Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ladics
csinálj megint újéletet <#banplz><#bdead>

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

DJ RX7
a vérpistás leállhatnak mind, ha nem akarnak 1-2 büntetõpontot. <#wow3>

:3

CopyKing92
itt most regisztrálás idõ pontjához méritek az érettség fokát? 😄 vagy mi a faszbajotokvan? jo hogy nem a faszotok keménységét méritek hozzá... 😄😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

ladics
ez így igaz😄
de nem baszkodnak meg 😮
#85629 te ittál?

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Zsolesz! Az ugrás után már nem enged be mellétek. Menjetek nélkülem, én ezek szerint másfelé kalandozom ma este.

Nem éppen az apám 😄D Az apám pont akkora szarláda mint te, talán nagyobb is, és azokat meg nem birom !

<#banplz>

ladics
<#lama>
<#kocsog>
fasza ez a köcsögláma😄

én meg nyúton vagyok 😮

Fórumon könnyen tudsz írkálni csak aztán nehogy lemenjél a parkba és megbaszkodjanak....

Szemtõlszembe nemlennél ilyen boldog amikor feltólnámneked análba a viperát és utánna kirugdosnám a fogaid gyökér

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

asszem ismét -fav...

Nem érzem magam kevesebbnek hogy pár régebbi taggal nem gurultam... xD Mellékesen hol érdekel engem, hogy kivel tartod a kapcsolatot kivel nem ? 😄
"Tán te szartad a spanyol viaszt?" <--- Nem szartam, feltaláltam ! 😄

<#lama>
<#kocsog>

LoL hogy te mekkora buzi vagy<#mf1><#mf2><#banplz>

ladics
Regisztráció idõpontja: 2009. 07. 23.
stfu pincsikutya hivatásos nyalóvagy?😄 USAMEN az apád? 😮

"Én vagyok az apáád fiam!"

te jó ég..
megint balhé mert mindenki mindent túl komolyan vesz😄 akinek meg gondjai vannak az erejével kés a nyakába azt helo szia...

ladics
owned<#mf1><#idiota><#banplz><#lama><#taps>

<#help>

Miért te kivagy te telibebaszott faszarcú kis köcsög?Te mi a faszra játszod itt az eszed te arcalan kis buzi.Az ilyeneket baszkodom szét.Pont egy ilyen kis köcsög miatt kaptam felfüggesztetted te kicsicsíra.Sztem kabd összemagad és húzzálinnen mert rosszul fogsz járni te nagyarcú kis papirkutya

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ladics
kivagyte hogy itt oszd az észt?😄
és lunaticcal még mindig tartom a kapcsolatot meg cicaival is gondolom asse tudod ki az mert akkor egy suttyó vérpistike vagy hogy szerintem már vezetõnek is megneveztek:]
sutyerák balfasz és vigyázzá a szádra nem vagy te senkise hogy így oszd az észt tán te szartad a spanyol viaszt?

"volt itt más is" <--- Na ezt fejtsd ki nekem részletesebben is.

drot
Énis már meguntam a picsba, mióta dobál le a server tökömnek van kedve ezzel szenvedni...

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

pxxl
nem rád értettem. volt itt más is. <#vigyor2>

All hail the double x!

Joh mind1 felejtsük el.
Szarok rátok<#mf2><#mf1>

A legtöbb régi, már régen elöttem befejezték a játékot, többek között azért, mert megunták.
Erre jó példa Lunatic.

pxxl
vajon miért <#miaz>

All hail the double x!

<#hehe>

hát a régiek közül nemsokan játszanak már....

Aha, értem.
Félreértettél valamit ! Én azt írtam hogy megvan a saját társaságom a gameben, arról hogy ide nem írok többet, nem volt szó.
Az álltalad megnevezett "qrwáról", és a társairól csak annyit, hogy nálad mérföldekkel többet tudnak.
Másrészt somdav csak akk ír ide ha balhé van, kb. leszarom hogy õ mit ír.

pxxl
<#fejvakaras><#kerdes>

All hail the double x!

Kexmesterhun
anyád jön lóháton, nem a tavasz!

Nekem állt. csatlakozik.

[HUN]FaTaL
2003? (igazából 2001 óta sgzek, még regisztrálni sem kellett 😄)

http://goo.gl/gd6Zi5

Wanted
Még mindíg nem. 😞

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

DJ RX7
nekem most csatlakozik hiba nélkül.

pxxl
legalább nem annyira unalmasan zöld minden <#idiota><#idiota>

All hail the double x!

Wanted
kb fél órája próbálkozok: az Addon.txt-t áthelyeztem és még sem tudok csatlakozni a szerverre.
Sikerült ma már valakinek?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

látom nem hagytam ki semmit, hogy én nem tettem be.. 😄DD

pxxl
Itt van az ösz itt van újra...

All hail the double x!

naon kevés 😊

ha a 2007 veterán, akkor a 2006 ? 😄

ladics
Wanna be Veterán !

nekem régi a regem lehetek az? [ 2007ótavagyok itt] lehetek veterán?

ladics
nem tom mi a durva rajta 1 ,

most hogy lapos a kerék abba mi a gáz?1 kerék csere azt helo😄<#lama>

R.I.P. az a lambo<3

ladics
Szeretem ha valaki ilyen kis idegroncs és felbassza magát mindenden😄😄<#banplz>
mikor megírtad hogy te innét mész a külfödli kurváidhoz akkor abból mi lett?
asszem Somdav meg is írta rá a válaszát
idézem: még mindig ittvagy?

kazai21
xDD Veterán.xDD

Mi equipo favorito: Real Madrid

meg ha már off.. :p
figyelem megrázó kép.. lambo fanok ne nézzék meg.. tényleg ne!
kép
magyar volt a kicsike.. :-(

off: erre jön vki ?

Toyo
Kösz, régen volt már.. nagy okosan írtam befelé a tokból a pack kódját.
Na mindegy, már megy az a lényeg 😊

TDUnick: ArtMooney(HUN)

kazai21
Én ott leszek😉

Mi equipo favorito: Real Madrid

[HUN]FaTaL
Semmit nem kell, ugyanúgy megy.

http://goo.gl/gd6Zi5

Toyo
Hi! Win 7-el kell vmit baszkurálni? Pár napja feldobtam, de azóta egyszer sem sikerült csatlakoznom a szerverre..

TDUnick: ArtMooney(HUN)

DJ RX7
aha. 2 éves reggel nagyon veterán lehetsz. <#wow3>

Sziasztok!
Valaki nem tud valami sound packot v modot a test drivehoz?
Kicsit gáz az alap kocsihang...