Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hát ami igaz az igaz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
- Pentium 4 2.4 GHz
- 1 GB RAM,
- Graphic card 256MB (GeForce 6600GT or better),
- 8 GB HDD,
- Windows 2000/XP.
Kérdésedre a válasz: el fog futni - megjegyzés: a diavetítés viszont egy gyorsfilm lesz ehhez képest.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
LFS World név: Dániel(hunn)
Stockbauer társaságában:
Stockbauer, és Gyuracell társaságában (Tankolás):

és végül

Uhh Pixxel milyen viharba kerültünk...
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
#86076: Grabot lecsapom a jó kis plakátja miatt 😄 én is remélem hogy szép lesz az effekt TDU 2-ben 😄
ám nem lett rossz, reméljük a TD tényleg ien lesz 😉
az miért lehetséges hogy mikor rányomok a térképre kiírja hogy a kapcsolat + szakadt és rányomok hogy ok és kifagy a game ????
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
All hail the double x!
Sean: plakátot te sem látod? ott van rajta minden infó, de azért leírom neked. G kategória, szombat 21 h, északi golfpálya. Olyan autóval gyere, amivel tudsz 200 körüli tempót utazni, nem leszünk sokkal gyorsabbak. HC vagy non HC ez rajtad múlik, nekem mindegy. TS = TeamSpeak, mikrofon köll hozzája. A lényeg, hogy tudunk valós idõben dumálni a programon keresztül, mintha telefonálnánk. Van egy kis hangcsúszát, olya 1 mp körüli. Ja, és ha valaki hang aktivációra teszi, azt megverem, mert nem vagyok kíváncsi sem a kormánya hangjára, sem a böfögésére, sem arra, hogy milyeneket köhög. <#hehe>#hehe> Orrfújásra még mégúgyse. Szóval TS jó, TS szép, éééérteeeem? <#vigyor3>#vigyor3>
Megnéztem, Internet Explorer alatt nem lehet látni a képet, Firefox tökéletesen behozza. Nem értem, mitõl lehet ez...<#confused>#confused>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Meg nekem ez a ts szerver magas....
All hail the double x!
Maffiozo lvl 8 tel: 83237

Szóval ennyi. HC non HC nekem mindegy, ahogy gondoljátok. Ja, az elején kicsit szabályos lesz a krúz az elsõ 20-30 km-en, aztán utána (ha már kicsit összeszokott a mezõny), eltolhatjuk neki, bár 200-220 fölé menni nem érdemes, hiszen G kat-ban azért vannak olyanok, akiknek ez a vége.
Na Peace mindenkinek. Ejjha! Dolgoznom kéne...<#guluszem1>#guluszem1>

Maffiozo lvl 8 tel: 83237