Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Amúgy tudnál bookmarkot adni az északon tengerben lévõ, befejezetlen szigetrõl ? Bookmark nélkül vacakolhatok a bookmark koordinátákkal... Egyelõre képem van a pontos helyérõl, de még így necces.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
+1 neked Pepsi Twist!
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
ezt is törlöd?😮
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Ez egy régebbi, mikor egy nap alatt 4 cruiset toltam le egymás után külföldiekkel (Azt hiszem hogy az elsõ cruise végén készült):
Külföldi fenyítése:
Dani társaságában (Norby testvére):
Úton észak fele:
Coldmetal, és Dominicq társaságában:
The End !
jó volt.. 😊

Ha idáig is tudtad, max fölösen leírtam, am szívesen 😊
Maffiozo lvl 8 tel: 83237
Ha Xp-d van: (C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited) mappában írd át a txt fileban lévõ Cd Kulcsot eredetire. A mappa amúgy rejtett, tedd láthatóvá !
Vista, Win 7 esetében az elérési utat nem tudom, de ha esetleg megtalálnád a txt-t, ugyanezt kell tenni, ahogy az elöbb leírtam.
Ha ezek után se engedne fel, és Gold verziód van, olvasd el a banner alatt: [ Gyakran Ismételt Kérdések ]
Remélem tudtam segíteni ! 😊
Maffiozo lvl 8 tel: 83237
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem rágjuk, amit ebben a 2 és fél órában mûveltél...az igen. Figyeld a telefont bármikor hívhatnak kínából hogy utazz ki moderátornak.
Csak szólok hogy a privát üzeneted után le tiltottam az összes tõled jövõ üzenetet.
Kedves TDU-val játszó fórumtársaimtól kérdezem hogy mi a véleményük az olyanokról akik vissza köszönés helyett gyorsan kiugranak a térképre vagy beszaladnak egy fényezõ mûhelybe.
Szerintem rombolják a magyar TDU közösséget.
Ahogy más is mondta, itt nem a HG, hanem a felhasználó a hibás. Esetünkben TE.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ha a képedet viszont szeretnéd látni itt, szúrd be külön, a felém irányuló aljas megjegyzéseid nélkül !
All hail the double x!
Régen TDU-ztam már
Mert én benne lennék
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Ma 25-ike van, nem azért volt lezárva jóideig a topik, hogy megint jöjjenek a felháborodó kommentek !
Innentõl minden nem idevaló hsz törölve lesz, aki meg elfajul linkelõdik a moderátori topikba !
All hail the double x!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Rég gurultam már lenne kedve valakinek velem gurulni egyet?
Látom új házigazda van<#smile>#smile>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
All hail the double x!
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!