Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom milyen nehéz vezetni a szervert de most szünet az iskolákba,most mindenki aki iskolás az egész éjszaka játszana és ilyenkor csesznek ki velünk😞
Mi equipo favorito: Real Madrid
egyébként engem sem enged fel a kurva szerver-
:3
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
De nem tudom délután felnt voltam de akkor is ledobott:S:S:😞😞
De most komolyan áhh...
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Csak elegánsan x]
Régi szín :]
Új😄
gecicink kommentelni a képeket😄😄😄😄😄😄 :'D
na gl mindenkinek!
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
Segítsetek légyszi.
Új profilt szerettem volna csinállni már egy ideje de mindig beírtam a nevet az email címet a jelszót,írja hogy kapcsolódik és utána connect failed.
És mindig ez van bármikor szeretném csinállni.
Segítsetek légyszi ha nem nagy gond.
Köszi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU,ETS2 Nick: holecsko
A kapcsolat hibások ha nem lennének rajta, akk lenne a legfaszább, de háth így is jó. <#papakacsint>#papakacsint>
Ma szeretnék egy kissebb Light krúzt😊
Helyszín: Északi Golf pálya.
Idõ: 21:30
Szabályok:
- Max sebesség: Városba: 70-80 km/h Pályán: 100-110 km/h
- HC: ON
- Csak "G" kategóriás autó.
- Kresz krúz.
megyek is aludni.. <#zavart2>#zavart2>
<#worship>#worship>
Fogalmazd meg bõvebben.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
TDU nick: WAndrew26[HUN]
Északi Kilátónál... (NewLife(hun), Stockbauer, Tattix, FredSousa, Marcihusi, Tupac1505, Tibiajax):
Végezetül Marcihusi és Stockbauer társaságában:
<#wave>#wave>
sry a sok spam-ért. scannelem is befele a serialt és elküldöm nekik. blokkot vagy ilyesmit nem kell esetleg?

TDU nick: WAndrew26[HUN]
Valami Light guruláson szívesen részt vennék😄
Amúgy ha módolsz egy verdát azt csak te látod, viszont ha rossz kóddal szeretnél feljutni a szerverre, akkor végképp csak te fogod látni. Remélem tudtam segíteni ! 😊
még a ps3 gamepad-ját kell belõni valahogy és mehet is a móka!
ha nem jön össze majd veszek töled 4 audi TT-t 9 millióért ha akarod 😄
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
van valami ötletetek, hogyan tudnám feléleszteni újra? egyébként failed to connect-et ír ki.