Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
TDU nick: WAndrew26[HUN]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#83401 de megint te kezdted
All hail the double x!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

All hail the double x!
<#szomoru1>#szomoru1><#wilting>#wilting><#rinya>#rinya> ez most fájt...
gratulálok önök megnyerték az instant heccsátot<#taps>#taps><#taps>#taps>
All hail the double x!
A tegnapi mászásunk egy félbehagyott mászás folytatása volt egy déli hegycsúcsból. A hegycsúcsokon bookmarkokat hagyunk magunk után, ami jól jön ha esetleg leesnénk, vagy ha valamiért abbahagyjuk a mászást, ne kelljen megint elõlrõl kezdeni ha folytatjuk.
Ezt most azért írtam le, mert tegnap egy jóember felvetette ezek láttán hogy hackelünk. Nem csalunk, másrészt hegymászó hackrõl nem is hallottam, 😄D mi már egyszer megmásztuk, arról meg nem tehetünk hogy egyesek még nem jöttek rá hogy mire is jó az a bookmark, és hacknek fogja fel !
Ezek meg az elmúlt pár napból.
Ádám, és sajnos Ladics alias Vérpistike társaságában:
Józsi sokat ivott és itt az eredménye: <#szomoru2>#szomoru2>
MV Agusta Running HC nélkül:
Még gurultam jókat Stockbauer-el, Sean-nal, és Vuk-kal (Sry. akit kihagytam) de az állandó északi kilátónál való photózás már unalmas, meg amúgy is kulák lettek azok a képek.
Na egyétek ! <#vigyor2>#vigyor2>
<#vigyor2>#vigyor2>Mercedes SLK 55 AMG (nagy felni extralistáról, pezsgõmetál, fekete és bézs színû kárpit, újonnan szalonban vásárolt, megkímélt, 1 merci krúz erejéig használt autó, 7 sebességes váltó, ~120km van benne)iá:67000$
<#vigyor2>#vigyor2>Crysler 300C SRT8 (0 tuning, fekete, világos kárpit, "boss car"-nak használt, most tuning nélkül a vége 290 km/h, 5 sebességes automata, igazi öblös V8 hang,~60km van benne)iá:45000$
Mára ennyi, ígérem több nem lesz 😊
akkor rúgj ki, és hívj meg. thx :p
klubba visszaveszel ?
(új profilt kellett kezdenem.. :/)

No, van még pár verda, amit eladok, majd feltolom azokat is ide 😊
#83377-holecsko
Hát, valamivel fel kell dobni a napot, de hál isten idebent nincs olyan meleg 😊 aztán, gondoltam eladok párat úgy se használom õket 😊
<#vigyor2>#vigyor2>Jaguar XK Coupe (20"-os felnik, grafit metál, fekete bõrbelsõ, faberakás, GPS, kevés km-el)iá:69000$
<#vigyor2>#vigyor2>Mercedes SLK 55 AMG (nagy felni extralistáról, pezsgõmetál, fekete és bész színû kárpit, újonnan szalonban vásárolt, megkímélt, 1 merci krúz erejéig használt autó)iá:67000$
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Azé ez durva!
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -