Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az alap színe. Tegnap vettem.
Mégsem 4, hanem öt. http://img190.imageshack.us/gal.php?g=20090901132922.jpg
HUNMemphis
Jó a színe! Ez az alap szín vagy te fújattál rá újjat?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

http://img196.imageshack.us/gal.php?g=20090901121645.jpg
Meg közben csináltam még négyet.....
Mindjárt végez. Már csak 2 van hátra...
mind a 33 képet ? :-)

Hello! Az hogy lehet hogy nem tudok berakni semmilyen bnk fájlt a játékba pedig eredeti acd. Berakom (pl.: a toyota suprat) AZ XKR coupe helyére.elmegyek kb a jaguár szalon mellett 600 m re és kilép a játék utánna rakhatom újra. Ja és csak singlebe tudok játszani a játékkal . Nem tudom de Már jó a szerver? Nem tudok felmenni szerverre pedig már átírtam a cd kulcsot is.
Csináltam 33 képet a Chevrolet Corvette Stingray 69-rõl. Most töltöm fel. Amint végez belinkelem.
Roger6
Nekem péntekig nem jó szerintem, de persze ti megtarthatjátok nélkülem is, pénteken meg lesz egy ráadás.<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lehetne mondjuk ma este, vagy még a közelebbi jövõben, szept.21 még soooooookára van!!<#szomoru1><#circling>

pxxl
majd szeptember 21-én. A nemzetközi béke napon.

internesönel déj of písz tom krúz <#idiota>

All hail the double x!

Roger6
Ja éééétem. Nafaszom, mikor lesz PEACE krúz vol. 2?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pxxl
sakkor mivan <#idiota> én csak a pósénak kerestem hangot, aztán ezt találtam, hátha kell valakinek <#whatever><#nyes>

All hail the double x!

Roger6
Hát ez izé-e, már megvan vagy fél éve. Még Fitti bácsi küldte át nekem. <#eljen>

Olvass vissza, és rengeteg képet találsz közös autós találkozókról, ráadásul a cruiseokat is itt szervezi mindenki. A FAQ jelenleg nem mûködik, remélhetõleg hamarosan mûködõképes lesz...

(És megint itt a kérdés, hogy ki csinálja meg ?) <#fejvakaras>

DJ RX7
azért néha vicces hangja van.

:3

pxxl
-Nissan 350Z Nismo (turbo)
-Audi S4 Cabriolet 2004 (twin-turbo)
-Chrysler ME FOUR-TWELVE 2004 (turbo V12)
-GM (SaturnÖ) SkyÖ 2007 (turbo)
-Jaguar XJ220 µ 1993 (turbo)
-Mercedes SL 65 AMG 2004 (twin turbo)
-Noble M12 GTO-3R 2004 (turbo)
-Noble M14 µ 2005 (twinturbo)
-Saleen S7 Twin-Turbo Current (twinturbo)
-Edonis (quadturbo)
-Ferrari F40 (twinturbo)
-Nissan Skyline GTR R34 (turbo)
-Noble M400 (twinturbo)
-Spyker C8 Spyder T (turbo)
-RUF Rt 12 (twinturbo)
-RUF Rturbo (turbo)
-Lotus Espirit (twin turbo)

Extra cars with BOV:

-Farboud Supercharged GTS Prototype 2005 (supercharged)
-GM (Cadillac«😉 XLR-VÖ 2005 (supercharged)
-Jaguar XKR Coupe 2005 (supercharged)
-McLaren SLR Mc Laren Current (supercharged)
-Chrysler Crossfire« SRT-6 coupe (supercharged)
-Chrysler Crossfire« SRT-6 Roadster (supercharged)
-Koenigsegg CCR (supercharged)
-RUF RK Spyder (supercharged)
-RUF RGT (supercharged)
-TVR T440R
-McLaren F1 GT
-McLaren F1

All hail the double x!

pxxl
<#finom><#vigyor2>

LINK

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még nem teszteltem...

All hail the double x!

hali
Gyors kérdés: van olyan hely a játékban, ahol hagyományosan a magyar játékosok találkoznak, vagy ez naponta változó? Szokott egyáltalán ilyen közös autózás elõfordulni valamikor? Esetleg van olyan magyar fan site, ami tartalmaz ilyen infókat?

(Ha esetleg megint túl általános dolgot kérdeznék, akkor ez van, a FAQ nálam sajna nem mûködik.)

Roger6
Beny Hill, ne cirkuszi teeeee! <#eplus2>

ladics
BennyHill

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Ezt nem tudtam bocsi

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Jó a videó, csak gyûlölöm ezt a cirkuszi zenét!!! <#falbav>

Oksa ! Egy rakat hsz-t megint törölnöm kellett, fejezzétek be mostmár !

Jó estét mindenkinek
Lesz ma este cruise ?

így már jobb
ladics
márjobb

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

te tényleg ennyire sötét vagy?

a nagy banner is kék, biztosan szépen fog kinézni kék meg narancssárga cucc egymás mellett... lol
???

ladics
megváltoztatja<#wow2><#wilting>

a háttér kék<#heureka>
ladics
narancs a feketéhez..

narancs a kékhez egyáltalán nem illik<#wow3>

fehér legyen vagy sg kék
ladics
belseje legyen más... vagy full fekete vagy narancs:'D

Oksa ! Meg van még a mentés, milyen más színnel legyen ? A fekete keret marad, a belseje meg kék, 50 %-osan átlátszó...

ladics
owned<#idiota>

amúgy igaza van, betût lehetett volna más színnel
ladics
nem azt mondom hogy nem látom :'D

Mivel hogy a betûkön fekete keret is van, nem hiszem el hogy nem látod, ráadásul a mérete se olyan hogy nagyítót kell az elolvasásához használni...

ladics
eggyikkel sem, de lehetett volna a szöveg pl más szín de nekem aztán olyan mind1....

gduck
<#idiota><#bohoc>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Akkor vagy a monitorod a szar, vagy a szemed. Már meg van a linkelt verzió is, nem javítom.
Szerintem qrwa jól látszik, fõleg hogy a betûket fekete kerettel körbe vettem...

ladics
de nem nekem van😄

ladics
nem tetszik egybefolyik😄

Kész a végleges verzió ! <#vigyor2> A gombok hamarosan mûködõképesek lesznek.

drot
Usamen! A banner alatti csík lehetne kicsit feltûnõbb pl: más szín hogy ne olvadjon bele a bannerba. Egybkent jó, csak a látáskárosultaknak nehéz elolvasni. <#zavart1><#idiota>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Köszi szépen 😊

xD Gratulálok a videóhoz! Ezzel vidámabb lettem a suli elõtti napon 😄

ladics
<#idiota>

Roger6
Ez kurvanagy! <#eljen><#nevetes1>