Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://fish-clan.clanbazis.com/tdutopicksg/tdu_topik_banner.swf
tdutopicksg
tdutopicksg
All hail the double x!
Utána a kamera & Ik rámész és ott meglehet csinálni hogy jó legyen a kamera.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Még mindig Falkon.
És ezt már eljátszottad amikor kocsikáztunk úgyhogy.....
All hail the double x!
Különben ha másra rakod akkor szar lesz a kamera helye.
Így egy progival kell átírni.
Sajnos gyárilag a clk-n van , de én már átírtam h-váltósra.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
multihoz elég a 4mb os net vagy kisebb is 1 2mb os??
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Arra gondoltam hogy délután 5-kor lehetne a pályánál gyülekezõ, kinek felel meg ?
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Elmúlt néhány nap.
Magányosan.
Majd találkoztam Gyuracellel és szabályosan gurguláztunk.
Egy német sráccal.
Versenypályán marhultam.
El hoztam az új Scuderiát a szalonból.
Tegnap...egyedül...egy Mercivel.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Amúgy nem lehet rossz így túrázgatni,de amíg nem lesz 1,5milla nettó fizum leeht hanyagolnám<#buck>#buck>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
off de sztem ez még belefér.. :p
Valahogy sokkal jobban csúszkál a kocsi alattam.
Milyen segítségeket kapcsoltok be a játékban?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Ford Mustang GT-R Concept ---> Ryan
:3
McLaren F1
Ford Mustang GT-R Concept
köszi elõre is!

:3