Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SeanJRRussel
"el fog futni - megjegyzés: a diavetítés viszont egy gyorsfilm lesz ehhez képest."---mi szöveg vazze,cseppet se köcsög<#vigyor3><#idiota><#vigyor2><#beka2>
De hát ami igaz az igaz.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Hellosztok még új vok de lenne 2 kérdésem.Nálam sohase esik mindig csak borul.ezt h tom megcsinálni?és honnan van nektek ilyen kocsitok?(Golf stb)googleben megtalálom?
Roger6
Szia, ezt találtam neked google-ban:

- Pentium 4 2.4 GHz
- 1 GB RAM,
- Graphic card 256MB (GeForce 6600GT or better),
- 8 GB HDD,
- Windows 2000/XP.

Kérdésedre a válasz: el fog futni - megjegyzés: a diavetítés viszont egy gyorsfilm lesz ehhez képest.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dupi30
Sziasztok.Van egy P4-es gépem 512 memoriával,256 mb-s ATI Raedon 9250 video kártyával és érdekelne hogy ezen elfut e a jatek.LÉCCIVÁLASZOLJATOK!

LFS World név: Dániel(hunn)

NewLife is elõfordul HC-ban: <#vigyor2>

Stockbauer társaságában:

Stockbauer, és Gyuracell társaságában (Tankolás):

gigamen
Na ez a válság<#buck>
Szépek <#eljen>

Na így az igazi ! <#vigyor2>

pár szépség

és végül

* (-.-) Akkora vihar volt, hogy a kabrio kocsikban csak állt a víz, nem tudtuk felhúzni a tetõt 😞 ezért lenne jó TDU 2-s motor a tekerõbe xD Hát volt még jég is, szóval fájt is a fejünk, még azalatt a vékony baseball sapka alatt is 😞

Jajjj :S nah így

De, majd megpróbálom, mert soha nem csináltam Gifet, de tudom hogy kell 😊

Uhh Pixxel milyen viharba kerültünk...

Egy mozgó gif képet nem tudsz csinálni belõle ? Esetleg egy villámlást is beiktatva. 😊

Kösszi 😊

Amúgy jó lett a kép ! <#eljen>

CopyKing92
ha pojénbol mondod hogy kaki lett legalább írd utánna hogy viccvolt zárójelben vagy valami:S

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

befejeznéd? addig kötözködsz míg össze nem csomagollak...Chatangóba is... kuss legyen...

kösszi 😊

kár<#szomoru1>,amúgy szép kép lett <#wink>
#89077: Ezt PhotoShop CS3-al csináltam 😉
#86076: Grabot lecsapom a jó kis plakátja miatt 😄 én is remélem hogy szép lesz az effekt TDU 2-ben 😄

képszerkesztõ progival :S

Nekem tetszik <#vigyor0>,hogy tudnám berakni ?
eddig észre se vettem grab élénk plakántja alatt 😮

ám nem lett rossz, reméljük a TD tényleg ien lesz 😉

Senkinek sem tetszik az esõs képem? <#rinya>

hy
az miért lehetséges hogy mikor rányomok a térképre kiírja hogy a kapcsolat + szakadt és rányomok hogy ok és kifagy a game ????

SeanJRRussel
Má nem azé de ma nem lesz semmi????

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
thx a lot

pxxl
6-ban is bírja a 100at oljan fajintos a stradale <#vigyor2><#idiota><#mf2> de ha már mindenki g-zik akkor talán g-vel tolom oda a zarcom, hogy ne lógjak ki a sorból. <#hehe>

All hail the double x!

Nekem Google Chrome van, az se hozza be.

Roger6
Azér G, mert ha peace meg Bob Marley, meg nyugi van, akkó ticcsen szágúdááás. Tõlem mondjuk jöhetsz B-vel is, csak nem fogod felrakni kettesbe sem. <#hehe>

Sean: plakátot te sem látod? ott van rajta minden infó, de azért leírom neked. G kategória, szombat 21 h, északi golfpálya. Olyan autóval gyere, amivel tudsz 200 körüli tempót utazni, nem leszünk sokkal gyorsabbak. HC vagy non HC ez rajtad múlik, nekem mindegy. TS = TeamSpeak, mikrofon köll hozzája. A lényeg, hogy tudunk valós idõben dumálni a programon keresztül, mintha telefonálnánk. Van egy kis hangcsúszát, olya 1 mp körüli. Ja, és ha valaki hang aktivációra teszi, azt megverem, mert nem vagyok kíváncsi sem a kormánya hangjára, sem a böfögésére, sem arra, hogy milyeneket köhög. <#hehe> Orrfújásra még mégúgyse. Szóval TS jó, TS szép, éééérteeeem? <#vigyor3>

Megnéztem, Internet Explorer alatt nem lehet látni a képet, Firefox tökéletesen behozza. Nem értem, mitõl lehet ez...<#confused>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SeanJRRussel
Jól hangzik de miko hol?
Meg nekem ez a ts szerver magas....

Thx de így se. PM-ben eltudod küldeni ?

pxxl
de mépont G? mennyünk B-vel <#whatever><#dumcsi>

All hail the double x!

Roger6
Beám, ezerrel! <#eljen><#vigyor3>

Roger6

pxxl
mer' nem vagy rá méltó <#idiota><#banplz>

All hail the double x!

pxxl
be is nyomom majd a bob marley discography-t közben vinyampba <#worship>

All hail the double x!

Én nem látom a plakátot :S Egy szakadt papír van helyette. Amúgy jövök, mert az én cruiseomra akiket meghívtam nem nagyon akarnak jönni.

Roger6
Hát ha beszívsz, még találkozhatsz vele...<#hehe>

DJ RX7
magic map kell.

:3

DJ RX7
Bob Marley is jön? <#hehe>

:3

csáó! Lenne még egy kérdésem... letöltöttem új Lamborghiniket, de egyik se jó, pedig régen mûködött :S berakom, lefagy, visszarakom arégit mûködik, berakok egy másikat lefagy visszarakom a régit... stb. tudnátok segíteni? Elõre is köszi

Maffiozo lvl 8 tel: 83237

Roger6
Képe meg lemaradt vazze... <#hehe>

Roger6
Na sneciek. Aki kedvet kap anyázáson kívül is volán mögé ülni, azoknak itt egy krúz. G kategória azért, mert ez egy kurva nyugis krúz lesz, úgyhogy aki nem tud uralkodni magán, az maradjon szépen otthon, mert összehajtogatom. <#hehe> Célpont egy szigetkör nyugiban, sörözve. Addigra keresek egy free TS szervert, így aki akarja hallani az igenbuta hangom, az most megteheti majd. Videó készülni fog szerintem, én azt is jónéven venném, ha ti is nyomatnátok videókat a krúzon, aztán valahova feltölthetnétek, és belevágom a kész anyagba. <#vigyor3> Reméljük szerver is OK lesz, meg én sem iszok annyi sört addigra, hogy ne tudjak gép elé ülni. <#pias>
Szóval ennyi. HC non HC nekem mindegy, ahogy gondoljátok. Ja, az elején kicsit szabályos lesz a krúz az elsõ 20-30 km-en, aztán utána (ha már kicsit összeszokott a mezõny), eltolhatjuk neki, bár 200-220 fölé menni nem érdemes, hiszen G kat-ban azért vannak olyanok, akiknek ez a vége.

Na Peace mindenkinek. Ejjha! Dolgoznom kéne...<#guluszem1>

Elkezdett szakadni az esõ,így félreálltam a gumik miatt

Szasztok! Lenne még egy kérdésem... letöltöttem új Lamborghiniket, de egyik se jó, pedig régen mûködött :S berakom, lefagy, visszarakom arégit mûködik, berakok egy másikat lefagy visszarakom a régit... stb. tudnátok segíteni?

Maffiozo lvl 8 tel: 83237

pxxl
támogató a Pick szalámi <#hehe>

All hail the double x!

Még szerencse hogy nem én írtam félre... 😄 Nem az én tárhelyemen van a banner. 😊