Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Betudnátok nekem linkelni a porschetek letöltõ linkjét?:) Nagyon boldog lennék!;)
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
a picasaval finomitok rajtuk kicsit
de itt egy eredeti

de sztem a többi is meg van buherálva kicsit.
All hail the double x!
A többi csak körbe van vágva, úgy látom, no meg pár felirat.
Jó képek, bár a feliratok lehetnének harmonikusabbak, mint a 20E KM Ford GT.
Grat hozzá
All hail the double x!
All hail the double x!
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Maxx: Ha jól olvastam, akk akik ellátják az oldalt, azoknak túl nagy teher az oldal továbbiakban történõ üzemeltetése.
Lényeg a lényeg ! Amíg elérhetõ az oldal, és megtehetitek, a legtöbb modot le kell szedni onnan, majd Holecsko, vagy Dozoo oldalán elfér... <#hehe>#hehe>
Nem tudjátok mi van a TDU Central-al?
Mert egy web lap fordítóval nagyjából le fordította, de olyan mint ha azt írnák, hogy ennyi volt és meg szûnik meg hogy köszönik a moderátoroknak meg mi egy másnak a segítségét.
Jól vettem ki az oldalon lévõ szövegbõl, hogy meg szûnik vagy csak nagy át alakítás lesz?
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Betettem a 20 ezredik km -et is a Gt -be:

és találtam egy régiséget is
thx Mr.Hilter
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Grabowski bácsi: Köszi :D
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
2, Jelent már meg úgy Játék a történelemben hogy végig kuss volt róla...
További szép napot
TDU 2?Te megvesztél.....sztem oltsd be magad veszetség ellen..ha 49 nap múlva jönne ki akkor már lenne videó,képek,meg stb...stb.......meg tuti infó is
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Van a fenti linken egy visszaszámláló, külön USA,Europe és Japán. Vki tudja miért? Csak nem TDU 2 megjelenés?:D
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

BMW E46-ból csak a M3-as verzió létezik, vagy létezik 4 ajtós verzió is valahol?
Valamint milyen oldalakat érdemes látogatni, ha add-on autókat szeretnék betenni?
elõre is THX
Virtual SimRacing

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
All hail the double x!
Bár próbáltam letölteni de nem tudtam nem fogadja el a serial kódot anyám meg nem akrja megvenni a megapackot úgyhogy basztam .<#wink>#wink>
All hail the double x!
All hail the double x!