nekedugrottam mert baszta az agyam a hsz-ed, majd privátban próbáltam rendezni a dolgot hogy ne basszam szét még jobban azt a topikot is miattad, de hát veled annyira mindent meglehet beszélni hogy az összes válaszod ugyanaz és káromkodás volt, végül le is tiltottál csak hogy tied legyen az utsó szó... Szal errõl már tök fölösleges tárgyalni, mert egyszerûen egy "na megmondom én a magamét emberke" vagy aki másokkal kötözködik, gondolom haveri társaságban másnak is beszólogatsz az utcán. Az ilyen emberek mint te elõbb utóbb beszopják a nagyfa.zt de meg is érdemlik. Erre gondolom megint egy raklap szemét jön válasznak, de felõlem jöhet, lehet vergõdni az utsó szó jogán, lehet engem mocskolni mert úgy is ahoz értesz a legjobban én már nem írok vissza mert unalmas már ugyanazt tárgyalni hsz-eken keresztûl, és egyikünk se enged. Legyen igazad az más kérdés hogy csak a levegõbe írkálsz, bizonyítékod semmire sincs, és az igazadat ami nincs, próbálod tûzzel vassal védeni.
Meleg van srácok, nem bírjuk a kánikulát? 😊
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
getlife öcsém!nyúlájf XD
szarláma vagy egy originált vérpistike aki 3hünapja tolja és idejár pofázni és ontani a népet gratulálok akkora tehetség vagy a privátüzeneteiddel eggyüt hogy az már fenomenális.Biztos van mindenkinek 1 negatív élménye felõled biztos ám hogy rólam is vannak ilyen élmények de általánan megbeszélem velük azt jót röhögünk de veled nem lehet mert kezded a rizsát hogy te vagy a nagy ember és én isten vagyok a fórumon engem senki ne bántson meg hibáztasson me megírom neki hogykell helyesen írni a dolgokat uhh de izmos vagyok!!! ennyi vagy:] vérpistike............
én nem csicskulok be senki elött most megmondom:] nem a tanyán lakok hanem a fõvárosban és kaptam már az élettõl pár pofont amit te elnem tudnál képzelni vérpistike!.
na valaki 1 gurulás? XD
és még annyi hogy az MV Agustin
All hail the double x!
1, normális emberi hangnemben id meg lehet beszélni a másikkal
2, ha személyes problémád van valakivel, akkor ott a privát üzenet, erre való
3, akárhogy nézem ez egy játék, ahova/amibe kikapcsolódni járunk, nem azért hogy a fórumon ezt olvassuk, tudom nem kötelezõ a fórum látogatása, de mivel a közösségi rész ingame egy nagy kalap ****, így fórumokon lehet a közösségi életet élni.
4, legalább egyikõtöknek lehetne annyi esze hogy enged a másiknak és/vagy kulturált formában válaszol, nem fogok egyikõtök oldalára se állni, mert nem ismerem az elõzményeket, de a végeredményt épp elég nézni.
5, ezúton kérnék meg mindenkit hogy legyen szíves a fórumon kulturáltan megszólalni, tiszteletben tartani hogy a másik is ember és amikor írsz valamit vedd figyelembe, hogy amit írsz neked hogy esne ha mástól kapnál ilyen hozzászólást.
6, higgyétek el mindenkinek több öröme lesz a játékban/fórumban, ha nem lesznek ilyenek.
Üdvözlettel:
Kisvuk
További jó játékot mindenkinek, sziasztok.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Hoppá ! Ennyit érsz <#gunyos1>#gunyos1>