Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
:3
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
All hail the double x!
felejtsem el a régit és használjam a gold serial-jat? visszateszem a régi mentésem akkor nem lesz gond a serial miatt?
All hail the double x!
Egy kérdés, kérlek aki tudja válaszoljon, ti úgyis jártasak vagytok a gammában:
van irányjelzõ? nekem emlékeimben az él hogy van, most felraktam újra a játékot, de nem lelem. Rosszul emlékeznék?
Köszönöm.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Üdvözlettel : Dezsõ Ádám & köszönöm a türelmet
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
0%? 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
még egy kérdés: jelen esetben a saturn sky-ra cseréli ki. de teszem fel nekem ez az autó túl lassú. ha pl. átírom a saleen s7-es nevére akkor az mûködni fog ugyanúgy?
belsõ nézetben sokkal sötétebb a látvány más autó estében nincs ekkora különbség
Az aszfalt nem a legszebb a játékban.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Nem értelek...
kérdésem a köv.
nálatok is ily különbség van a belsõ és külsõ nézet között ?
lp640 esetében
a belsõ
és a másik
más autók esetében nem tapasztaltam még

Amikor akarok játszani nincs server amikor csak ugy unalombol megpróbálom akkor van és akkor meg nincs kedv játszani
Ien nincs ekkora egy szart máá:S:S
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Honda - The Power of Dreams
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb