Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

holecsko10
Tisztelettel jelentem komás nem beszámítható állapotban voltam a videó alatt. <#buck>

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Jó, de nem lehet rákattolni 😄 gondolom azt majd befejezed 😉

Hali all
Ma gurultunk délután holecsko val egyet és készítettem egy videót róla.
Tessék 😊

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

ladics
pixike csak félt :'D <3 szeretjük is ezért.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Ne vitázzatok pls !!!

pxxl
vegyél vissza

All hail the double x!

Norby igaza van ! <#circling> <#wave>

ladics
most mé törölted?😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Viszont egy új FAQ-t jó lenne ha valaki csinálna. 😊
Nekem foggalmam sincs hogy mi kéne bele, stb, max elintézem a bannerbe való linkelését...

Ok csinálok nagyobbat 😄

pxxl
olvashatatlan... negatív szöveg jobban látszana, vagy kcisit nagyobban

All hail the double x!

ladics
azé felül mert emberkék jönnek nézni sg fórumocskát akkor elsõ dolog hogy a tetejét tölti be de nekem mind1 hol van, de sehol se látni :'D me pici és a színek túlnyomóban sötét összefolyik és lehet baszni ki.

oké hogy bannerhez igazítod mint szin meg minden de nem stimmel.

Nincs mentésem a fejlécrõl, amúgy szándékosan lett ekkora, mert a bannert is átméreteztem tegnap kb. eredeti méretére, fél oldalt meg nem tölthet ki csak a banner...
Amúgy ez a mini fejléc szerintem jobb volt alul.

ladics
nem lehetne kinagyítani?😄 mármint az egész fejlécet érted vastagam nagyobb betükkel me így elszáll és alig venni észre.

ladics
tetejére vele és nagyíísd meg ötlet jó.

ladics
ez bántja a szemem :'D

jó a fejléc usa de nem az igazi szépen bazd ki a tetejére nagyobba linkekkel alá me ettõl kezd ám jönni a bagázs hogy hova van is írva?..

Mi a véleményetek a csíkról, amit a banner alá szerkesztettem ???
Kérek véleményeket hogy maradjon-e, vagy ne !

Ha sok a pozitív vélemény, akkor a gombok linkelve is lesznek, és lesz egy Mini Banner...

pxxl
ezeka dinnyés mercik annyira természetellenesen rondák <#miaz>

legalább a kép erejéig 1 kis élsimítás jó lenne, vagy ha ez gyárilag ilyen ronda, akkor már törölném is.

All hail the double x!

Norby646
Hali! Mai gurulás a tesóval.

F*sza ez a "kis" merci 😉.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

ladics
csak nem warez?-.-'

ladics
kösz😄

fúú de jó fej ez a ladics :'D

ladics
vagy lehet válogatni48-ra szavazok :]

ladics

ladics
dunno.

honlapban meg lehet tok segíteni :] webspell powa

Bufee
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Amikor feltelepítem a játékot és el akarom indítani azt írja ki hogy: Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel. További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=5000&l=hu címen. Elõre is köszönöm a segítséget!

Daf XF 105 CB:Bufee

Misi az ezredes
Újnak kell nekiállni. Én csinálta, egyet amikor megkaptam a HG jogot. 1 ember segített, de senki nem olvasta el. :/

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

<#idiota><#banplz>

pxxl
muhahaa <#banplz>

All hail the double x!

Te!majd benn kéne a faq-ban lennie annak is, hogy Van esõ mod a játékhoz? nincs !

Akkor az újnak kéne nekiállni... Valaki segítség ?

pxxl
nah jó lett a logód <#idiota><#taps>

All hail the double x!

Misi az ezredes
Az már nem elérhetõ 3-4 hónapja, ha jól tudom.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

ladics
hát ja.. de csak nekikéne állni egy újnak :]

Szerintem a FAQ-t kéne visszaállítani, és abba elhelyezni a TDU Gold Infókat.

Volt egy jó FAQ, ide már linkelve is volt párszor, azt ki szerkeszti ? Ha lenne egy jó FAQ én megpróbálom megoldani, a bannerbe linkelését.

ladics
nemtré
már kértem infot a nagyításról de eddig még nem írtak vissza.

Milyen jó hogy ez is ott van a Gold infókban !!! <#falbav>

ladics
Egyszer atari honlapról

de jobban jársz ha pl PCDome vagy CD galaxy-s ba megrendeled 2000forintért az alapot+megapackot mert interneeten 4000~5000ft árfolyamfüggõ :]

Üdv a Megapackot honnan lehet megszerezni?(legálisan)
thx a választ😊
ladics
úúú mennyi hofit néztem én gyermek koromba papámmal<3

pxxl
így van! <#worship><#worship><#eljen>

All hail the double x!

Roger6
Még a jó öreg Hofi bácsi poénja volt ez, de hát ezt te honnan is tudhatnád (nem bántásból írtam).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ladics
elõre gondolkodok😄<#banplz>

na megyek codozni csöcs😄

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD északra ez jó..

pxxl
pff akkor meg mit egyetemezel itt. <#banplz> <#fejvakaras>

All hail the double x!

ladics
haha😄 passz nem tom, sok dolog érdekel ,és még van 3évem evvel eggyüt+az az 1 szünetév😄

pxxl
és milyen szakra mész? (északra? <#idiota>)

All hail the double x!

ladics
ja épp ez a gond:'D tanulni nehéz lesz:'D de egy érettségível kitörölhetem a seggem😄

Roger6
Hohó Ladics bácsi! Egyetemre nem bekerülni kunszt, hanem bent maradni! Csomó pia + buli + csajok, aztán ezek mellett próbálj meg tanulni! Na ez a kemény, nem a katonaság!<#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pxxl
jobb esetben lesz róla egy papírod, amivel kb kitörölheted <#vigyor2><#nezze>

All hail the double x!

ladics
xD

jól van srácok én eleget dolgoztam nyáron mi lesz majd ha felnövök egyetem után? :] munka ^^>