Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam max fél óra... Annyit megér 😄

Holnap rendeznék "B" kat. versenyt, bemelegitésként a pályán pár kõr, majd egy szigetkõr anélkül hogy bevárnánk egymást ! Föleg ajánlom pixxelnek, grifidosznak (vele részemrõl még nem találkoztam) és ladicsnak ! Fölös energiát inkább ott kéne ledolgozni ! Idõpont még kérdéses, mert nem tudom kinek mikor jó.

Pepsi Twist
nálam nincs fent a TDU 😄 és most felrakni tuti nem fogom

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Nem akarsz jönni egyet gurulni ? Párszor pm-ben beszéltünk róla, csak aztán mindig elfelejtõdött a dolog. Most is fönt vagyok amúgy.

<#szomoru2>

Pepsi Twist
omájgád mi folyik itt...

Pedig én a civileket szídtam, mert elakarták rontani a képet. <#crazya>
Amúgy tudnál bookmarkot adni az északon tengerben lévõ, befejezetlen szigetrõl ? Bookmark nélkül vacakolhatok a bookmark koordinátákkal... Egyelõre képem van a pontos helyérõl, de még így necces.

Tilos megállni a szembesávban fõleg ha mercivel vagy 😄

Tettszik a fenyítõs képed!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majd MI magyarok is kattintunk amikor téged fenyítünk a szerveren. 😊

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

<#nevetes1>

ladics

+1 neked Pepsi Twist!

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Normális hszeket nem törlök, ilyeneket még, és nem lesz gond !

ladics

ezt is törlöd?😮

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Ne mûködjél már ember !

Én is földobom pár elmaradt képem ! <#vigyor2>

Ez egy régebbi, mikor egy nap alatt 4 cruiset toltam le egymás után külföldiekkel (Azt hiszem hogy az elsõ cruise végén készült):

Külföldi fenyítése:

Dani társaságában (Norby testvére):

Úton észak fele:

Coldmetal, és Dominicq társaságában:

The End !

mai "spontán" krúz.. 😄

jó volt.. 😊

Jaja valószínüleg el van rejtve: Egy mappába bemész: Eszközök - Mappa beállításai - Nézet - Rejtett fileok és mappák.
Ha idáig is tudtad, max fölösen leírtam, am szívesen 😊

Köszönöm, cska az a baj, hogy nem az én gépemen akarom megcsinálni és ezen nincs apllication data el van rejtve vagy mi lehet mert az én gépemen ott van? köszi 😄

Maffiozo lvl 8 tel: 83237

"mellesleg a cd kulcsot sem kéri" <--- Ebbõl következtetek hogy eredetileg warez volt fent.

Ha Xp-d van: (C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited) mappában írd át a txt fileban lévõ Cd Kulcsot eredetire. A mappa amúgy rejtett, tedd láthatóvá !

Vista, Win 7 esetében az elérési utat nem tudom, de ha esetleg megtalálnád a txt-t, ugyanezt kell tenni, ahogy az elöbb leírtam.

Ha ezek után se engedne fel, és Gold verziód van, olvasd el a banner alatt: [ Gyakran Ismételt Kérdések ]

Remélem tudtam segíteni ! 😊

Csáó! Azt szeretném megkérdezni, h mi van akkor amikor felteszem a játékot belépek csinálok profilt kiirja, hogy kell patch és felrakom a patchot és nem megy mert aztírja ki, hogy Failed to Connect the Test... Please Check Your Network Status... mellesleg a cd kulcsot sem kéri...( JÁTÉK EREDETI)

Maffiozo lvl 8 tel: 83237

Állok elébe !

Csak vigyázz mert a moderátorok meg tudják nézni hogy miket töröltél.

Oksa, remélem mostmár ezzel itt le van zárva a téma, amúgy a moderátori topikban folytathatod még, írtam egy szép hsz-t ! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem rágjuk, amit ebben a 2 és fél órában mûveltél...az igen. Figyeld a telefont bármikor hívhatnak kínából hogy utazz ki moderátornak.
Csak szólok hogy a privát üzeneted után le tiltottam az összes tõled jövõ üzenetet.

Kedves TDU-val játszó fórumtársaimtól kérdezem hogy mi a véleményük az olyanokról akik vissza köszönés helyett gyorsan kiugranak a térképre vagy beszaladnak egy fényezõ mûhelybe.
Szerintem rombolják a magyar TDU közösséget.

Múltat ne rágjuk már, kösz !

pxxl
errõl beszélek <#taps>

All hail the double x!

Ezt hívják úgy hogy rend, a nekem szegett hsz ek nem érdekelnek, én a TDU-val szeretnék foglalkozni, nem más fennhangú hsz-ével !!! Miért nem világos ???

Misi az ezredes
Azzal, hogy te szítod a tüzet nem leszel jobb. Tulajdonképen az kezdõdött el most ami kb. fél éve nálam amikor megkaptam a HG-t.

Ahogy más is mondta, itt nem a HG, hanem a felhasználó a hibás. Esetünkben TE.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Felõlem 100 képet is linkelhetsz a mocskolódásod mellé, akkor is törölni fogom !
Ha a képedet viszont szeretnéd látni itt, szúrd be külön, a felém irányuló aljas megjegyzéseid nélkül !

Az volt kb. 1 hete is, mindenki a véleményét nyílvánította ki, érvelt a másik ellen, ami kb. "olaj a túzre" féle eset. Ennek a helye 19-ike elött volt, szóval a válaszom nem !

pxxl
a véleményét mondta el nem vitázott <#wilting> vagy már azt sem szabad?<#zavart2>

All hail the double x!

akár.. hol, mikkel, mikor ? 😊

én akarok<#smile>
Régen TDU-ztam már

Valaki szertene ma cruise?
Mert én benne lennék

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Elnézést

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Vitát lezáró hsz: 2009. aug. 19. ---> #85936

Ma 25-ike van, nem azért volt lezárva jóideig a topik, hogy megint jöjjenek a felháborodó kommentek !
Innentõl minden nem idevaló hsz törölve lesz, aki meg elfajul linkelõdik a moderátori topikba !

pxxl
ohho de rég láttam ezt a nevet 😊 üdvözlet mi a történés? <#taps><#worship>

All hail the double x!

Pepsi Twist
ójaj ójaj kitört az anarchia mi lett az én régi tápigommal? látom nekem kéne rendet tartani

Sziasztok
Rég gurultam már lenne kedve valakinek velem gurulni egyet?
Látom új házigazda van<#smile>

Fõleg hogy a szerver is jó már egy hete kb. 😊

Én is tolnák föl képeket, de nem akarok pofátlan lenni, majd késöbb beszúrom õket. <#vigyor2>

SeanJRRussel
Jó lenne valami krúz gyerekek!!!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

pxxl

All hail the double x!

pxxl
ez egy mod. <#fogmosas>

All hail the double x!

tdu Toyota
Szép képek, de ez mod, vagy photoshop? Hogy ilyen szinesek a fák mintha õsz lenne

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

pxxl
ennek örömére itt van pár kép az elmúlt napokból...<#crazya>

All hail the double x!

sziasztok <#integet2>

pxxl
hurrá

All hail the double x!

kazai21
Végre újra nyitva a topik😊

Mi equipo favorito: Real Madrid