Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mint veterán aztmondom hogy a mai emberek nem komplettek.
Ez itt egy régi és eddig normális emberekkel teli közösség volt.
Mára szét lett ba..va az egész.
Gratulálok mindenkinek<#levele>#levele>
Tisztelet a kivételnek.
Minden kedves grulni vágyót várok az "északi golfpályánál 2009.08.17én" azaz ma este 22:00 órakor.

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
És biztos, hogy hibás a kulcs, mert én kipróbáltam és nem engedett fel miután kitöröltem utána pedig igen, és ezt többször is elpróbáltam, hogy 100%-osan megbizonyosodjak benne.
:3
Ugyanúgy nem csatlakozik a szerverre, mint korábban, de ez szerintem a szerver miatt van.
Mibõl tudom megállapítani, hogy a cdkey e a hibás?
Melyik cdkey helyett kell újat kérni a galaxisnál?
Az alap TDU, vagy a megapack key helyett?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
más:
amikor írtátok a panasz email-t akkor csak a rossz sorozatszámot tüntettétek fel? mást nem? én csak azt az egyetlen rossz sorozatot küldtem el. mást nem és nem is regisztráltam a játékomat a honlapjukon. azt kellett volna?
nem tetszik ez az iskolai igazgatós stílusod :]
nõjé fel.
ja és szabi😄 majd mások, jó volt a 10mp-s krúz! még ilyet!😄
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
jösz gurulni dózóóó
Végére már csak 4-en maradtunk mert sok embert ledobott😞
Zraka meg én.
Mi equipo favorito: Real Madrid
van egy hang ami a ruf spyder-hez van de én pl. azt a ferrari enzo-hoz szeretném tenni. simán beraktam de úgy nem mûködött, néma lett az autó.
hogy kell megcsinálni, hogy normálisan mûködjön?
DJ RX7: Biztos hogy nem így mûködik a dolog, mert ez az egész szerzõdés alapon megy, nincs olyan hogy gondol egyet a GameSpy, és felhagy egy szerver üzemeltetésével.
#85538: Hát én is gondoltam erre de nem is értem azt kéne,hogy minden TDU fan írna levelet nekik,hogy azért lássák,hogy mennyi ember játszik ezzel a játékkal😊
Nem mintha nem llátnák de azért akkor is😄
Mi equipo favorito: Real Madrid