Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gaben17

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Bezzeg régen nemvoltak ilyenek a fórumon.
Én mint veterán aztmondom hogy a mai emberek nem komplettek.
Ez itt egy régi és eddig normális emberekkel teli közösség volt.
Mára szét lett ba..va az egész.
Gratulálok mindenkinek<#levele>
Tisztelet a kivételnek.

Tényleg poénos, a faszagyerek ladics már megint produkálja magát fölöslegesen.

[HUN]FaTaL
<#hehe>

http://goo.gl/gd6Zi5

Amilyen lendülettel beestél ide egy-két napja, olyan lendülettel ki is takaríthatod magad innen... <#levele>

DJ RX7
én sajnos még nem tudom megvenni ezt az autót. <#szomoru2>

:3

Ma este rendezek egy kis Mustang GTR gurulást egy szigetkör és utánna le a pályára driftelni. Remélem jó lesz (a szeró) és leszünk egy páran.
Minden kedves grulni vágyót várok az "északi golfpályánál 2009.08.17én" azaz ma este 22:00 órakor.

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

ladics
Te is csak dísznek vagy <#buck><#buck><#nevetes1><#nezze><#idiota>

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Azzal nem kell foglalkozni, mert dísznek van.

DJ RX7
amúgy pedig a [ Gyakran Ismételt Kérdések ] pontra kattintasz megtalál mindent.

Megapack key a hibás.

DJ RX7
Én a megapack kódját tüntettem fel, de szerintem Te, ha tudod fényképezd, vagy scanneld be az egész cuccot a blokkal együtt, hogy minél hihetõbb legyen. - még nem jött semmi válasz vasárnap óta.

És biztos, hogy hibás a kulcs, mert én kipróbáltam és nem engedett fel miután kitöröltem utána pedig igen, és ezt többször is elpróbáltam, hogy 100%-osan megbizonyosodjak benne.

Wanted
Feltelepítettem végre a megapackot.
Ugyanúgy nem csatlakozik a szerverre, mint korábban, de ez szerintem a szerver miatt van.
Mibõl tudom megállapítani, hogy a cdkey e a hibás?
Melyik cdkey helyett kell újat kérni a galaxisnál?
Az alap TDU, vagy a megapack key helyett?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

DJ RX7
teljesen jogosan törölte a hozzászólását. egy 17 éves embernek már tudnia kéne normálisan viselkedni - a reg-jébõl következtetve az életkorára.

más:
amikor írtátok a panasz email-t akkor csak a rossz sorozatszámot tüntettétek fel? mást nem? én csak azt az egyetlen rossz sorozatot küldtem el. mást nem és nem is regisztráltam a játékomat a honlapjukon. azt kellett volna?

neki mondod hogy "nõjé fel." ? <#wow3>

ladics
Mondjon le!

nem tetszik ez az iskolai igazgatós stílusod :]

nõjé fel.

ja és szabi😄 majd mások, jó volt a 10mp-s krúz! még ilyet!😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

pxxl
OFF

ilyen kellene TDU 2-be <#idiota><#hehe>

ON

All hail the double x!

jó gagyi még mindig a szeró.. :S

Misi az ezredes
Máskor igyekezz kulturáltan kifejteni a véleményed..

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

ladics
automatikusan oda mentem találj meg te nekem elvan törve a görgõm nem tok térképzeni xd

CopyKing92
gyere pályára meg találsz.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

ladics
mindig fennvokbalfasz😄

CopyKing92
ébjövök te kis gec^^ ikszfájörre menyélfel.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

ladics
hejesbítek csak neked😄DD
jösz gurulni dózóóó

DJ RX7
már vasárnap délben elküldtem a email-t de még nem jött semmi válasz. <#wow3>

kazai21
Engem csak akkor enged fel a szerver ha csúnyán szídom😄xD

Mi equipo favorito: Real Madrid

Én úgy szoktam hogy mikor próbálkozok, és nem enged fel elsõre, akk hagyom a fa.zba az egészet, és fél óra múlva megint próbálkozok. Bizonyos idõközönként enged fel. Lényeg az ha fel is enged pl. 100x-ra, akk több mint valószínû hogy a map az kula lesz, nem látsz senkít, majd 10 percen belül offlineba leszel.

Hú de jó megint nem lehet csatlakozni...

kazai21
Tegnap:

Végére már csak 4-en maradtunk mert sok embert ledobott😞

Zraka meg én.

DJ RX7
köszi, mûködik!

[HUN]FaTaL
magic bnk.map

http://goo.gl/gd6Zi5

Pummis
megvan a sziget 😄

DJ RX7
autók hangját hogyan tudnám kicserélni?

van egy hang ami a ruf spyder-hez van de én pl. azt a ferrari enzo-hoz szeretném tenni. simán beraktam de úgy nem mûködött, néma lett az autó.

hogy kell megcsinálni, hogy normálisan mûködjön?

fekvés elött

Pummis
ez az a sziget ?

<#worship>

AlieN911
Az egy Eden logó 😊

Honda - The Power of Dreams

A nagy lejtõs kanyar elött felkell menni a hegyen, és lesz egy átlátszó kis "nem tudom mindek lehet nevezni" jel, amibe nagyobb sebességgel bele kell menni. De ha találkozunk, megtududom mutatni.

Pummis
hmm elkel oda jutnom de hogy megy át a vizen 😄 ?

kazai21
Hova lettetek?:S

Elsõ fele Szoki333-nak ment !

Max online playereket jelez a térkép. Offline playereket nem jelzi.

Szerintem senki se lesz hülye odaadni a kódját másnak... Másfelõl egy kóddal, csak egy embert enged fel a szerver.

DJ RX7: Biztos hogy nem így mûködik a dolog, mert ez az egész szerzõdés alapon megy, nincs olyan hogy gondol egyet a GameSpy, és felhagy egy szerver üzemeltetésével.

pxxl
rejtett sziget 😊

All hail the double x!

Pummis
Wow ere nem is jártam még érdekes 😛

Pummis
Mikkor egyedül játszom akkor is látom hogy mennek a versenyzök és a térkép nem jelzik ki pl ki hol van ?

DJ RX7
lol és tényleg megy.

kazai21
VÁRJAAAAAAAAATOK MEG MÜXIK JEEEEEE.xD

kazai21
Áhh szevasz fõnök😄
#85538: Hát én is gondoltam erre de nem is értem azt kéne,hogy minden TDU fan írna levelet nekik,hogy azért lássák,hogy mennyi ember játszik ezzel a játékkal😊
Nem mintha nem llátnák de azért akkor is😄

DJ RX7
gamespy szerintem már magasról szarik a tdu szerverre.